Ahogy arról korábban beszámoltunk, az Alapjogokért Központ és a baloldal példa nélküli botrányról ír, a Fidesz frakcióvezetője szerint "az elmúlt harminc év egyik legdurvább ilyen típusú politikai botrányával állunk szemben". A Fidesz szeptember végén a nemzetbiztonsági bizottság összeülését sürgette Márki-Zay miatt, most pedig a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány adott ki közleményt.

Durván nekiment a CÖF Márki-Zaynak: "Rendkívül kellemetlen és szégyenletes"
Fotó: MTI/Rosta Tibor

Elég volt! Márki-Zay ismerje be, hogy hazudott a magyar embereknek!

- kezdték bejegyzésükben.

Mint írják, az elmúlt hetekben attól hangos a magyar sajtó, hogy "a hódmezővásárhelyi polgármester elnökségével működő Mindenki Magyarországa Mozgalom milliárdos külföldi támogatásairól csepegtet információkat, miközben a Civil Összefogás Fórummal próbál takarózni és lopott pénzekről delirál".

A kormánypártok emellett trükkök százait is alkalmazzák akkor, amikor az emberek milliót megtévesztő kampányaikat kell finanszírozniuk. A békemenetet szervező CÖF az elmúlt években például sok száz milliós támogatást kapott az állami tulajdonban álló Szerencsejáték Zrt-től. Kérdés, hogy vajon a CÖF elszámolt-e ezekkel a pénzekkel, és hogy mi indokolta, hogy egy állami vállalat ilyen mennyiségű pénzzel támogassa a Fideszhez ezer szállal kötődő "civil" szervezetet?

- fogalmazott Márki-Zay Péter egy korábbi bejegyzésében.

Azt szintén a sajtóból tudhatjuk, hogy hogy elszámolási vitája van a baloldallal, marakodnak a koncon, de ez számunkra, nemzeti civilek és a szellemi honvédők számára nem újdonság

- tette hozzá a CÖF 

Megértjük, hogy nem csupán a guruló dollárok de azok eredete is kínos a baloldal korábbi listavezetője számára, nemcsak annak külföldi jellege miatt, hanem azért is, mert annak egy jelentős része – szintén médiaforrások alapján – egy gazdasági bűnözőtől, nevezetesen Soros Györgytől származhat. Ez valóban rendkívül kellemetlen és szégyenletes

- tették hozzá.

Úgy érzékelik, hogy a "bukott baloldali miniszterelnök-jelölt egyszerre próbál szabadulni a korábbi szövetségeseitől, miközben persze védi az érdekeiket a külföldi források baloldali pártoktól történő elhatárolásával".

A CÖF szerint Márki-Zay Péter rossz úton járt, "elsődlegesen az lenne a dolga, hogy bocsánatot kér a magyar emberektől mert becsapta őket". 

Befejezi a maszatolást és bevallja, hogy valójában mire fordította a guruló dollárokat! Magyarázza el, hogy azokon a az MMM által nyíltan fizetett plakátokon ahol ő miniszterelnök-jelöltként szerepel egy-egy baloldali párt országgyűlési képviselő-jelöltjével az miért is nem számít valójában kampányfinanszírozásnak

- fogalmaztak.

Mint írják, "függetlenül attól, hogy mit tesz a bukott baloldali kormányfő-jelölt, azt tudnia, kell, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom, amely korábban már jelölő szervezet volt, más megítélés alá esik, mint a többi civil kampányt folytató szervezet. Ez a választási törvényből és az ellenőrző hatóságok gyakorlatából is következik".

Persze, azokat, akik sportot űznek a magyar törvények megkerüléséből, bizonyára nehéz erről meggyőzni, így csupán a folyamatban levő hatósági vizsgálatokban bízhatunk

- emelték ki.

Forrás: Facebook

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Minden közpénznyelő fideszcsicska ennyire gátlástalan hazudozó?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
A Cöf megszólalójának van pofája, inkább kapjon valaki pénzt külföldről, mint a mi közpénzünk rovására, mint pl. a Cöf.
Úgy tudom, adható kampánypénz, Márki-Zay még nem volt párt tagja.
CsipkeRózsa
@r2d2: Az unoka már megszületett július végén.
csak úgy....
@r2d2: orbán, saját lábon álló kölkeit ne is említsd...,akik az atyai viszonyok miatt,szerinted biztosan megérdemelték! :)
Lepényleső
Ó azok az ötvenes évek,- ahol a koncepciós perek az utcán hevertek,- mintha csak most lennének?
r2d2
@csak úgy...: Mert? Mi a különbség???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok