Dobrev Klára DK-s politikus nyilatkozatára reagáltak egy közleményben.

Fidesz: „Gyurcsányné” nyíltan roadshow-zik azért, hogy ne kapjuk meg az uniós pénzeketDobrev Klára/Facebook

A DK árnyékminiszterelnöke online sajtótájékoztatón arról beszélt: huszonöt európai ország nagykövetségének vezetőjével egyeztetett a jogállamisági eljárásról, az uniós pénzekről, "az árnyékkormány szövetségi politikájáról" és a NATO bővítéséről.

A Fidesz szerint

Gyurcsányné ma gyakorlatilag bevallotta, hogy már nemcsak a színfalak mögött áskálódik Magyarország ellen, hanem nyíltan roadshow-zik azért, hogy hazánk ne kapja meg az uniós forrásokat és ismét ők kerülhessenek hatalomra.

"A demokráciáról prédikáló Gyurcsányné figyelmét elkerülte, hogy a magyarok demokratikus választásokon sokadszorra is világosan megüzenték, hogy nem kérnek belőlük" – írta közleményében a nagyobbik kormánypárt, hozzáfűzve: "pont azért nem, mert Gyurcsányék soha nem a nemzeti érdekekért dolgoztak".

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Lévai Anikó férje pedig egy dagadt kolostormalac.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Maccska: Az a karton, ami igazolja az állitásodat- hogy ügynök volt az apja, te hitvány! Mert dobálóztok itt a mocsokkal, mindenféle igazolás nélkül. És a kérdésedet igazold, te hitvány!!! , egyáltalán hogyan vetődhet fel egy ilyen kérdés- mennyire tudtoki még lemenni a mocskolódásban? Na, elő a farbával- vagy takarodj vissza rogánék istállójába,
evacica
@kereső: Ez a szerencsétlen irkál össze vissza! Miért nem ír Orbán papa PB titkárságáról Kövér nagypapa vöröskatona multjáról és a papa szooc.hazás és munkás paraszt hatalomért kitüntetéséről! Ha már ilyen fenemód jól értesült!
Gazella
@Maccska: Cunci.. Nem lenne helye az EU parlamentben ha hazaáruló lenne! Nézd az összes fideszes eu képvislő a perem szélére lett téve!!! Szóval Klára elismert szakember! De a sok gecinyaló képviselő hangját nem hallani, hisz nem engedik felszólalni őket a Parlamentben!!!
bence
Vele együtt én is szurkolok , hogy ne kapjatok egy kanyit se ! Ami csak bejött az pedig nem volt kevés , mind elloptátok !
verőce21
Ha Láriferi roadshow-zik, az jó, mert akkor meg fogjuk kapni a kohéziós alapok egy részét...! :)
percsi
@KisTehen: "... bocika árulja az országunkat"

Azt már köpcöskéd eladta, veled együtt!
Remélem az országot minden vagyonával és Eurójával együtt sikerül visszaszereznie!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.