Az ok: részt vettek a szeptember elején újraindult polgári engedetlenségi akcióban Én nyugodt szívvel nézek a tükörbe, remélem, önök is – ezt mondta Palya Tamás, a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnázium tanára az iskolaigazgatónak, a tankerület igazgatóhelyettesének és a velük lévő két alkalmazottnak, akik átadták neki a levelet, amiben értesítették, hogy rendkívül felmentéssel megszüntetik a munkaviszonyát. A 444 cikkéből kiderül, hogy a gimnázium több tanárát is kirúgták. Az indok mindannyiuk esetében ugyanaz: a figyelmeztetés ellenére többször is részt vettek a szeptember elején újraindult polgári engedetlenségi akcióban.

Forrás: rtl.hu
Feltöltő: Törölt Nick
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Törölt Nick
Ha ettől nem indul be az uniós pénzeső...
Szerintem Orbán nem akar uniós pénzt, jobban tetszene neki a kínai, mert azt ellophatja. Csak még dolgozik rajta, hogy miként tegye ezt eladhatóvá a birkáknak.
Jozefina
Mikor jönnek már rá végre a tanárok, hogy csak egységesen országosan tudnak fellépni érdekeik érvényesítésében. Nem kell bemenni az iskolába pár hétig!!!??? Senkinek!!!??
teuton
Nem kell aggodni a tanaroknak, csak valahogy kihiuzni addig, amikor majd egy EUs birosag a visszahelyezesüket es millios karteritest itel meg nekik, mint anno a menesztett biraknal. Persze az ilyen törvenytelensegekert senkit nem vonnak felelössegre, meg anyagilag sem...
Eladott Ország
Valami elkezdődött. A tanárok rájönnek arra, nincs semmiféle védelmük, pénzt nem fognak kapni, tehát legjobban akkor járnak, ha szép csendben ők lépnek le, és keresnek egy olyan megélhetést ami valóban megélhetést buztosít. A pedagógia meg demagógia pedig egy szép, de remélhetőleg soha vissza nem térő emlék marad. Vajon mikor jön rá a magyar, hogyha mindenki sztrájkol a közös jóért, akkor a hatalom nem tudsemmit csinálni. Vagy a fideszes tanároknak jó a kevés fizetés is és a megaláztatás?! Sajnos a magyar szinonímája a széthúzás. Most fog elválni a szar a májától. És ha nem állnak ki érte a többiek, akkor a kirúgás el is érte a célját, és megfélemlítete a többi tanárt. A Pintér művek megkezdte működését. Példa statuálás. Nem számít hogy a gyereknek jut-e szakos tanár, csak elnémítsanak mindfenkit. Remélem fordítva sül el a helyzet és hamarosan szétszedik a szülők és a kollégák a tankerületi vezetőt. És kik fognak helyettük tanítani, a 660 ezer forintos bruttóval felvett titkosszolgák?!
T-Boly
Emberek( szülők,akiknek gyermekeik jövője forog kockán) nem kellene már elgondolkodni és valamilyen módon a tanárokkal szolidaritást vállalni.
Mire vártok?
Arra,hogy majd jobb lesz?
Azt ne várjátok. Nagyon jól látszik,hogy egyre rosszabb és rosszabb kilátásaik vannak a pedagógusoknak.
És nem csak nekik !
Nektek is !
Ezt ígérték nektek a választások előtt?
Nem nyílik ki ennek hülye népnek a szeme akkor se ha már a belét húzzák ki a " rongyemberek " !
balos
@teuton: Baszki!A mi adónkból röhögve kifizetik a fideSSes tömeggyilkosaink!
balos
@T-Boly: A jobbágyság génje csak megbújt sokakban,de a 89 es rendszarváltók sikeresen kikaparták maguknak a "gesztenyét"!
T-Boly
@Philip Marlowe: Én igen !
Rólad ugyanez nem mondható el ! A provokátor te vagy. Egy senkiházi ,aki egyetlen DK -s cipője sarkáig se érsz fel,
T-Boly
@Shikari: Te mi qrva anyádat dolgozol te ostoba pribék,jobbágy?
A nyalás nem munka ,még ha jól keresel vele,akkor se !
T-Boly
@Shikari: @Philip Marlowe: Húzzatok egymásba nyelet ! Szemét,senkiházi jellemtelen seggnyaló jobbágyok vagytok !
Clavigo
@Philip Marlowe: @Shikari: Két hülye muzsik...Fülöpke meg a Szopófantom Kőbányáról...( korábban román migráncs ).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.