Beérkezett az Európai Bizottságnak a gyermekvédelmi törvény néven ismert magyar jogszabálycsomaggal kapcsolatos, kötelezettégszegés megállapítása iránti keresete az Európai Unió Bíróságához – tájékoztatott az uniós bíróság kedden.

Az Európai Bizottság beperelte Magyarországot a pedofiltörvény miatt
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök aláírja az Azerbajdzsánból Georgián és Románián keresztül Magyarországra áramot szállító villamosenergia-hálózatról szóló szerződést Bukarestben, a Cotroceni-palotában 2022. december 17-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Az Európai Unió luxembourgi székhelyű bírósága közölte:

az Európai Bizottság Magyarország ellen indított, kedden beérkezett keresetében a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépést biztosító jogszabályt, valamint azokat a tilalmakat és korlátozásokat kifogásolja, amelyek egyes törvénymódosításokban a gyermekek védelme érdekében a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérésre, a nem megváltoztatására, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére és/vagy megjelenítésére vonatkoznak.

A kereset a C-769/22 ügyszámon került be a bíróság nyilvántartásába – közölték.

Forrás: MTI

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Megint ugrani fog egy kis pénz. Csak azért mert úgy megjavultunk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Megint ugrani fog egy kis pénz. Csak azért mert úgy megjavultunk.
gina
Ugyan az egész fideszbanda pár kivétellel pedofil beteg állatok...
gina
Ha látom ezt a vigyorgó elmebeteg zsiros törpét, bele tudnék mászni a mocskos hazug pofájába,, ennyire undoritó ripacs sosem volt hatalmon ebben az országban,,, ha csk ránézünk árad róla a becstelenség és hazug mivolta...
Nessy
Ebben a törvényben a legkevesebb szó a pedofília veszélyeiről esett, ami a gyerekeket fenyegető valós veszély. Sőt tabu téma a szakemberek számára! Annál több a homofóbiáról, és a nem létező, kiskorúak nem átalakításáról!
namihami
Ügyvédi papírral (nem tudással!!) bíró miniszterelnökkel rendelkező kormány. A Szakértelem Kormánya!
Minő szerencse. Vajon milyen számú és szövegű kifogások lennének ellenük, ha pl egy közgazdász vagy orvosi végzettségű lenne a vezető?
Él bennem a gyanú, hogy több akkor se lenne/lehetne!
Gazella
@Maccska: nekünk semmi geci.. csak neked van.
teuton
@Maccska: Herelt kandur, a gond az, hogy ez megint egy gyomros lesz a kurmanynak, de a költsegeket azt közpenzböl kell fizetni, mint sok mas elvesztett pernel agyament orbancod miatt! Teged ez biztosan nem zavar külhoni krumplivalasztokent...
jáger laszló
Hát ez is csak 1 jó kis jogászi szarakodás jó pénzért!!??
Különösebbet ettől nem várok a nemzetközi jog tekintetében...
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Nafene! A "haladó" és "korrupciómentes" Brüsszel már az aberráltképzést is ránk kényszerítené!?
ómió
@m73: Bolsiék gyagyása! Most meg a bolsi aberró mivoltotokat hazudnád másokra!?
Csizmás Kond
...íme...ilyen uniós izék jönnek létre amikor a születési nemet nem megállapítják hanem kényük kedvük szerint megnevezik...
ómió
@m73: Hisz', évente az aberrókat "prájdolja" a tetübolsi fajtád! Amiatt meg hónapokig "tiltakozott", hogy a "Zorbán" az aberró kegyeltjeiteket nem engedi be óvodákba, iskolákba, hogy tanítsák a betegségüket! Most meg rájuk mutogatsz, gyagyása!? "Eltévedtél"?
ómió
@m73: Még, ha a saját buzijaitokat lehazudnád is magatokról, az irreleváns, kik vannak tele buzikkal, te tehénbaszó idióta! Az szerintünk magánügy! Sokkal jellemzőbb, hogy ki büszkélkedik velük, ki "prájdolja" őket, ki teszi ezt "közüggyé"! Az pedig az aberráltbolsi tetüfajtád, amikor ott vonaglik velük együtt a "prájdjukon"! De még az óvodába, iskolába is "bevezetnétek" őket, hogy a "fajtalétszámotokat" növelhessétek! Ezen röhögjél, nagyköcsög, ne az elmebajodon!
ómió
@Shikari: Egyetértünk! Ebben is! És így ismeretlenül is kedves barátom: áldott ünnepeket és BUÉK neked és kedves családodnak!
ómió
@m73: Figyu, tetveskomcsija, a bárcáskurva anyádat! Mind magánügy az, amig az elmebeteg aberró fajtátok közüggyé nem "prájdolja"! Vágod, bolsi agyatlan!? Vagy még ennyi se megy? Inkább jól "elbeszélgetsz" magaddal, mint két szellemi fogyatékos egy személyben, önmagadban?
ómió
@m73: Üdvözöllek, köcsög efftárs! Én ómió vagyok!
ómió
@m73: Rühesbolsi szarkupacként még azt se vagy képes észrevenni - a bárcáskurva anyádat(!) - amikor bemutatkoztál!?
ómió
@m73: Amikor a Böszmeánuszból bolsi szarkupacként előbújsz, majd a bárcáskurva anyádat megdugod és "felüdülésképpen" utána tempózol néhányat a bolsi latrinában, utána mindig elmebeteg vagy, netán az mindvégig a "normál efftársi állapot" nálad?
ómió
@m73: Miközben aberrónevelőként bolsi fajkreténséged idehaza nem érvényesülhet, ezt önnön buzeráns hajlamaid másrahazudásával kompenzálnád? A "prájdotokon" már képtelen vagy?
Béla333
Na most jött el Varga Judit igazságügyi miniszter ideje. Majd ő megnyeri ezt a küzdelmet.
Hiszen évek óta arról hőbörög, hogy az Unió csupa hülyékből áll.
Akkor nem lesz nehéz dolga megnyerni ezt a pert...
ómió
@m73: Kompenzáld a bárcáskurva anyádat!
balos
@ómió: Hogy kerül ide a családod?Senki nem kiváncsi,hogy hány fajjal dugtatok némi maniért!Sőt a vérfertőzés tényét sem kéne bizonygatnod kis pedofiliánuszos turulnyalonc!
ómió
@balos: Hol ismertél a családodra, hogy kapásból másra hazudnád őket is, bolsiék szopóbuzeránsa!? Vagy bolsi aberróként csak a "prájdotokon" élted ki magadat már túl régen és már igencsak hiányzik?
Csizmás Kond
A tulajdonképpen nem a pedofilok ellen hanem értük támad a zunió...
ómió
@m73: Bolsiék röfögő szarkupaca! Megdugtad már a bárcáskurva anyádat?
ómió
@m73: Én azzal kezdtem, bolsiék elmebajosa! (Dec. 21. 09:20) Csak naponta beleröfögted az elmebajodat! Bolsi baromarcként ennyi nem tiszta fajkreténségednek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.