Nagyon durván belehúzott a pénzosztásba a nyáron az állami lottóvállalat, a Szerencsejáték Zrt.: míg az idei év első 4 hónapjában összesen 915 millió forintot, addig a következő 4 hónapban ennél is többet, 1072 millió forintot utalt a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.

Egymilliárd forintot osztott szét a haveroknak a Szerencsejáték Zrt. cége

Fotó: Pixabay

Mindez abból a május elejétől augusztus végéig tartó, négy hónapot lefedő listából derült ki, amit a hvg.hu közérdekű adatigénylése nyomán a minap tett közzé a vállalat. 

A legtöbbet, 629,9 milliót a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány kapta – ennek kuratóriumi tagja Somlyai Zoltán, aki a kormányfő vejének, Tiborcz Istvánnak a szállodamenedzsere, az övé ugyanis idén május óta BDPST Hotel Management Zrt., amely a BDPST Group szállodáit üzemeltető – amúgy veszteséges – cég. Visszatérő, mondhatjuk bérletes helye van a szponzorlistán Havasi Balázs zongorista többségi, 70 százalékos tulajdonában álló vállalkozásának, a Symphonic Concert Management Kft.-nek, amely idén, akárcsak tavaly, 150 millió forinthoz jutott az állami lottócégtől, meg még 50 millióhoz az MNB alapítványától.

A lista többi tagjáról a hvg.hu cikkében lehet olvasni!

Forrás: hvg.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Pálinkás Pál: ezeket nem felhúzni,hanem sósavba ereszteni,míg vissza nem adják a jövőnkre szánt ezer milliárdókat!
Pálinkás Pál
@balos: ó...öt perc után önként utalnák vissza a pénzt-..hacsak nem mazochisták...
SÍva
Ha senki nem venne egy db lottót sem akkor majd gondolkoznának! De sajnos sokan próbálkoznak (néha én is). Szerintem bunda az egész!
Aki Én
@Csizmás Kond: te valami kibaszott sötét román csicska vagy.
Olyan buta vagy, hogy arra nincsenek szavak.
Csizmás Kond
@Aki Én: ..na nézz oda ki beszél...nyárikarácsony...a szerencsejáték a hülyék spekulációja. Aki ott veszít az meg is érdemli...és azok pénzét osztják szét faszkalap.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.