Újbuda polgármestere válaszolt a Molnár Gyula kinevezése ellen tiltakozó képviselőknek.

"Akkor is a kerület érdekeit néztem, amikor felkértem közvetlen munkatársamat, Molnár Gyulát a kabinetvezetői pozícióra, miután öt parlamenti választást nyert és két cikluson át volt Újbuda polgármestere. Tapasztalatait, tudását és kerületi elhivatottságát Újbuda fejlődésének szolgálatába képes állítani ma is. A kabinetfőnök személye soha, sehol nem volt politikai kérdés; ez egy bizalmi, szakmai pozíció, amelyre – a belső szabályok által felhatalmazva – adok megbízást a főtanácsadómnak”

– írta Facebookon közzétett levelében László Imre Újbuda DK-s polgármestere. Ezzel válaszolt a Molnár Gyula kinevezése ellen tiltakozó képviselőknek.

A botrány folytatódik! Újbuda polgármestere válaszolt a Molnár Gyula ellen tiltakozó alpolgármestereknek

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Korábban írtunk róla, hogy a 11. kerület alpolgármesterei és képviselői szerdán írtak levelet a polgármesternek, amelyben úgy fogalmaztak: „Megdöbbenve értesültünk arról a hírről, miszerint Molnár Gyulát kabinetvezetőnek, Lakos Imrét pedig kabinetvezető-helyettesnek nevezed ki”. Azt írták, szerintük az ellenzéki szavazók „nem a 2010 előtti világ visszaállításával bíztak meg bennünket”.

László Imre így zárta levelét:

„Javaslom, tegyétek félre a személyes ellentéteket, és folytassuk a megkezdett közös munkát, Újbuda érdekében.”

Forrás: 444.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
rogán piszkos ... ezek meg állítólag tiszták
Toller Béla
@KisTehen: Végtére is, a kabinet vezetőit a polgi önmaga jelöli, ehhez nem klell szavazni, nem kell széles népi egyetértés. Ha majd rosszul működnek, lehet szavazni ellenük. De most nem érdemes megugatni ezt a lépést. Senkinek sem érdemes. És - persze -van aki meg nem számít.
Béla333
Ha a 2010 előtti politikusoknak van takargatni valója, akkor azzal, hogy nem állnak egyszer s mindenkorra félre, azzal a maffia további fennmaradását szolgálják. Ugyanis ők nem szégyenlősek a régi disznóságokat felhánytorgatni és ezzel a szavazóknak bemutatni, hogy tessék: ezeket akarjátok újra? A maffia is sáros, de szemérmességből vagy összefonódásból, vagy azért, mert impotensek a most ellenzéki politikusok ezt nem tárják hétről-hétre elénk.
Ezért vagyunk ebben a lehetetlen helyzetben.
Teljes megújulás nélkül nem megy...
KisTehen
párbeszéd, lmp, mszp, dk ... mint egy egy 2. ellenzéki összefogás

de ha ti mondjátok, hogy nem számítanak, akkor legyen

HAHAHAHA
sgl
Mijafasznak kabinet egy kerületi vezetőnek??
Mijafasznak kell a fidesznek egy céltáblát kirakni amire ha lőhetnek lőni is fognak?
Mijafaszé nem vesznek fel valódi kommunikációhoz értő humoristát aki legalább kezelni és vissza tudná gyűrni a a fidesz aljas hazudozásaira??
... stb..
evacica
Na ez a baj a mai ellenzékkel! Egymást pocskondiázzák ahelyett hogy együtt dolgoznának a változásért! A személyes sérelmek és érzelmek a szimpátia dominál a józan ész ellen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.