Totem

Fidesz: "Gyurcsányék háborúba akarják rángatni Magyarországot"
Olyan csalódott vagyok, hogy nincs ezekben a fideSSes fiúkban semmi fantázia, ugyanazt az uncsi szöveget lökik, hogy így a Gyurcsányék, úgy Gyurcsányék!
Elképesztő magyarázatot adott a fideszes polgármester a kivágott erdőbe épített lombösvényre
Hány osztályt sikerült abszolválnia a polgármesternek? Engem nagyom emlékeztet az ő csípőficamos
logikátlansága a magyar kormány némely abszurd magyarázatára.
Hadházy bemutatta a „Nemzethy Hülyeség és Lopás” emlékművét
@nejlontacskó: logikusan, mert Orbán elvtárs gyűlölt ellenségéhez fűződött.
Lázár János szerint Brüsszelből és Washingtonból zsarolják Magyarországot
Patológiás, történelem hamisító nagyotmondás "A világ ment előbbre a magyarok forradalmai által..," és patológiás üldözési mánia keveredik a ravasz róka Lézer-Lázár ünnepi szónoklatában. Végül is a hitleri elveket követte: „A tömeg befogadóképessége nagyon korlátolt, értelme kicsiny és éppen ezért nagyon feledékeny. Ezekből a tényekből kifolyólag tehát minden hathatós propaganda csak néhány pontra kell, hogy szorítkozzék. Ezt a néhány pontot és néhány tételt addig kell vezérszavakban ismételni, amíg az utolsó is megérti ebből a szóból azt, amit akarunk." (Hitler: Mein Kamp)
Novák Katalin Schmidt Máriát és Parragh Lászlót is kitüntette
@Nyírfa: Szerintem az alanyokat kell az összes giccses csingilingikkel együtt szemétre hányni.
Novák Katalin Schmidt Máriát és Parragh Lászlót is kitüntette
Hasonló a hasonlónak örül, a latinok óta tudjuk. Azt meg évszázadok óta tapasztaltjuk, hogy a hatalom talpnyalói - ha épp nem intrikálnak - imádják kitüntetni egymást.
Több tiszteletet követel Magyarországnak a honvédelmi miniszter
A tiszteletet ki kell érdemelni, ahol követelik, ráadásul egész Magyarország nevében, ott komoly a baj! De fölösleges a biteket szaporítanunk azzal, hogy tükröt tartunk a Narcisztikus Együtt Rabló Zrt. elé, mert ők úgy se néznek bele. Akkor szoktak ilyen gyerekesen (kislányosan) nyávogni, amikor már nincs kiút valamiből, csak a röhejes sértődés.
Novák Katalin bejelentette: a hagyományos család támadás alatt áll
Ősi és ósdi, de sajnos hatékony módszere a hatalomnak: kelts félelmet az emberekben, és uralkodj felettük. A család az egyik legfontosabb érték, logikus, hogy abba rúgunk bele. Mivel ezt a horrormesét angol nyelven abszolválta, számomra azt jelenti, hogy az EU-nak is címezte nagy naivan.
Óriási összegre büntették a DK-t, az összes perét elveszítette a közmédiában szemben – szám szerint hetet
Az orbáni diktatúra diszkrét bája! Ha pártkatonákkal zsúfolják tele az igazságszolgáltatást, ha a függetlenséget felváltja a párthűség, az i betű hamar lekopik, és marad a puszta tény: gazság.
„Brüsszeli bohózat”? Varga Judit elutasítja az együttműködést a Pegasus-bizottsággal és még oda is szúr nekik
Tipikusan gyáva FideSS-módszerrel hárít Varga Őfőméltóságú nagyccsága: eljelentékteleníti a vizsgálatot, mert nagyon olvad a vaj a fején.