Csepregi Éva, a Neoton Família énekesnője interjút adott a Mandinernek, melyet a 24.hu szemlézett.

Csepregi Éva megszólalt Szijjártó Péterről: "Lenyűgöz munkabírása és a kitartása"
Kép: Facebook/Szijjártó Péter 

Elmondta továbbá, hogy igyekszik távol tartani magát a politikától, reagált viszont arra, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter nemrég elárulta, hogy nagy rajongója az énekesnőnek.

Még nem volt külügyminiszter, amikor találkoztunk egy tévéműsorban, ahol elmondta, hogy nagyon szereti a Neotont. Azóta többször is találkoztam vele a koncertjeinken, a Szép nyári nap című előadásunkon az Operettben pedig meginvitált a páholyába

– mesélte Csepregi, majd hozzátette:

Nekem nagyon hízelgő, hogy van egy fiatalember, aki még csak kisgyerek volt a Neoton nagy sikerei idején, ennek ellenére szereti a zenénket. Lenyűgöz Szijjártó Péter munkabírása és a kitartása. Folyamatosan úton van, rengeteget dolgozik.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
A sokadik előadó, akit propaganda kellékként használnak a NER-ben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@dr. prédikátor: + is kapja... ha szorgosan nyalja...
ómió
@Aki Én: Szóval, ha ő is efftársiasan látná, akkor ő is idehazudná nekünk az összes bolsi mocskotokat!? Szerencsére ő nem egy önmaga tetves bolsiságát is másrahazudni igyekvő efftársi elmebajos, mint te vagy!
Aki Én
@ómió: Ha efftársisan látná, kiemelte volna a lélegeztetőgépek és a túlárazott kínai vakcina beszerzésben tett elévülhetetlen hazaárulást, mint sikert. Nem gondolod, buta balfasz bolsi?
Vagy ha te tagadod, akkor elhiszed, hogy nincs, te agyhalott bolsi?
Dr. Proktor
Legyünk őszinték, a kakadu tényleg hegyeket mozgatott meg, sajnos egereket sem sikerült szűlnie...
ómió
@Aki Én: És ez az Éva nem képes "efftársiasan látni", ennek keretében idehazudni nekünk minden bolsi mocskotokat!? Nahát!!! De, látom, közben téged még mindig a saját tetvesbolsiságod másrahazudása sanyargat, bolsiék elmebetege! Ne rurózz rajta, mert csak majd még súlyosbodsz, idiótája! Inkább sürgesd meg magadnak a donor kutyaagyat, hogy legalább a magadéit felismerd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.