Fáklyás élőlánncal tervezi körbevenni az MTVA épületét Hadházy Ákos.

Hadházy Ákos harcot hirdetett: "Amíg nincs győzelem, addig ne hagyjuk abba!"
Fotó: Propeller

Élő közvetítésünk a tüntetésről >>

A Telex tudósítása szerint a független képviselő felolvasta a lap tudósítását arról, hogy a közmédiában is beszámoltak a tüntetésről.

„Azt ígértük, ha elegen leszünk itt, benne leszünk a tévében”

– mondta elégedetten a képviselő. Gyorsan felolvasták a követeléseket, nehogy bemenjünk az épületbe.

Amíg nincs győzelem, addig ne hagyjuk abba

– mondta Hadházy. Hadházy szerint el lehet érni, hogy leváltsák a közmédia vezetőjét. Ez csak azon múlik, hogy mennyien lesznek, és kitartanak-e a cél eléréséig.

„Magyarország már nem demokrácia” – jelentette ki Hadházy, amit azzal indokolt, hogy 2018 és 2022 között összesen 5 percet kapott ellenzéki politikus a közmédia élő adásában, miközben a miniszterelnök minden héten interjút ad. Csak egy demokráciában elég, hogy az emberek hátradőlve várják az ellenzéktől, hogy leváltsák a kormányt.

Tévednek vagy hazudnak azok az ellenzékiek, akik azt ígérik, ha jobb jelölttel, kommunikációval leváltják a kormányt. Ahhoz, hogy bármit elérjünk, világossá kell tenni, hogy ez egy korrupt, hazug, hibrid rezsim – mondta Hadházy Ákos.

Forrás: telex.hu

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Végül, Hadházy hülyét csinált magából és az őt követő csürhéből... :) -  csöcsre tett benneteket nagyon hülyék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Virág Árpád: Tényleg? Kihúztam a gyufát??? Jaaajj:))) azért mert @Pegero: efftársad idefingott? arra válaszolj amit kérdeztem, ha nem tudsz akkor inkább hallgass!
@Virág Árpád: Arra nem válaszoltál, hogy melyik nem igaz a24 pontból!?? A trágár szavak erősségéből vissza lehet venni úgy hogy az értelmük ne változzon, de ne legyenek sértőek.
Amúgy a gyűjteményed erősen hiányos. Nincsenek benne Németh István, Shikari, Bástya Béla Elvtárs erősen szépirodalmi megnyilvánulásai. Béla efftárs legutóbbi hozzáröfögése: "Menj a büdös kurva anyádba"...
Virág Árpád
@Shikari: Hagyd! Szegény beteg! Mint @117, @MZ/X, meg a többi
Németh István
A hadházyt mint aljas szabadság és rendszer gyűlölőt, zavarkeltő gazember mint kár okozó moslékot sitkóba zárni! Ez a kormány felelőssége!
Istenakinincsen
@Pegero: Nekem akkor írjál ,ha van valami értelmes gondolatod! Feleslegesen ne fáraszd magad sem engem. Eddig érted?
Idefingani úgy is tudsz, ha nem nekem címzed.
Istenakinincsen
@Németh István: ma, 18:22 A kártevő tolvaj fideSS maffiát és az őket támogató kondatagokat kell a sittre vágni, de sürgősen!! Tudod hogy miért? Mert akik ezt a szabadrablást törvényekkel, bírósággal, "rendőrséggel" fociultrákkal, és fanatikus hívőkkel támogattatják azok bűnözők! Aki támogatja a zavarosban halászó fehérgalléros nyakkendős bűnözőket az ugyanezt a mintát szeretné követni, ergo: maga is bűnrészes. Mint pl: @Virág Árpád: Aki nem válaszol egy egyszerű kérdésre, de az elmeháborodott @Shikari: vadbaromnak már nyalikázik:))) Két agyalágyult barom.
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 18:11 Figyelj fideSS-es bérköcsög! Ugye nem haragszik meg a mimóza lelked ha most elköszönök tőled és az általad generált identitásaidtól? Ezentúl levegőnek nézlek és ezt akár dícséretnek is felfoghatod...mert a levegő hasznos, ellentétben veled.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.