Egy cetlire írt üzenetet hagyott egy nő október 6-án az orosz elnök szüleinek a sírján – írja a 444.hu.

Putyin szüleinek sírján hagyott üzenetet egy szentpétervári nő, őrizetbe vették
Fotó: DMITRY AZAROV / SPUTNIK / AFP

A hatvanéves Irina Csibanevát házi őrizetbe helyezték, öt évet is kaphat. Az ügyészség a nő tettét „arcátlan bűncselekménynek” nevezte. Az ügyész a nő őrizetbe vételét azzal indokolta, hogy Csibaneva „olyan bűncselekményt követett el, amely közveszélyes, mert megsértette a halottak emlékét és az élők érzéseit a halottak iránt”.

Ti, egy sorozatgyilkos szülei, vigyétek, rengeteg szenvedést és fájdalmat kaptunk tőle, az egész világ a haláláért imádkozik. Halál Putyinra. Egy szörnyszülöttet, egy gyilkost neveltetek.

- idézte az üzenetet a lap.

Az üzenetet a temető őre találta meg és küldte el a rendőrségnek, akik aztán feltehetően a temető térfigyelő kameráinak segítségével azonosították a nőt. DNS-vizsgálatot is csináltattak, majd bevetettek egy írásszakértőt is, végül pedig egy nyelvészeti vizsgálatot is tartottak, amely megállapította, hogy a cetlin „Vlagyimir Putyin orosz elnök negatív értékelése” olvasható.

Az nem derült ki, hogy fért a sírhoz, hiszen azt szeptember vége óta gyakorlatilag őrizék, miután egy aktivista otthagyott egy táblát szintén a szülőknek üzenve. 

Forrás: 444.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Aranyos,- volt a tömeggyilkos? S ez a honi "betegellátást" látva,- nálunk is honos?
gina
Olyan demokrácia mint itt, itt is el kellene küldeni OV szüleinek egy ilyen irást, hogy gyilkos vagy tolvaj ugyanaz, mintkettö mocskos szemét

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok