Felelős miniszterelnöki biztossá nevezte ki Orbán Viktor Kásler Miklóst, aki az Emmi utolsó minisztere volt – vette észre a 444.hu a Magyar Közlönyben.

Kásler Miklós visszatér a politikába
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Kásler munkáját Pintér Sándor irányítja majd, feladata pedig az lesz, hogy áttekinti a szakorvosok, szakfogorvosok, szakgyógyszerészek és szakpszichológusok licenc képzési rendszerét, és javaslatot tesz felettesének (Pintérnek) a képzési rendszernek a licenc vizsga szélesebb körű alkalmazását lehetővé tevő továbbfejlesztésére.

Az is feladata lesz, hogy közreműködjön az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkező személyek szakmai továbbképzési rendszerét érintő szakmai koncepciók kidolgozásában, ami kiterjed a szakmai követelmények tekintetében döntési jogkörrel rendelkező szakmai testületek működésének áttekintésére és a vizsgáztatás, illetve a vizsgakövetelmények normatív rendszerének kialakítására is.

Kásler Miklós fizetését Orbán Viktor határozza meg, tevékenységét a Belügyminisztérium szervezetén belül háromfős titkárság segíti.

Forrás: 444.hu

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Hiányzott már,mint egy falat szar .. ( a 46000 covid halott + hozzátartozóik szintén like- olják ezt a faszt ) Nem baj,elfér a többi kretén között . Mi majd fizetjük...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Baker
Hiányzott, mint rühes mókusnak az erdőtüz!
volvós
Koszoskörmű büdösszájú mocskos gerinctelen gyilkos...nem volt még elég ?? Mostantól az olajszőlítö programhoz fox tartozni !!!
Gazella
Nem volt elég ebből a vén faszból???
Ja rendezni az egészségügyet...
Van ahol orvos nincs, van ahol személyzet nincs..
Ez a vénkecske semmit nem fog helyre hozni.
Apfelbaum
Minél nagyobb patkány valaki annál többre viszi a felcsúti szélhámos csapatában,de majd mikor bukni fognak nah majd akkor fog kiderülni az igazi énjük és nem fogunk egyikben se csalódni...mindent tagadni fognak,ez a féreg lelkén több 10 ezer covidos állapota múlt és olyan remek munkát végzett,hogy a nagy része elhunyt
Clavigo
Hiányzott már,mint egy falat szar .. ( a 46000 covid halott + hozzátartozóik szintén like- olják ezt a faszt ) Nem baj,elfér a többi kretén között . Mi majd fizetjük...
verőce21
Kell egy megbízható szakmai támasz a Belügyminiszter mellé...!
Yoda69
@verőce21:
Végülis csak 47 ezer ember haláláért felelős a fuhrereddel együtt.
balos
@Yoda69: Ezt a számot ismerjük,de nem vennék rá mérget,hogy a "szőnyeg alá" nem a többszöröse lett söpörve!A titkosításon kívül mindenhez értenek, amivel minket megtudnak rövidíteni!
balos
A magyar mengele,most mivel pusztítja a rábízott "bábukat"?
nezelodo
Jézus-Mária, most már segíthetnél végre, hiszen már Torgyán kikiáltotta Mária országát! Nem volt még elég a vásárolt érettségivel doktorrá vált fideszes polgi-barátnők és barátok egészségügyi szakmai irányításából? Úgy látszik szükség van a covid idején már a kegyetlen kórházkiürítés, és vezetők puccszerű leváltásáról elhíresült elaggott orvosbárókra is!? Lehet, hogy gyakorló, valódi szakemberek ebben talán már nem vennének részt!?
lampa laz
Elfogyott a végkielégítés, a nyugdíj meg nem elég a rezsire? Hány kibszott szemetet kell még eltartanunk?
dr. prédikátor
A LÓKUPEC CIGÁNY ELŐKOTORTA A VÉN GECI TÖMEGGYILKOST!!!
Juhász István
Tegnap olvastam egy nyilatkozatát, miszerint... EZRÉVEL jönnek vissza az eü.- be az eltávozott dolgozók.../ akik MIATTA mentek el /
Macskaszem
A jó kesztyűbábokat nem hagyják az út szélén. Senki ne gondolja, hogy a vén kecske bármit is magától csinált. Ő is csak egy végrehajtó, mint a többi. És folytatja b@ssza meg. A pénz nagy úr.
csipetke
Te jó Isten! Mit akar még orbán ettől a belassult, rendkívül ostoba ötleteiről,döntéseiről elhíresült vén majomtól?!
Pálinkás Pál
@verőce21: ezt te röhögés nélkül ki tudod mondani?..mengele mint stabil támasz,az olajos sanya mellett...megéri?...nem hiszem hogy annyi alamizsnát utalnak neked..de te tudod...echte hülyének tűnsz így
vacsi
"Felelős miniszterelnöki biztossá nevezte ki Orbán "
Miért, van felelőtlen miniszteri biztos is?
Gazella
@Juhász István: inkább még többen mentek el.
Kapuvári kórház egyik osztályán 1 orvos!! van aki viszi az osztályt. Nem tud elmenni szabadságra.
amortizáltok
majd a pedagógusok meg rászarnak és lesz belőle szarkupac jó téma a kutatásaihoz 4 millióért havonta ?? vén trotty orbánnak ilyenek kellenek szekértolónak de majd letünik ö is aztán viheti mindet magával pupos lesz a repülő is
Sámannus
Megy a kriptába király Mátyás csontokat gyártani.
Clavigo
@Emmersson71: Plusz akik nem élték túl,hogy kitették őket a kórházakból...
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:24
Pedig de, ez egy kimondottan "efftársi cselekedet". A fideszes véd és dacszövetség nem hagyja elkallódni a kipróbált harcostársakat. Minden leváltás, felmentés a gyakorlatban helycserét jelent.
Örülj, tapsolj, lengesd a zászlót.
Tonyróma
A megbukott nagy fenomén legós is visszatér!
vacsi
@Gazella: Már mit hozna rendbe? Amit ő rontott el? Már csak az a kérdés, hogy hozzá nem értésből, vagy rosszindulatból.
szép új világ
Elég sokáig legózott a csontokkal, de ezek szerint csak sikerült összeraknia. Most kell valami újabb játék neki...
ómió
@Giovanni Alba: És kivel cserélt helyet!? Hazudd már meg nekünk!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 15:06
Csak neked, csak most egy kis magyarázat. Alapból okos, értelmes emberek minden körítés nélkül megértették, de csak neked, csak most, hátrányos helyzetedre tekintettel egy egyszerű példa, sakknyelven: gyalog lép C7-ről D6-ra, vagyis egy sötét paraszt helyet cserélt. Érted már gyagyás?
ómió
@Giovanni Alba: Szóval, még meghazudni se vagy képes a "helycserét"!? Így nem nézel túl nagy jövő elé az efftársi környezetedben! Inkább a gyagyásbolsi mivoltod továbbhazudásán görcsölsz? Úgy az efftársi? Amúgy, a sötét gyalog c7-ről d6-ra legfeljebb ütni képes és még azt se tudod (meghazudni se?), hogy mit (kit?) ütött le? Vagy a sakkhoz is gyagyás vagy?
telegdilaci
@Clavigo: Nem csinált még elég kárt ez az ápolatlan retkes körmű sárgafogú tízparancsolattal gyógyítani képes tulok!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:09
Figyelj ide te sötét paraszt, ha azt írnám: vízcsap, arra is egyből lecsapsz, mint gyönygytyúk a takonyra, hogy az nem is csap, hanem szelep? Addig erőlteted jó efftársi gyakorlattal, ameddig ki nem hirdetheted magad győztesnek, miközben a másikat végig aljas módon hazugozod.
Tudod mit? Legyen neked igazad, az, hogy egyik helyről átmegy egy másik helyre, az nem is helycsere, mert ... tényleg, miért is? Erről mit mondanak a fejedben a hangok? És miért is baj, ha az a bizonyos sötét paraszt leütött egy másik bábut? Csak akkor üthet, ha pontos leírást adok arról, melyik volt az a bábu, mit keresett ott és hogyan került oda?
Te tényleg ennyire csökött agyú lennél, hogy kezelési útmutató kell az ajtókilincshez?
Maradjunk annyiban, korlátaid miatt nem érted, vagy ami rosszabb, érted, csak azt hazudod kényszeresen, hogy a leírtak érthetetlenek.
Érted, te sivár?
ómió
@Giovanni Alba: Figyu, bolsiék elmeroggyantja! Ha valaki visszatér a kormányzati struktúrába, ott - ha helcseréről van szó - max. az a hírérték, hogy ott cserél helyet valakivel és nem az, hogy a civil élet éppen melyik sarkából tér vissza! Nem érted, gyagyafi!? Most, az "útmutató" után se? Ennyire reménytelen vagy!? Ezért hazudnád ezt másra!? Nem mondom, "efftársi"!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 08:45
Gyagyás Tódi, végre megtaláltad az igazi hangod. Már kezdtem kicsit aggódni (nem), annyira értelmesnek tűnt a hangnemed. Na, azért nem annyira, hogy elérd egy választási malac IQ-ját, de az irány afelé mutatott. Most végre visszazökkentél a kerékvágásba, maradj is ott.
Innentől nem is kell a válaszadással foglalkoznod, nehogy lemerüljön mindhárom agysejted. Pihenj, lazíts és csak magadban fortyogj.
Csak így, a végére, hogy tudd, miről is van szó, helyet cserélni nem csak úgy lehet, hogy én átülök a te helyedre, te meg elmégy valahová, hanem úgy is, hogy a hokedliről átülök a fotelba. Helyet cseréltem, érted? És neked sem kellett elmenni valahová. Az se baj ha nem érted még így sem, attól még vidáman huzakodhatsz a többiekkel ott, a gumiszobában.
ómió
@Giovanni Alba: Szóval, gyagyafi, neked még mindig az a "hír", hogy a Kásler most mit hagyott ott!? Nem az, hogy visszatér és - ha van olyan - kinek a helyére "helycserél"!? Szedáltasd magadat ott az elmeosztályon, bolsiék idiótája, hátha "pihentebben nekifuthatsz megint"! Vagy nálad már ez reménytelen!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.