A Fidesz nyilvánvalóan nem fog fellépni saját korrupciója ellen, pláne hogy egész rendszerük tartópillére az állam szétlopása – érvel Jancsics Dávid korrupciókutató. A San Diego State University kutatója szerint az EU hirtelen fellépésének komolysága is erősen megkérdőjelezhető.

Forrás: szabadeuropa.hu
Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Érdekes cikk, sok igazsággal: "azt tudjuk, hogy gyakorlatilag az unió szeme láttára felépült ez az orbáni rendszer, amivel szemben nem léptek semmit tizenkét éven át. Sőt anyagilag nagyon komolyan támogatták ezt az egész rendszert."
Csak egy friss példa a mérhetetlen korupcióra, amit remélem az EU sem hagy figyelmen kívül és egy fityunget sem ad az orbán rezsimnek!!??
444.hu/2022/11/05/a-megvalosult-magyar-alom-a-matolcsy-crew-felemelkedese
Nyírfa
Még az EU is gyerekcipőben jár, rengeteg a tanulnivalója a tekintetben, hogy miképpen őrizheti meg a vallott értékeket. A kérdés mégis inkább az, hogy akarja-e ezeket az értékeket, vagy elég, hogy szépen hangzanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.