Megint nem sikerült a nagytőkét megszívatni – a vásárlókat viszont igen.

A Tesco kíméletlenül reagált a kormány árstopjára – Ennek is mi isszuk meg a levétMTI/Balogh Zoltán

Egyszerűen eltűnt a Tesco online kiszállításos árjegyzékéből a tojás az árstop-rendelet után – írja a 168.hu. A szerdától rögzített árú termékre rákeresve nem találhatunk mást, mint Kinder tojást, kaszinótojást, vagy tojásos száraztésztát a webes kínálatban.

A tojás mint kategória tehát eltűnt az internetes kínálatból.

A Pénzcentrum szerkesztőségébe beküldött fotó tanúsága szerint pedig az áruházban is korlátoznák a tojásvásárlást: mindössze egyetlen dobozt engedélyeznének naponta vásárlóként.

Ahogyan a fotón ábrázolt szöveg fogalmaz:

az élelmiszerár-szabályozásról szóló rendeletben meghatározott termékekből áhztartásonként egy vásárlás alkalmával maximálisan megvásárolható mennyiség (...) 10 darabos M tojás – 1 doboz vagy 30 darabos M tojás – 1 tálca, vagy 6 darabos M tojás – 1 doboz, vagy 10 darabos L tojás – 1 doboz, vagy 30 darabos L tojás – 1 tálca.

Így tehát egyetlen doboz vagy tálca, és maximum 30 darab L-méretű tojás vihető el naponta az üzletből. Arról a portáloknak nincs információja, hogy csak néhány boltban, vagy általánosan vezették-e be a korlátozást.

Forrás: 168.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: "veröce21 : Az ársapka nettó kib@szás a magyar néppel...!

És a fideszparaszt továbbcsápol...? - miközben a behúzott függönyű, hideg lakásából les kifelé hogy gyünnek-e már a migráncsok...! "
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
@Aki Én: Mert a fideszesek szerint a multi lop, csal, hazudik. A vállalkozó lop, csal, hazudik. Meg különben is a soros, a brüsszel meg a háború meg az anyámkínja mindenki hibás csak a kormány nem.
ómió
@Aki Én: Hogy szobrot ne emeljek a tetvesbolsi "etikádnak", bolsiék elmebetege! Szólj a "felséges" boltjaidnak, hogy az infláció gerjesztette extraprofitjukból forgalmazzák azokat a termékeket is, amelyek a profiljukba tartoznak, még akkor is, ha azokból nem dől a lé, vagy "adják vissza az ipart"! Mi a tipped,bolsiék zakkantja, melyiket választanák!?
Aki Én
@ómió: ...most ez valami igazolás akar lenni arra, hogy egy agyhalott balfasz vagy? Mert más magyarázatot nem találok erre a mérhetetlen buta válaszra.
Ok, elfogadom.
ómió
@Aki Én: Ez max. annyit igazol, hogy személyedben sajnos egy elmebeteggel chatelek!
Lepényleső
...volt olyan,hogy a levet nem velünk itatták,- miközben a közvagyoni lét személyes tulajdonba iktatva magánosították?
CsipkeRózsa
Orbán nem annyira hülye, hogy ne tudná, mindent a sor végén a jónép fizet meg!

A kormányban talán több miniszter, államtitkár stb. szintén tisztában van ezzel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.