Ahogy arról korábban beszámoltunk, az Alapjogokért Központ és a baloldal példa nélküli botrányról ír, a Fidesz frakcióvezetője szerint "az elmúlt harminc év egyik legdurvább ilyen típusú politikai botrányával állunk szemben". A Fidesz szeptember végén a nemzetbiztonsági bizottság összeülését sürgette Márki-Zay miatt, most pedig a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány adott ki közleményt.

Durván nekiment a CÖF Márki-Zaynak: "Rendkívül kellemetlen és szégyenletes"
Fotó: MTI/Rosta Tibor

Elég volt! Márki-Zay ismerje be, hogy hazudott a magyar embereknek!

- kezdték bejegyzésükben.

Mint írják, az elmúlt hetekben attól hangos a magyar sajtó, hogy "a hódmezővásárhelyi polgármester elnökségével működő Mindenki Magyarországa Mozgalom milliárdos külföldi támogatásairól csepegtet információkat, miközben a Civil Összefogás Fórummal próbál takarózni és lopott pénzekről delirál".

A kormánypártok emellett trükkök százait is alkalmazzák akkor, amikor az emberek milliót megtévesztő kampányaikat kell finanszírozniuk. A békemenetet szervező CÖF az elmúlt években például sok száz milliós támogatást kapott az állami tulajdonban álló Szerencsejáték Zrt-től. Kérdés, hogy vajon a CÖF elszámolt-e ezekkel a pénzekkel, és hogy mi indokolta, hogy egy állami vállalat ilyen mennyiségű pénzzel támogassa a Fideszhez ezer szállal kötődő "civil" szervezetet?

- fogalmazott Márki-Zay Péter egy korábbi bejegyzésében.

Azt szintén a sajtóból tudhatjuk, hogy hogy elszámolási vitája van a baloldallal, marakodnak a koncon, de ez számunkra, nemzeti civilek és a szellemi honvédők számára nem újdonság

- tette hozzá a CÖF 

Megértjük, hogy nem csupán a guruló dollárok de azok eredete is kínos a baloldal korábbi listavezetője számára, nemcsak annak külföldi jellege miatt, hanem azért is, mert annak egy jelentős része – szintén médiaforrások alapján – egy gazdasági bűnözőtől, nevezetesen Soros Györgytől származhat. Ez valóban rendkívül kellemetlen és szégyenletes

- tették hozzá.

Úgy érzékelik, hogy a "bukott baloldali miniszterelnök-jelölt egyszerre próbál szabadulni a korábbi szövetségeseitől, miközben persze védi az érdekeiket a külföldi források baloldali pártoktól történő elhatárolásával".

A CÖF szerint Márki-Zay Péter rossz úton járt, "elsődlegesen az lenne a dolga, hogy bocsánatot kér a magyar emberektől mert becsapta őket". 

Befejezi a maszatolást és bevallja, hogy valójában mire fordította a guruló dollárokat! Magyarázza el, hogy azokon a az MMM által nyíltan fizetett plakátokon ahol ő miniszterelnök-jelöltként szerepel egy-egy baloldali párt országgyűlési képviselő-jelöltjével az miért is nem számít valójában kampányfinanszírozásnak

- fogalmaztak.

Mint írják, "függetlenül attól, hogy mit tesz a bukott baloldali kormányfő-jelölt, azt tudnia, kell, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom, amely korábban már jelölő szervezet volt, más megítélés alá esik, mint a többi civil kampányt folytató szervezet. Ez a választási törvényből és az ellenőrző hatóságok gyakorlatából is következik".

Persze, azokat, akik sportot űznek a magyar törvények megkerüléséből, bizonyára nehéz erről meggyőzni, így csupán a folyamatban levő hatósági vizsgálatokban bízhatunk

- emelték ki.

