Beérkezett az Európai Bizottságnak a gyermekvédelmi törvény néven ismert magyar jogszabálycsomaggal kapcsolatos, kötelezettégszegés megállapítása iránti keresete az Európai Unió Bíróságához – tájékoztatott az uniós bíróság kedden.

Az Európai Bizottság beperelte Magyarországot a pedofiltörvény miatt
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök aláírja az Azerbajdzsánból Georgián és Románián keresztül Magyarországra áramot szállító villamosenergia-hálózatról szóló szerződést Bukarestben, a Cotroceni-palotában 2022. december 17-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Az Európai Unió luxembourgi székhelyű bírósága közölte:

az Európai Bizottság Magyarország ellen indított, kedden beérkezett keresetében a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépést biztosító jogszabályt, valamint azokat a tilalmakat és korlátozásokat kifogásolja, amelyek egyes törvénymódosításokban a gyermekek védelme érdekében a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérésre, a nem megváltoztatására, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére és/vagy megjelenítésére vonatkoznak.

A kereset a C-769/22 ügyszámon került be a bíróság nyilvántartásába – közölték.

Forrás: MTI

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Megint ugrani fog egy kis pénz. Csak azért mert úgy megjavultunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@m73: Kompenzáld a bárcáskurva anyádat!
balos
@ómió: Hogy kerül ide a családod?Senki nem kiváncsi,hogy hány fajjal dugtatok némi maniért!Sőt a vérfertőzés tényét sem kéne bizonygatnod kis pedofiliánuszos turulnyalonc!
ómió
@balos: Hol ismertél a családodra, hogy kapásból másra hazudnád őket is, bolsiék szopóbuzeránsa!? Vagy bolsi aberróként csak a "prájdotokon" élted ki magadat már túl régen és már igencsak hiányzik?
Csizmás Kond
A tulajdonképpen nem a pedofilok ellen hanem értük támad a zunió...
ómió
@m73: Bolsiék röfögő szarkupaca! Megdugtad már a bárcáskurva anyádat?
ómió
@m73: Én azzal kezdtem, bolsiék elmebajosa! (Dec. 21. 09:20) Csak naponta beleröfögted az elmebajodat! Bolsi baromarcként ennyi nem tiszta fajkreténségednek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.