Bár már áprilisban felvették a kormánypárt soraiba, december végéig kellett várnia, mire átvehette a tagkártyáját Gáspár Győző.

Gáspár Győző hivatalosan is a Fidesz tagja lett
Fotó: Facebook/Gáspár Győző

Győzike Balla Mihálytól, a Fidesz Nógrád Megyei Választmány elnökétől kapta meg azt – számolt be a Telex.

A késedelem oka az volt, hogy Győzikének egyéb tennivalói akadtak, illetve az Ázsia Expressz forgatása miatt nem ért rá korábban. Gáspár a Fidesz szerencsi alapszervezetéhez csatlakozott, így már részt vehet taggyűléseken is.

Forrás: telex.hu

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
gyözi pont passzol a sok gyogyós shikarihoz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@teuton: Már a donor kutyaagyad is bekrepált, hogy megint képtelen vagy az analfabéta fajkretén náci efftársaid felismerésére?! Talán már a 100 millió bolsi áldozatotokat is "sikerült" - éppen az analfabéta fajkretén náci efftársaid széles körében - a "Zorbánékra" hazudnod, bolsiék vezérpatkánya!? Húzzál bele, ha még "nem jött össze"!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars, igyal kevesebbet, mert art a kutyaagyadnak. Amit ide bevakartal az ertelmetlen, forditsd le magadnak kutyaugatasra!
ómió
@teuton: Látom, a de genere idióta személyiséged kivetette magából a donor kutyaagyat, hiszen az analfabéta fajkretén náci efftársaid felismerésére megint képtelen vagy! Most már csak tényleg a "potom" 100 millió áldozatotok Fideszre-hazudása van vissza! Agy nélkül mindjárt neki is veselkedhetsz!
telegdilaci
@csak úgy..Annyira unom már ezt a tahó vadmarha Győzikét hogy már a csaőpból is Ő folyik ezért ha meglátom elkapcsolok másik csatornára,mindig tudja ez a Kretén hogy melyik aktuális segget nyalja hogy boldoguljon! Gusztustalan pondró!
teuton
@ómió: Maga minden ketszermond, ketszermond? Presze mert idiota analfabeta...
ómió
@teuton: A "ketszermond"-ot tolod, de még írod is, és "frissiben" mindjárt másra is hazudod, bolsiék elmebetege!? Egy valamirevaló kutyaagyat is kivet már az elmebeteg bolsi metabolizmusod!? Az is túl sok neki a műveltségből!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.