Drámai videó terjed a TikTokon a 71 éves Rozika néniről, aki zokogva panaszolta el, hogy alig tud megélni ebben a nehéz helyzetben. Összeomlott a 71 éves Rozika néni: "éhen kell halni, fűtetlen lakásban kell megfagyni" Magyarország Garai Kitti portréGarai Kitti 2022. november 15., kedd 7:08 Drámai videó terjed a TikTokon a 71 éves Rozika néniről, aki zokogva panaszolta el, hogy alig tud megélni ebben a nehéz helyzetben, amikor a rezsi szinte megfizethetetlen. "Kedves Honfitársaim! Lehet, hogy most úgy néztek rám, mint egy vén öregasszonyra, de nem érdekes. Nem az a lényeg. A szív a lényeg. Tudjátok, '56-ban megéltem azt gyerekként, hogy nem volt mit enni, nem volt élelem egyáltalán" - idézte fel gyermekkorát Rozika néni, majd elmondta, most is hasonló helyzetbe jutott. Ledolgoztam az életem javarészét, de erre még álmomban sem gondoltam volna, hogy 71 évesen ugyanazt köll megélni, hogy éhen kell halni,...

Forrás: naphire.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@vacsi: És gyertyafénynél amúgy nagyon romantikus éhezni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@magyar1: ...nem, akkoriban még a marson éltem...és onnan láttam a dolgokat...azt is hogy akkor nem a cigányszokásos nyafogás ment hanem mindenki dolgozott, igaz sokan csak azért mert kötelező volt. Ma meg csak sír hogy mennyit dolgozott és nem él meg a fizetésből. holott ő volt az aki a magánnal megegyezett hogy minimálbéren vegye fel és a többit feketén adja zsebre.
Beteges butaság azt ismételgetni hogy ellopták...azok lopták és ma is lopják el akik minden igyekezetükkel próbálják kikerülni a becsületes adózást...és német... na ott az ilyen cigánykodás nem megy...és meg is látszik rajtuk.
magyar1
@Csizmás Kond: Na látszik a válaszodból, hogy migri vagy, mert a szoc-ban nem volt sem adózás sem magánvállalkozás amit zsebbe fizettek.
balos
@magyar1: Az ilyen fideSSes fartolok tényleg a Marsról jöttek!A has-marsról!
magyar1
@Csizmás Kond: Egyszer a te újgazdag szinted is le fog süllyedni.
Csizmás Kond
@magyar1: ...Attól hogy vaktában vagdalózol, képzelegsz, még nem fogsz műveltebbnek látszani. Nektek az az elsődleges pont hogy aki valamiért nem a szájatok íze szerint ír azt le kell szarházizni...mert nincs ahhoz elég felfogás és szóvőség hogy elmondhasd a saját meglátásodat ami ugyan nincs de ott az a valami aminek a dogmáját teleszájjal üvöltitek.
Nem vagyok gazdag, annyim van amit egy élet munkájával össze tudtam szerezni. Soha nem sírtam azért mert másnak vagy a szomszádnak többje volt mint nekem, és az sem hatott meg ha az aki lekacagott hogy én kulizok most sír és kiabál rám hogy én vagyok a hibás mert a fideszre szavaztam...kb ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.