December 31-én zárul az ebek összeírása a városban. A rendelkezések alapján az eb tulajdonosa vagy az eb tartója az összeíráskor köteles az adatlapon feltüntetett adatokat a települési önkormányzat rendelkezésére bocsátani. Az adatlapot ebenként kell kitölteni és eljuttatni az év végig a városházára. Az ebösszeíró adatlap kitölthető online, a kiskunhalas.hu oldalon, vagy onnan letölthető, valamint beszerezhető személyesen a Kiskunhalasi Közös Önkormányzati Hivatal portaszolgálatán, ügyfélfogadási időben.

Forrás: baon.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Ha nem pénzbeszedési okkal hanem állatvédelmi cselekedetre irányulóan tennék ezt akkor minden házhoz kimennének és megnéznék, hogyan kínozzák a sok kutyát a tartóik. Különösen tanyákon látni olyat, hogy egy kicsi kutya 2 m láncra kötve egy feneketlen vashordóban lakik a mínuszokban.
Az önkormányzatok meg semmirevalók ez ügyben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.