Forrás: Facebook

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Minden közpénznyelő fideszcsicska ennyire gátlástalan hazudozó?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Minden közpénznyelő fideszcsicska ennyire gátlástalan hazudozó?
telegdilaci
@Aki Én: Az a Szégyenteljes amikor az a CÖF-akar felelősségre vonni olyan civil mozgalmat aki a Magyar adófizetők pénzéből élősködik,toborozza a bértapsolókat,a Miniszterelnök ünnepi beszédeire,ez igazán gyalázatos,a Fideszes elit Amikor Orbán viktorral az élen több fideszes csicskát támogatott Soros akkor még jó Ember volt,most viszont mivel őket már nem támogatja Bűnöző ez aztán a gyalázatos Szégyen hogy valakik képesek ilyen aljas módon segget csinálni a szájukból!
balos
Aki képes a hatalom mocskában "tiszta lábbal" átkelni,az egy Szuperman!Sajnos ahol ilyen megosztott és irigy "emberek" adják a társadalom vezetőit ott még a beton is ragadóssá válik nekik!Akik ellenzékben üvegzsebeket vizionáltak,azok,most a wc papir felhasználásukat is titkosítják,mert a seggüket már a támogatóikra bízták!Így sporolva meg "több ezer milliárd ft a bankszámláikra"!
csak úgy....
és sokak szerint mzp. a fidesz embere..., magyarországon már mindenki megtéveszthetö?
- igen, mindenki! - és fideszék ezt marhára jól csinálják!
Dr. Proktor
"szellemi honvédők" - hogy be ne rosáljak...
Yoda69
COF elobb szamoljon el sajat penzeivel, amit az allamtol, azaz az adofizetoktol kapott - jogtalanul.
Aki Én
@telegdilaci: Annyira gátlástalanok, hogy arra nincsenek szavak. Legalább befogná a pofáját ez a sok ingyenélő csicska.
Nessy
@Yoda69: A lehetetlent teljesítenék talán, de a csodákra várni kell!
Emmersson71
A pártfinanszírozással kapcsolatos elszámoltatás nem vonatkozik mozgalmakra! A Fidesz-KDNP a törvényes kereten túlköltekezett már csak a Facebook hirdetéseivel is! Csak Orbánék az MMM-mel szemben nem tették nyilvánossá a költéseiket.
Mondom ezt úgy, hogy hányok MZP-től is!
Gazella
Pöccsök. Marzay még véletlen sem baloldali, hanem jobboldali undormány.
szaboria1
CÖF is régi kommunisták tábora. Miről dumálnak ők is kapják a pénzeket amit aztán nem tudni mire költik el.
csak úgy....
@KisTehen: ha te mindent beveszel,akkor a tökömet is beveheted ,te idióta! :)
csak úgy....
@KisTehen: rakd a darálóba! :) te hülyébb mint orbán&gyurcsán még kisz tag korában!
simmering73
A Polgári Ökörkör leánytagozata. Annyira kussban voltak, hogy azt hittem feloldódtak önmagukban.
simmering73
@KisTehen: A te pöcsödet az inszeminátor fogja gyurmázni, buta ökör.
csak úgy....
@simmering73: csak azt ne mert az szaporulatot okoz!
Törölt Nick
Az amerikai guruló dollárok helyett előbb az AZERI guruló dollármilliárdokat kéne kivizsgálni, amelyek közvetlen az azeri baltás gyilkos kiadása után gurultak Magyarországra. Mivel mai napig nem lehet tudni, kinek a zsebébe gurultak ezek a dollárok, (mondjuk sejteni azért sejtjük) ideje lenne előbb azt kivizsgálni cöffögő barmok. Azután jöhet MZP is.

atlatszo.hu/kozpenz/2017/09/05/budapestre-dollarmilliokat-utalt-europai-politikusokat-is-korrumpalt-az-azeri-rezsim/
sokanvagyunk
"...MMM által nyíltan fizetett plakátokon ahol ő miniszterelnök-jelöltként szerepel egy-egy baloldali párt országgyűlési képviselő-jelöltjével az miért is nem számít valójában kampányfinanszírozásnak."
Az MMM nem párt, tehát jogszerűen fogadhatott el külföldi pénzgyűjtést - akármire. Ami pedig a továbbadást illeti pártok felé - akár a kampányukra is -, az már elveszítette ekkorra a külföldipénz jellegét ugyanúgy ahogy itthon az MNB-alapítványoknak juttatott is "elveszítette közpénzjellegét".
ómió
Pedig Maki efftársat jenki efftársai jól "megfizették"! Ütős kis hazaárulást ígérhetett cserében!
r2d2
Sok a gyerek otthon, meg már lesz unoka is lassan...
CsipkeRózsa
A Cöf megszólalójának van pofája, inkább kapjon valaki pénzt külföldről, mint a mi közpénzünk rovására, mint pl. a Cöf.
Úgy tudom, adható kampánypénz, Márki-Zay még nem volt párt tagja.
CsipkeRózsa
@r2d2: Az unoka már megszületett július végén.
csak úgy....
@r2d2: orbán, saját lábon álló kölkeit ne is említsd...,akik az atyai viszonyok miatt,szerinted biztosan megérdemelték! :)
Lepényleső
Ó azok az ötvenes évek,- ahol a koncepciós perek az utcán hevertek,- mintha csak most lennének?
r2d2
@csak úgy...: Mert? Mi a különbség???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.