A tüntető tanárok követeléseit erős kritikával illető pedagógusként mutatta be a Hír TV Czuczor Gergelyt, a budaörsi Fidesz elnökét – szúrta ki a 444.hu.

A Hír TV a kormánnyal egyetértő tanárként mutatott be egy fideszes politikust

Czuczor, aki önkormányzati képviselőként is működik, szépen felmondta a kormánypropagandát:

"Az egész magyar társadalmat súlyosan érintik az elhibázott szankciókból eredő különféle problémáink, a rezsiárak, az infláció, és ebben a helyzetben inkább összefogásra lenne szükség. De szerinte a béremelésért tüntető tanárok ehelyett ennek a jogos követelésnek az élére állva hangulatot keltenek. Ez szerintem nem túl szerencsés, mert most nem ennek lenne itt az ideje"

- hangzott el a tanárként bemutatott fideszes szájából a Hír TV-ben.

A vagyonnyilatkozata szerint Czuczor a képviselői fizetése mellett a budaörsi Szent Benedek Technikum tanáraként havi bruttó 238 600 forintot keres. Emellett havi 800 ezerért ad PR-tanácsokat az Eurolex Consulting Kft-nek.

Az efféle csúsztatás nem áll távol a fideszes médiabirodalomtól, emlékezhetünk, 2015-ben Székely Ond kamu-utca embere futott nagyot a köztévében:

Forrás: 444.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a 60-70 es években is divat volt a trabik hátsó ablakában az az aranyos czuczorka, lengö fejü ,müanyag ,szar színü tacskó...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
a 60-70 es években is divat volt a trabik hátsó ablakában az az aranyos czuczorka, lengö fejü ,müanyag ,szar színü tacskó...
Ábel
Az ad életmód tanácsot, akinek a fizetése 10-15-e másoknak. Inkább fogná be...
Yoda69
A remhirteve mar ilyen boduletes hazugsagoktol sem riad vissza.
Pálinkás Pál
ez a cucor a szájer fartúró társa volt?...
Aki Én
Az ilyenekkel csak azt bizonyítja a fidesz, hogy mennyire aljas, hazug, népámító, hazaáruló, agyhalottak álltal támogatott szekta.
Mert ezt csak ők veszik be ,,efftársazva".
Miközben ennél bolsibb tempó sosem volt.
ómió
Azt meg, hogy tanár lenne, már sikerült lehazudnotok, efftársak!?
namihami
Látható, hogy a megélhetésének alapját éppen az oktatási tevékenysége alapozza meg.
A többi jövedelme csupán aprópénz. Elkötelezett oktató, aki a katolikus kis nebulóit csak a becsületre és a színtiszta (technikumi) igazságra neveli.
A többi csak libsi, bolsi, sorosista, gyurcsányista, brüsszelista, stb rágalom.
Toller Béla
Hány munkaideje van ennek a gazembernek ? Képviselő, tanár azért a 234 ezerért, és 800 ezret kap valamiféle PR tanácsadásért, ami nyilván kamuállás, mert ennyiért vezető PR-est lehet kapni ! MIndezt 168 órában, és még az éjszakák, ugye ? Nagyon elzavarnám a médiák közeléből, de a tanáriból egészen biztosan !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.