A Paks II. építési projektigazgatója szerint amennyiben a megrendelőnkkel, a Paks II. Zrt.-vel, a felelős magyar hatóságokkal illetve az alvállalkozó szervezetekkel összehangoltan tudnak együtt dolgozni, akkor "feltétlenül sikerül határidőre megvalósítani a projektet".

Most derült ki! Szijjártó titokban találkozott a Roszatom vezetőivel Moszkvában

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Szeptemberben a magyar külügyminiszter, Szijjártó Péter találkozott Alekszej Lihacsovval, a Roszatom vezérigazgatójával Moszkvában. A találkozón arról beszéltek, hogy a jövő év őszén már a Paks II. területén beton kerülhet a földbe és elindul az építkezés.

Alekszandr Merten, az ASE alelnöke, a Paks II. Atomerőmű építési projektigazgatója az ATV-nek adott interjújában azt mondta: a találkozókon megvitatták a projekt ütemtervét és a további lépéseket.

"Szeptemberben Szijjártó miniszter úr többször is találkozott a Roszatom vezetőivel. Az egyik találkozóra a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség közgyűlése alkalmából került sor Bécsben a második találkozóra pedig épp a múlt héten, az Orosz Energetikai Hét során Moszkvában"

- közölte a szakember.

Forrás: atv.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Apfelbaum
A Geci parancsára tette,de megszoktuk már a hazudozast tőlük!!
- nos az a helyzet alakult ki,hogy a felcsúti szélhámostól jobbat nem lehet remélni,amíg él ő ezt fogja csinálni, hogy állandóan ellenséget fog találni,a Magyar embereket egymás ellen hergelni, közben ő kiépített egy rendszert ami a hazudozásra és a lopásra épül ő pedig ennek a vezetője és nem az ország vezetője!!
Mióta tart ez az egész egyetlen olyan alkalom se volt, hogy valami nem sikerül, mindig minden jó ő szerinte,ő mindig harcol és nyer,Soha nem ront el semmit, nem hibázik egyszerűen egy genetikai csoda...a legnagyobb baj az, hogy sokan ezt gondolják róla,persze ezt a propaganda dolgokkal ( tv, rádió, plakát,stb) meg is erősíti,alá támasztja.
Nyugodtan ki lehet jelenteni,hogy EGY SZÉLHÁMOS FOGSÁGBAN VAN MAGYARORSZÁG!!!
Remélem ha eddig nem is de ezután egyre több ember ébred rá csak az a baj,hogy ez olyan mint egy szekta, fideszesnek lenni elhivatottság és egy "vallás"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Németh István: Látod sutyerák, ez van ha apu és anyu tesók.
human
Szijjártó is csak egy a sok hazaáruló fideszes közül.
Németh István
@Apfelbaum: @kereső: @Aki Én: @orsos vendel: @human: > Nos tisztában vagytok azzal, hogy ha egy beteg testrészünk van azzal orvoshoz célszerű menni! Az orvos vagy eltalálja a bajt a kórt, vagy nem! Ha eltalálja kezeli és kigyógyít! Ha nem hát - ha olyan a kór, akkor elvesztünk! Összegezve ti és a haverjaitok, a nemzet beteg gócpontjai vagytok! Sajnos a gyógyításaitok nem lehetséges! Az "orvostudomány" csődöt mondott! Így benneteket el kell veszteni, ne fertőzzetek épelméjű egyedeket! Nektek pusztulnotok kell! Nem kurva anyáztam, mert nektek még magyar anyátok sem volt soha! > tehát minek! ÉS egy örök igazság > a szülők, nem a megszületett csecsemőtől kérdezik meg, hogy hogyan is neveljék, gondolkozó, tenni tudó felnőtté!?
ómió
Pedig, ugye, atomerőmű-blokkokat nem is velük építtetünk?! Így píszí hazudni?
gina
Becstelen hazaáruló szemét mint a fönije,,,,,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.