Ő volt az a tüntető, aki négy éve Áder Jánost bajszos fasznak titulálta.

Nagy Blanka tanmesét írt Pankotai Lilinek, akitől elhatárolódott saját gimnáziuma – Prüdéria és Korrupcius Maximus a főszereplők

Fotó: YouTube

Nagy Blanka most egy tanmesében írta le Facebook-oldalán, milyen stigmákra számíthat Pankotai Lili, akit a kormánypárti sajtó az utódjának kiáltott ki. 

Nagy Blanka egy nagyon tökéletes országról, Prüdériáról írt. Idézzük:

"Egyszer volt, hol nem volt, volt egy ország, ahol az emberek tökéletesek voltak. Ebben az országban, csak akkor kaphattál hazafias állampolgárságot, ha nem beszéltél csúnyán. Ez a nép nagy tartással bírt. Nagyon nagy energiát fektettek abba, hogy tökéletesek legyenek.

Már kora reggel verseket, költeményeket olvastak, hogyha valaki felbosszantja őket, frappáns módon vissza tudjanak vágni egy Petőfi- vagy Karinthy-idézettel.

Ebben az országban bűn volt a csúnya beszéd.

Azokat kitaszították, megvetették és leköpték, akik így beszéltek. Bármit mondott, bármi volt szavai lényege, senkit nem érdekelt, örökre száműzték.

Egy nap mozgolódás támadt Prüdériában, mert bár tökéletes volt, akadtak gondok, noha a prűd emberek nagyon alázatosak voltak.

Önként ajánlották fel a jogaikat és az élelmüket a prűd vezérnek: Korrupcius Maximusnak. Úgy gondolták, ők annyira szerény és hazafias prűd népség, hogy semmi szükségük sem volt ezekre, hisz minden valamirevaló állampolgár tudta: Amíg a király hasa tele, Jó az élet vele."

Nagy Blanka tanmeséje szerint a prűd emberek többségét nem zavarta a korrupció, hogy nem jutnak egyről a kettőre, hogy kevés a pénzük, hogy nincs rendes oktatás, egészségügy, ám a mozgolódáson egy lakó felszólalt és kimondott néhány ördögi csúnya szót. Elmondta ez a lakó, hogy mennyire nem fair, hogy Korrupcius Maximus libamájat eszik, míg ők csak a száraz kenyeret, jobb napokon tejjel. Mesélt arról is, hogy mennyire becsapja az állam az embereket és hogy milyen szinten legaljasodott itt minden. Hogy itt már nincs jövő és nincs jelen. Hogy Prüdériában, ellopják a prűd emberek pénzét és nem a fejlődésre fordítják, hanem a király családjára és barátaira.

"A prűd nép felháborodott. Fogták a felszólalót és szemmel, szavakkal agyonverték, mert csúnyán beszélt.

Utána büszkék voltak, nem zavarta senki őket abban, hogy éljék tökéletesnek hitt életüket, nem volt több csúnyán beszélő, Prüdéria megőrizte ősi álszent nyelvezete fényét. Nagy lakomát tartottak csirkefarháttal, olajjal, cukorral, liszttel és benzinnel. Visszaállt minden az országban. Újra tökéletes volt a társadalom, hiszen a legnagyobb bűnt: a csúnyán beszélést megszüntették."

Forrás: 24.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
@Shikari: Kijevnek már Tel-Aviv sem segít!!!

:-()
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
@Shikari: Ott van neked a dubrincs fantomszopo haverod, aki kenyeztet teged, nem eleg?
Gazella
Hajrá fiatalok!! Ti jövőtőkről van szó!!
Nem ilyen @Shikari: @halfarok: @malna: @kis tehen: @nemeth istvan: és stb..jövőjük már hanyatlik...
Nessy
Mint minden mesében ebben is sok igazság vagyon, ha sarkítva is! Nem kötelező mindenkinek érteni! Sőt híveknek egyenesen főben járó bűn! Ők, ha szabatos, magyaros, "irodalmi" prűd beszédet akarnak hallani, Bayer - Bencsik elvtársat hallgatják szent áhítattal!
Emmersson71
@Shikari: ...Ja..ahogyan te szoktad Korrupcius Maximusodat :P
Yoda69
@Shikari: Latom nagyon felhuztad magad. Mar a 4. faszsagodat tolod be ide.
Irj dubrincsnak, szivesen csinal neked egy double O-t ingyen, attol lenyugszol.
Emmersson71
Prüdériában csak egy ócska migráns lenne bayerzsótány :P

De Petőfi is...
"Foglalod a kurvanyádat,
De nem ám a mi hazánkat!"
icegygenabro
@Shikari: ti már eleget gyakoroltátok a józsikátokkal!!!
Aki Én
@Shikari: Ráuntál apádra, te nyomorult csicska?
Málna
Itt a kislány szülei nagyot hibáztak. Tanulhattak volna Nagy Blanka esetéből. Hacsak nem pszichopata a kislány, akkor mély nyomot fog hagyni benne ez az eset.
Aki Én
@Málna: Nem kell csupán azért túltolni ezt a esetet, mert nem vagy képes megérteni, helyén kezelni.
Sámannus
Azért az mond valamit, hogy a fiatalok nem a csüngőhasú kezét csókolgatják, mint a banyák a krumli osztásnál.
Emmersson71
@Shikari: Ja..nekem is ez jutott eszembe bayarzsótány legutóbbi fröcsögése után :P
jesz
ez a szarszájú blanka osztja az észt? marhajó..
namihami
Nem véletlen (az akár itt is felháborodó) ultra- és középjobb felháborodása, hiszen ők a bayeri, stefkai, hugygergelyi, stb Parnasszuson nevelkedtek és nevelkednek.
Ott pedig ilyen nem hangzik el. Csak rosszabb, de azt a sajátjaik mondják, írják. Akkor pedig komilfó.
Yoda69
@Shikari: Egy helyen vagytok romaniban, csak szolsz neki maris ott van. De a szaros gumicsizmat azert nem art ha ledobja, bar abban a szennyben ahol laksz tok mindegy.
JAJMÁR
@Shikari: Az ilyen bólogatva bárki leköpők miatt tartunk a szakadék felé, elintézve a fiatalság sorsát. DÖBBENETES, hogy ez a fiatal lány milyen jól látja a hibákat, és hogy ebből a bólogató álszentek csak a lényeget nem értik. Ez a szégyen!
Nessy
@Shikari: Minő szerencse, hogy itt nem hangzik el " csúnya szöveg"! Az ilyen szöveget a normális emberek nem tűrik meg! Ez a fránya Freud! Egyik mondat üti a másikat! Válogathat ki,ki kedvére.
Yoda69
@Shikari: Te hanyadek naci moszkovita buzerans. Meg te nacizol? Anyad csapot volna agyon a szivlapattal amikor erre a vilagra szart. Nem tudta mekkora goreny allat lesz beloled.
Nessy
@Shikari: Ezt toleranciának hívják! Képzeld el, ha egy feldúlt beteggel, vagy hozzátartozóval, aki nem éppen finoman küldött el, hasonló stílusban válaszolna az ember! Béha a halk, szép szó hatásosabb. Ha nem segít, rá kell hagyni, majd megnyugszik.
balos
@Shikari: Ezt te mondod?Már akkor senki voltál amikor az apád faszán lógtál!
icegygenabro
@Shikari: Ha azt mondom anyád picsáját ,haragszol? Buznyák józsitologató...
balos
@Nessy: Azért 1 Nőtől többet vártam!De nem vagyunk egy formák!Szerencsére talán!Azért örülök,ha bayer csótány lekezel egy finom hőlgyet lábbal!Ja nem,de egy felszopótól ennyike!Régen a nyockerben a fiúk kiverték maguk közül aki tiszteletlen volt a lányokkal!Most újra divat lett a konyha meg a takarító és szülő nő és kuss!Főleg ha nem elég celebes esetleg vagy fideSSes!
JAJMÁR
@Shikari: Te vagy a betanított, már fel se tűnik, mi???
vacsi
Ez a sok bunkó mind szerez érettségit?!
héé-víz
@JAJMÁR: Ne legyél mérges :) amin nem tudsz változtatni, engedd el :)
Gazella
@KisTehen: menj már legelni alsóiskolás tehén... FIgyelj a Gyurcsány kapott illemet , de a gecidet egyfolytában verték gyerekkorában... szóval semmi illem nincs ebben az O1G-ben
CsipkeRózsa
Jobb a csúnya szó, mint a hazudós beszéd.
Peller Anikó
@CsipkeRózsa: Jób. De a tahauuknak roszab.

"a prűd emberek többségét nem zavarja a baujerzsóti megakorrupció, hogy kevés a pénzük, hogy nincs rendes oktatás, egészségügy, ám a mozgolódáson egy lakó felszólalt és kimondott néhány ördögi csúnya szót. Elmondta ez a lakó, hogy mennyire nem fair, hogy Korrupcius Maximus libamájat zabál, míg ők csak a száraz kenyeret, jobb napokon tejjel. Mesélt arról is, hogy mennyire becsapja és meglopja az állam az embereket és hogy milyen szinten legaljasodott itt minden. Hogy itt már nincs jövő és nincs jelen csak a hazugság. Hogy Prüdériában, ellopják az emberek pénzét és nem a fejlődésre fordítják, hanem a király csalárdjára, hobbijára, barátaira, horribilis vagyonokat felhalmozva."
Yoda69
@Shikari: Te beszelesz itt sertegetesrol, es szemelyeskedesrol? te nyitottad ezta topicot egy szemelyeskedo gunyoros megjegyezessel, egy olyan szemellyel kapcsolatban aki kiall masok jogaiert es harcol is ertuk.
Persze neked biztos nincsenek gyerekeid, mert egy ilyen goreny allattol mindenki csak hanyi tud, ugyhogy ezt te nem is ertheted. Ezert csak jatszadozz a szopofantom dubrincs haveroddal ott Romaniaban.
Yoda69
@Shikari: Mivel o nem tudja itt megvedeni magat, ezert alltam ki mellette. Es foleg azert mert vllalhato dolgot kepvisel, meg akkor is ha csunya szavakkal fejezte ki magat.
bajjerzsolttal a habzo szaju buzerans kommunistaval miert nincs bajod?
FLETÓ
@Shikari: Kijevnek már Tel-Aviv sem segít!!!

:-()
csak úgy....
addíg örüljenek a hazúg fideszék, míg az elkeseredett fiatalok csupán csak káromkodnak!
a rendszerváltás óta magyarországon mindenki leszarta öket, talán fideszék a leges leg jobban! az értelmes fiatalok elmenekülnek orbanisztánból , otthon csak a kukák maradnak!
Nessy
@csak úgy...: Ők lesznek lelkes fidelitász tagok! Kissé ordenárébb szövegekkel esetenként!
Aki Én
@Maccska: ,,Ezeknek a csajoknak folyton a fasz jár a fejükben?"
Azzal nincs baj, ezt hirdetitek.
Az a baj, hogy neked is.
Virág Árpád
Már csak egy kérdés maradt, Pelikán! Ki fizeti a révészt???
fergeteg
Még nem késő megnevelni őket. Bár lehet elkésett velük kapcsolatban mindenki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.