Miután lerótták kegyeletüket XVI. Benedek egykori pápa ravatalánál, Orbán Viktor és Lévai Anikó beugrottak egy ebédre Rómában – szúrta ki a Telex a La Repubblica cikkében.

Elegáns római étteremben költött el egy luxusebédet Orbán Viktor és felesége – ez volt a menü

Az olasz lap azt írja, az Ostia negyed La Bussola nevű éttermében Orbán katalán módra elkészített homárt fogyasztott, míg Lévai Anikó polipsalátából, articsókás moscardiniből (ez szintén egy polipfaj) és halpástétomból álló menüt evett. A miniszterelnök feleségét az étterem tulajdonosai egy csokor virággal köszöntötték.

A Canaledieci nevű lap arról is beszámolt, hogy Orbán Viktor az étkezés után elismerően nyilatkozott a séf ajánlásairól, különösen a nyers hal és kagyló előétel ízlett neki.

Orbánék éttermi kalandjáról egy rövid videó is felkerült a Youtube-ra, itt az is látható, hogy a lezserül öltözött miniszterelnök olaszul köszöni meg az ételt az étterem munkatársainak.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Jó nagy zakót kapott 0rbán, hogy beleférjen az a sok étel, amit rendszeresen magába töm. