A kormány mindent megtesz azért, hogy egy újabb kihívás, a háború idején is megőrizze az elért eredményeket és mihamarabb visszatérhessen az élet a normális kerékvágásba – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a Continental Dohányipari Zrt. 9,2 milliárd forint összértékű kapacitásbővítő fejlesztésének átadásán Sátoraljaújhelyen pénteken.

Varga Mihály szerint Magyarország jobban tartja magát, mint az uniós tagországok többsége

Fotó: VLADIMIR SIMICEK / AFP

Hozzátette:

ehhez megfelelő gazdaságpolitika kell, olyan gazdaságpolitika, amely a munkahelyeket bővíti, lehetőséget teremt a vállalkozások számára, javítja a versenyképességet

A pénzügyminiszter kiemelte: 4,7 millió ember dolgozik az országban, ami 1 millió fővel több mint 2010-ben az akkori választások utáni helyzetben. Kijelentette: a magyar gazdaság a szankciók káros hatásai közepette is jobban tartja magát mint az uniós országok többsége. A magyar gazdaság az 5. legjobb eredményt érte el az uniós növekedési rangsorban és az ország sikeresen bocsátott ki állampapírokat a nyugat-európai és az ázsiai piacon. A magyar adórendszer pedig előkelő helyezést ért el a nemzetközi szintéren – sorolta a miniszter.

Forrás: MTi

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Van egy rossz hírem Misi. Veletek már soha nem tér vissza az élet a normális kerékvágásba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Juhász István
Nálunk MINDEN ROSSZ, az, " SZANKCIÓS, vagy HÁBORÚS... ". OK. De Ukrajnában nincs ekkora inflácioó, az ukrán pénz NEM ROMLOTT olyan mértékben, mint a forintunk. Akkor ? Megvan a MAGYARÁZAT: Az ő SZOMSZÉDJUKBAN NINCS HÁBORÚ...Jó, mi ?
kereső
"Jobban tartja magát"- amelynek egyik oka, az európa bajnok infláció-a fogyasztás gdp adat.
balos
@Baker: Misike ott él,ahonnan minket kizártak a fideSSes tálibok!Viszont a felszopóik még mindig elalélnak a gyilkosaink gázos témájától!Az olaj pedig úgy dől,ahogy a pénz érte a zsebükbe!A mencer is megmondta,hogy ö is náci,meg a többi turulbasznádi labancos!
Alfa
misike...főleg,hiszen a lopott pénből most vettél a balatonon milliárdos villát
sgl
@Alfa: és örömmel olvasom és hallom az ellenzéki médiában, hogy mennyire dicsérik a kiflifejűt, milyen ügyes volt, hogy 30 év fideszes politikai és kormánytagság után milliárd értékű ingatlan tudott vásárolni.
Miylen jól fizet a politika! Pláne ha fideszes!
Bezzeg Mártha nemlétező ingatlanjairól nőiről napi cikkek voltak Metropolban.
Ellenzéki média meg kussol - vagy kisbetűvel uccsó oldalon elsuttogja,- a fidesz vagyonok tényleges voltáról, szaporodásáról.
Örömmel látom a hatvanpusztai ingatlan napi krónikáit is.
Imádom a hatékony ellenzéki médiákat!!
Balfaszok!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.