Ő volt az a tüntető, aki négy éve Áder Jánost bajszos fasznak titulálta.

Nagy Blanka tanmesét írt Pankotai Lilinek, akitől elhatárolódott saját gimnáziuma – Prüdéria és Korrupcius Maximus a főszereplők

Fotó: YouTube

Nagy Blanka most egy tanmesében írta le Facebook-oldalán, milyen stigmákra számíthat Pankotai Lili, akit a kormánypárti sajtó az utódjának kiáltott ki. 

Nagy Blanka egy nagyon tökéletes országról, Prüdériáról írt. Idézzük:

"Egyszer volt, hol nem volt, volt egy ország, ahol az emberek tökéletesek voltak. Ebben az országban, csak akkor kaphattál hazafias állampolgárságot, ha nem beszéltél csúnyán. Ez a nép nagy tartással bírt. Nagyon nagy energiát fektettek abba, hogy tökéletesek legyenek.

Már kora reggel verseket, költeményeket olvastak, hogyha valaki felbosszantja őket, frappáns módon vissza tudjanak vágni egy Petőfi- vagy Karinthy-idézettel.

Ebben az országban bűn volt a csúnya beszéd.

Azokat kitaszították, megvetették és leköpték, akik így beszéltek. Bármit mondott, bármi volt szavai lényege, senkit nem érdekelt, örökre száműzték.

Egy nap mozgolódás támadt Prüdériában, mert bár tökéletes volt, akadtak gondok, noha a prűd emberek nagyon alázatosak voltak.

Önként ajánlották fel a jogaikat és az élelmüket a prűd vezérnek: Korrupcius Maximusnak. Úgy gondolták, ők annyira szerény és hazafias prűd népség, hogy semmi szükségük sem volt ezekre, hisz minden valamirevaló állampolgár tudta: Amíg a király hasa tele, Jó az élet vele."

Nagy Blanka tanmeséje szerint a prűd emberek többségét nem zavarta a korrupció, hogy nem jutnak egyről a kettőre, hogy kevés a pénzük, hogy nincs rendes oktatás, egészségügy, ám a mozgolódáson egy lakó felszólalt és kimondott néhány ördögi csúnya szót. Elmondta ez a lakó, hogy mennyire nem fair, hogy Korrupcius Maximus libamájat eszik, míg ők csak a száraz kenyeret, jobb napokon tejjel. Mesélt arról is, hogy mennyire becsapja az állam az embereket és hogy milyen szinten legaljasodott itt minden. Hogy itt már nincs jövő és nincs jelen. Hogy Prüdériában, ellopják a prűd emberek pénzét és nem a fejlődésre fordítják, hanem a király családjára és barátaira.

"A prűd nép felháborodott. Fogták a felszólalót és szemmel, szavakkal agyonverték, mert csúnyán beszélt.

Utána büszkék voltak, nem zavarta senki őket abban, hogy éljék tökéletesnek hitt életüket, nem volt több csúnyán beszélő, Prüdéria megőrizte ősi álszent nyelvezete fényét. Nagy lakomát tartottak csirkefarháttal, olajjal, cukorral, liszttel és benzinnel. Visszaállt minden az országban. Újra tökéletes volt a társadalom, hiszen a legnagyobb bűnt: a csúnyán beszélést megszüntették."

Forrás: 24.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
@Shikari: Kijevnek már Tel-Aviv sem segít!!!

:-()
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
addíg örüljenek a hazúg fideszék, míg az elkeseredett fiatalok csupán csak káromkodnak!
a rendszerváltás óta magyarországon mindenki leszarta öket, talán fideszék a leges leg jobban! az értelmes fiatalok elmenekülnek orbanisztánból , otthon csak a kukák maradnak!
Nessy
@csak úgy...: Ők lesznek lelkes fidelitász tagok! Kissé ordenárébb szövegekkel esetenként!
Aki Én
@Maccska: ,,Ezeknek a csajoknak folyton a fasz jár a fejükben?"
Azzal nincs baj, ezt hirdetitek.
Az a baj, hogy neked is.
Virág Árpád
Már csak egy kérdés maradt, Pelikán! Ki fizeti a révészt???
fergeteg
Még nem késő megnevelni őket. Bár lehet elkésett velük kapcsolatban mindenki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.