Az igazságügyi és rendészeti miniszter szerint sem ő, sem pedig államtitkára nem kapott jubileumi jutalmat tavaly. Draskovics Tibor hozzátette: nem kell politikai ügyet csinálni a jubileumi jutalmak kifizetése miatt. A Blikk című napilap szerdán arról írt, tavaly 58 millió forint jutalmat kapott különböző jogcímeken 21 miniszter és államtitkár.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eberti
@Evikati: igaz amit írtál,nem ez a gond,hanem az,hogy a jutalom akkor is jár,ha: a ROSSZ törvényeket,rendeleteket,intézkedéseket is JÓL végzik el...
Erről nem a jutalmazott,hanem az tehet aki a fent említett rossz rendeleteket kiadta és annak jó végrehajtásáért osztogatja a jutalmakat...
sara
"Miért ne kaphatna egy államtitkár jutalmat?"
mert az ostobaságot, elvtelenséget és a semmit tevés nem szokták jutalmazni, azért utilapu jár !
ugyeugye
a rendeleteket fel lehet függeszteni, vissza lehet vonni... soroljam? minden hozzáállás kérdése!
gondolkodo
@ugyeugye (12:12)
Kérlek, ne keverjed össze a rendeletet a törvénnyel!
A törvényt ők hozzák. Nem vagyok híve az öszeesküvés-elméleteknek, de kénytelen vagyok azt hinni, olyan törvényeket hoznak amikbe eleve beépített a csak általuk ismert "kiskapu":
Nem célom a személyeskedés, de én etikátlannak tartom azt is, hogy aki igazságügyi miniszter beosztásában azon munkálkodott (legalábbis kellett volna!), hogy visszaszorítsa és büntetni rendelje a törvényszegőket, ma ügyvéd létére azon munkálkodik, hogy a bűnelkövető a lehető legkisebb társadalmi megvetést, büntetést kapjon!

Angol tudósok hosszú évek jól megfizetett kutatásai során megtalálták a cápatámadás lehető legjobb ellenszerét!
Ügyvédet a tengerbe be, cápák 5 km-es sugarú körben eltünnek!
ugyeugye
@gondolkodo: nem keverem össze, fogalmam sincs, milyen szinten szabályozzák ezt a jutalom témát, de nem is érdekel. Szerencsére nem ügyvéd vagyok ;)

A lényeget tekintve meg mindannyian egyetértünk - ETIKÁTLAN!!!
Evikati
@gondolkodo: Az nálunk is téma volt sokáig, hogy a volt igazságügyi miniszternek, hogy van képe most a bűnözőket védeni. Ráadásul nem a kisstílűeket, hanem a nagy halakat.
Akkor miért csodálkozunk, hogy a rendőrségünk ilyen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.