Ismert az a lélektani jelenség, amikor egy férfi sikertelenül ostromol egy hölgyet és kudarcát azzal próbálja feldolgozni, hogy az illetőt elmondja mindenféle útszélinek, aki össze-vissza osztogatja kegyeit. Holott éppen az történt, hogy nem osztogatta. Egyre jobban megharagszik ezért a nőre, és igyekszik rossz hírét kelteni. Az Európai Unió hosszú ideje mesterkedik azon, hogy a később csatlakozott (és másodrendűnek tekintett) országok az ő szájuk íze szerint ténykedjenek. Nem röstell ezért képviselők megvásárlásától kezdve különböző zsarolási technikákon át saját szerződéseit is sutba vágva nyomást gyakorolni Közép-Európára. Amikor pedig a magyar kormány nem hajlandó az újabb és újabb, menet közben kialakított szabályokhoz és követelésekhez alkalmazkodni, akkor egyszeriben diktatórikussá és korrupttá nyilvánítják.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: amit te érzel az a ti szagotok, a náciba oltott volt komcsik szaga!
drrotf
Ungváry kiindulási pontja helytelen, mert az Európai Unió nem mesterkedik semmin sem.Van egy korábban elfogadott szabályuk amelynek elfogadás, és nem kikényszerítése miatt csatlakoztak később a Közép Európai államok.Elfogadták önként és dalolva azokat a szabályokat amelyeket az alapítók kidolgoztak.Ezeken a szabályokon csak egyhangúan lehet változtatni, s ezért bárki is hiába erőlködne azok megváltoztatásán,ha a többiek egyhangúan nem járulnak ehhez hozzá akkor a mindenki által elfogadott szabályok nem változhatnak.Ezért mesterkedésről itt szó sem lehet!
csak úgy....
@KisTehen: amit te érzel az a ti szagotok, a náciba oltott volt komcsik szaga!
pacal
@KisTehen: Egy családot hazudtál magadnak három gyerekkel - ez milyen már!?
Te geci hazudós!
pacal
Azt a kurva. imádom ezt a számot: www.youtube.com/watch?v=FR6fFUi91UI

Flat Out - ez alapján tanultam meg vezetni. Kurva sok tonnával hegyen-völgyön és jégmezőkön át.
telegdilaci
@KisTehen:Orbánékra gondoltál,akkor igazad van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.