Havasi Bertalan szerint a miniszterelnök saját zsebből fizette a homárebédet.

Orbánék tagadják, hogy a római nagykövetség fizette volna a tengerparti luxusebédjüket
Fotó: Instagram

A Telex kereste meg kérdéseivel Orbán Viktor sajtófőnökét, Havasi Bertalant, miután a Blikk csütörtöki számában azt írta: az ebédet, amelyet Orbán és felesége, Lévai Anikó az olasz tengerparton fogyasztott el kedden, a római magyar nagykövetség fizette.

"Azt javaslom, hogy ne üljünk fel a bulvármédiás álhíreknek. Orbán Viktor a magánprogramjain, beleértve természetesen az étkezéseket is, mindig minden számlát ő maga rendez”

– írta Havasi Bertalan válaszában.

A miniszterelnök és felesége az elegáns La Bussola nevű étteremben ebédelt néhány napja, a La Repubblica cikke szerint többek között katalán módra elkészített homárt ettek.

A házaspár azután látogatott el a felkapott vendéglátóhelyre, hogy lerótta tiszteletét a múlt héten elhunyt XVI. Benedek emeritus pápa ravatala előtt.

A hvg.hu cikke szerint érdekes egybeesés, hogy a honvédség luxusrepülőgépe is épp akkor járt Rómában, amikor Orbán ott tartózkodott, majd szerdán Ljubljanába repült, ahonnan este tért vissza Budapestre. Hogy a miniszterelnök rajta ült-e, azt nem tudni.

Forrás: telex.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Tagadják, tehát tényleg a nagykövetség fedezte az ebédjüket - közpénzből...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro2
A kárpátok és a medence géniusza.
uploads.disquscdn.com/images/093290117118c02b0248df3566b00590f1f0d53682bd01fdf6da4cab7bedf3de.png
Ennek a partedlisnek meg a fejébe kéne nyomni egy sapit.
Had repüljön. A másik géniusznál már bevált.
szegény hazám
Jár neki arepülő, jár a kaja, az természetes ha viszi az asszonyt is. Az azonban elgondolkodtató, hogy ki visel ilyen szakálkát, föleg a várudvaron tett pörköltzakós kirándulása után.
Nálunk a kicsi gyerekekre adjuk ezt. Azokra a vendégekre akikelőtt még az asztalterítő is csupa ételmaradék. Ez a borzasztó, hogy így tud enni, hogy kell neki a szakálka. Az asszonyon mért nem volt? Görög Ibolyát mért tette lapátra? Túl művelt volt a karmelita malachoz?
namihami
@Néro2: 05.16:. Még a Causescu is képes volt kulturáltan (törölköző nélkül) asztalhoz ülni!
Tény, az ő apja nem volt párttitkárból kivakarózott bányaipari nagytőkés!
Néro2
@namihami: A lényeg a sapkában fal előtt állni.
Mámingyáhalehet.
ómió
Miért? Az efftársak hogy hazudják?
Németh István
Juújjj! tagadják??? oszt mi a kurva picsa van abban szégyen? Az volna szégyen ha nem látnák kellő képpen vendégül a külhonban azok akik éppen azért kapják az ellátmányi pénzeket mert ez a dolguk! És ha a NAGY-főnök oda ballag igencsak szíveskedjenek kinyalni a popsiját! DE a hírhordó az különben kapja be a ló-paci merev lenge szervét és addig nyalogassa mig nem szívhatja nedvét! Ez vonatkozik ugyebár a szócsövekre is >>@Néro2: @Horizont: @namihami: @szegény hazám: @Dr. Proktor: < mint az éhenkórász kiszáradt spermahulladékokra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.