Felelős miniszterelnöki biztossá nevezte ki Orbán Viktor Kásler Miklóst, aki az Emmi utolsó minisztere volt – vette észre a 444.hu a Magyar Közlönyben.

Kásler Miklós visszatér a politikába
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Kásler munkáját Pintér Sándor irányítja majd, feladata pedig az lesz, hogy áttekinti a szakorvosok, szakfogorvosok, szakgyógyszerészek és szakpszichológusok licenc képzési rendszerét, és javaslatot tesz felettesének (Pintérnek) a képzési rendszernek a licenc vizsga szélesebb körű alkalmazását lehetővé tevő továbbfejlesztésére.

Az is feladata lesz, hogy közreműködjön az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkező személyek szakmai továbbképzési rendszerét érintő szakmai koncepciók kidolgozásában, ami kiterjed a szakmai követelmények tekintetében döntési jogkörrel rendelkező szakmai testületek működésének áttekintésére és a vizsgáztatás, illetve a vizsgakövetelmények normatív rendszerének kialakítására is.

Kásler Miklós fizetését Orbán Viktor határozza meg, tevékenységét a Belügyminisztérium szervezetén belül háromfős titkárság segíti.

Forrás: 444.hu

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Hiányzott már,mint egy falat szar .. ( a 46000 covid halott + hozzátartozóik szintén like- olják ezt a faszt ) Nem baj,elfér a többi kretén között . Mi majd fizetjük...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
@Clavigo: Nem csinált még elég kárt ez az ápolatlan retkes körmű sárgafogú tízparancsolattal gyógyítani képes tulok!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:09
Figyelj ide te sötét paraszt, ha azt írnám: vízcsap, arra is egyből lecsapsz, mint gyönygytyúk a takonyra, hogy az nem is csap, hanem szelep? Addig erőlteted jó efftársi gyakorlattal, ameddig ki nem hirdetheted magad győztesnek, miközben a másikat végig aljas módon hazugozod.
Tudod mit? Legyen neked igazad, az, hogy egyik helyről átmegy egy másik helyre, az nem is helycsere, mert ... tényleg, miért is? Erről mit mondanak a fejedben a hangok? És miért is baj, ha az a bizonyos sötét paraszt leütött egy másik bábut? Csak akkor üthet, ha pontos leírást adok arról, melyik volt az a bábu, mit keresett ott és hogyan került oda?
Te tényleg ennyire csökött agyú lennél, hogy kezelési útmutató kell az ajtókilincshez?
Maradjunk annyiban, korlátaid miatt nem érted, vagy ami rosszabb, érted, csak azt hazudod kényszeresen, hogy a leírtak érthetetlenek.
Érted, te sivár?
ómió
@Giovanni Alba: Figyu, bolsiék elmeroggyantja! Ha valaki visszatér a kormányzati struktúrába, ott - ha helcseréről van szó - max. az a hírérték, hogy ott cserél helyet valakivel és nem az, hogy a civil élet éppen melyik sarkából tér vissza! Nem érted, gyagyafi!? Most, az "útmutató" után se? Ennyire reménytelen vagy!? Ezért hazudnád ezt másra!? Nem mondom, "efftársi"!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 08:45
Gyagyás Tódi, végre megtaláltad az igazi hangod. Már kezdtem kicsit aggódni (nem), annyira értelmesnek tűnt a hangnemed. Na, azért nem annyira, hogy elérd egy választási malac IQ-ját, de az irány afelé mutatott. Most végre visszazökkentél a kerékvágásba, maradj is ott.
Innentől nem is kell a válaszadással foglalkoznod, nehogy lemerüljön mindhárom agysejted. Pihenj, lazíts és csak magadban fortyogj.
Csak így, a végére, hogy tudd, miről is van szó, helyet cserélni nem csak úgy lehet, hogy én átülök a te helyedre, te meg elmégy valahová, hanem úgy is, hogy a hokedliről átülök a fotelba. Helyet cseréltem, érted? És neked sem kellett elmenni valahová. Az se baj ha nem érted még így sem, attól még vidáman huzakodhatsz a többiekkel ott, a gumiszobában.
ómió
@Giovanni Alba: Szóval, gyagyafi, neked még mindig az a "hír", hogy a Kásler most mit hagyott ott!? Nem az, hogy visszatér és - ha van olyan - kinek a helyére "helycserél"!? Szedáltasd magadat ott az elmeosztályon, bolsiék idiótája, hátha "pihentebben nekifuthatsz megint"! Vagy nálad már ez reménytelen!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.