Totem

A rendőrök szerint Hadházy szervezte a diáktüntetők kordonbontását, 300 ezerre büntették
Mintha a diákoknak se eszük, se bátorságuk nem lenne a kordonbontáshoz, amire - ó szent egek! - maga Orbán Atyaisten mutatott példát 2007-ben.
Kövér szerint akik nem a Fideszre szavaztak, azok Magyarország rosszabb felét jelentik – Kiakadt a DK
Jókat szoktam kuncogni Köteles-Kövér elvtársúr freudi elszólásain... Ismert, hogy aki mást kritizál, magáról beszél egyszerűen abból az okból, hogy mindenki magából indul ki. Szóval nevessünk ezen az alacsony érzelmi intelligenciájú (EQ) alakon.
Kövér László szerint a „halál kultúra” erői a lelkünkre pályáznak, Nyugat-Európa pedig gazdaságilag lecsúszott
A halál (a pusztítás) kultúráját épp Kövérék terjesztik, tessenek csak arra gondolni, hogy szinte minden eddigi eredményt tönkretettek, minden jót leromboltak, minden értékeset, jövőbe mutatót, így az oktatást is lezüllesztettek. Nyugat-Európa válságáról pedig azért zagyvál, mert tízezrek emigrálnak oda.
"Irreális, hogy 900 ezer határon túli magyar adatait kiadjuk" – Rétvári Bence teljesen kiakadt Amerikára
Ez a freudi elszólás - 900 ezer határon túli magyarigazolványos! - elárulja, hogy korrupcióval nyeri meg folyamatosan Orbán a választásokat azon túl, hogy mindig a maga javára farigcsálja a választási rendszert.
"Átverte és meglopta a magyarokat az Orbán-kormány" – A DK indokolatlan százezres gázszámlákra bukkant
@Philip Marlowe: Mert neked szerencsédre nem számláznak brutális összegeket, mint nagyon-nagyon sok gázfogyasztónak, őket már hazugnak nevezed?! Ezt üvöltözöd ugyanis.
Most mindenkit meglepett Novák Katalin: nem írta alá Lázár János legújabb törvényét
Ez csak taktika, ne mondják már azt, hogy Novák asszony mindent engedelmesen aláír, amit Orbánék az orra alá tolnak - hiszen ezért a szolgálatért nevezték ki maguknak.
Orbán Viktor őrjöngése videón: "Maguk ellen kell harcolnom, mert maguk elárulták Magyarországot!"
Ósdi módszer: legjobb védekezés a támadás. Zűrbán jogidoktorelvtársúristen tulajdonképpen önmagáról beszélt.
Fidesz: "Gyurcsányék háborúba akarják rángatni Magyarországot"
Olyan csalódott vagyok, hogy nincs ezekben a fideSSes fiúkban semmi fantázia, ugyanazt az uncsi szöveget lökik, hogy így a Gyurcsányék, úgy Gyurcsányék!
Elképesztő magyarázatot adott a fideszes polgármester a kivágott erdőbe épített lombösvényre
Hány osztályt sikerült abszolválnia a polgármesternek? Engem nagyom emlékeztet az ő csípőficamos
logikátlansága a magyar kormány némely abszurd magyarázatára.
Hadházy bemutatta a „Nemzethy Hülyeség és Lopás” emlékművét
@nejlontacskó: logikusan, mert Orbán elvtárs gyűlölt ellenségéhez fűződött.
Lázár János szerint Brüsszelből és Washingtonból zsarolják Magyarországot
Patológiás, történelem hamisító nagyotmondás "A világ ment előbbre a magyarok forradalmai által..," és patológiás üldözési mánia keveredik a ravasz róka Lézer-Lázár ünnepi szónoklatában. Végül is a hitleri elveket követte: „A tömeg befogadóképessége nagyon korlátolt, értelme kicsiny és éppen ezért nagyon feledékeny. Ezekből a tényekből kifolyólag tehát minden hathatós propaganda csak néhány pontra kell, hogy szorítkozzék. Ezt a néhány pontot és néhány tételt addig kell vezérszavakban ismételni, amíg az utolsó is megérti ebből a szóból azt, amit akarunk." (Hitler: Mein Kamp)
Novák Katalin Schmidt Máriát és Parragh Lászlót is kitüntette
@Nyírfa: Szerintem az alanyokat kell az összes giccses csingilingikkel együtt szemétre hányni.
Novák Katalin Schmidt Máriát és Parragh Lászlót is kitüntette
Hasonló a hasonlónak örül, a latinok óta tudjuk. Azt meg évszázadok óta tapasztaltjuk, hogy a hatalom talpnyalói - ha épp nem intrikálnak - imádják kitüntetni egymást.
Több tiszteletet követel Magyarországnak a honvédelmi miniszter
A tiszteletet ki kell érdemelni, ahol követelik, ráadásul egész Magyarország nevében, ott komoly a baj! De fölösleges a biteket szaporítanunk azzal, hogy tükröt tartunk a Narcisztikus Együtt Rabló Zrt. elé, mert ők úgy se néznek bele. Akkor szoktak ilyen gyerekesen (kislányosan) nyávogni, amikor már nincs kiút valamiből, csak a röhejes sértődés.
Novák Katalin bejelentette: a hagyományos család támadás alatt áll
Ősi és ósdi, de sajnos hatékony módszere a hatalomnak: kelts félelmet az emberekben, és uralkodj felettük. A család az egyik legfontosabb érték, logikus, hogy abba rúgunk bele. Mivel ezt a horrormesét angol nyelven abszolválta, számomra azt jelenti, hogy az EU-nak is címezte nagy naivan.
Óriási összegre büntették a DK-t, az összes perét elveszítette a közmédiában szemben – szám szerint hetet
Az orbáni diktatúra diszkrét bája! Ha pártkatonákkal zsúfolják tele az igazságszolgáltatást, ha a függetlenséget felváltja a párthűség, az i betű hamar lekopik, és marad a puszta tény: gazság.
„Brüsszeli bohózat”? Varga Judit elutasítja az együttműködést a Pegasus-bizottsággal és még oda is szúr nekik
Tipikusan gyáva FideSS-módszerrel hárít Varga Őfőméltóságú nagyccsága: eljelentékteleníti a vizsgálatot, mert nagyon olvad a vaj a fején.