Legalább ennyit megtett.

„Hello, blökik” – Orbán Viktor tessék-lássék próbálkozása egy menhelyen

Orbán Viktor, ahogyan tavaly, idén is ellátogatott az ürömi állatmenhelyre, ahová tele csomagtartóval érkezett, hiszen rengeteg tápot vitt a menhelyi kutyáknak. Ha már ott volt, egy kicsit beszélgetett is a menhely dolgozóival, például megkérdezte, hogy hogyan bírják az energiaárakat. 

A próbálkozás persze kedves, hiszen legalább ennyit megtett, ám arról senki nem kérdezte meg a kormányfőt, hogy miért nem regulázzák meg megfelelően az állatvédelmet, miért nem büntetik kellően a szaporítókat – nem is beszélve az állatkínzókról.

Ha ezeket is felvenné a kormány a programjába, talán kevesebb kutyának kellene menhelyen élnie – nem is beszélve az utcán élő társaikról.

Orbán mindenesetre így is büszke a teljesítményére, egy videót is posztolt a karácsonyi előtti (egy évben egyszer mutatott) jótékonykodásáról.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Mári néninek is vihetné mert Röfi má nincs az ólban, és a nyugger is kutyakaját eszik januártól.
Clavigo
Helló röfi... - köszöntek neki vissza a Kutyulik...
Clavigo
@gina: Azért a környéket kiürítették,,,a kutyákat meg végig motozták... ( Sicher ist sicher )
telegdilaci
@Eladott Ország: Rubel jobboldali! látszik ki itt a Főnök!
telegdilaci
@Clavigo:Ha már egy kutya menhelyen jótékonykodott,meg látogathatná a mélyszegénységben élőket is egy az ott élők élelemmel megsegítésére egy csomaggal,azért egy kutyát nem lehet a szénységben élő Emberekhez mérni! keményebben kellene fellépni azokkal a kutyatartókkal szemben akik most megszabadultak a kutyáiktól mivel nem tudják őket eltartani,azután rátolják a menhelyekre gondoskodjanak ők a Kutyáikról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.