Magyarországon a veszteség hivatalosa 48 287 emberéletet jelent.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Oszt mi is volt a járvány hozadéka Gecília asszonyság? Azok a milliárdok, amiket Orbán meg Szijjrágó kaszált rajta? Meg a saját maga jutalma? Az nekünk veszteség volt bazmeg nyunyóka. Nekem más erről nem nagyon jut esze be. A 48 ezer veszteség meg világraszóló szégyen.
teuton
Aha... szoval meghalt 50ezer emer, akinek nem kellett volna, lakossagaranyosan nezve 3x annyi, mint pl. Nemetorszagban, de ezt "el kell engedni"... Es ilyen bunkosagert meg penzt is adnak???
Béla333
Mocskos, hazug maffiózó ez is. Egy senki!
Remélem a vakcinákkal kapcsolatos manipulációk miatt ő is el lesz egyszer kapva... Ha előbb meg nem hal...
Nessy
Ez, finoman szólva kissé cinikus megjegyzés volt! Egy hithű orvostól több empátiát várna az ember! A tudományos felfedezések tiszteletre méltóak, csak nem mindegyik sikerült, de az volt a legdrágább, és azt vette meg külügyérünk! A hab a tortán, hogy pont azt a korosztályt oltották vele, amelyiket maga a gyártó sem ajánlott! De Őn is lelkesen támogatta!
Jozefina
A 48 287 emberéletet -ami főleg Orbán lelkén szárad a kapkodó és hozzá nem értő járvány kezelése miatt- a magyaroknak és a hozzátartozóknak sem könnyű elengedni!!! Miről beszél ez a nő??? Európa szégyene, hogy a népesség arányhoz viszonyítva nálunk volt a legtöbb áldozat!!! Főorvosasszonynak is van bőven része benne úgy, hogy jobb lenne ha lemondana és csndben félrevonulna!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.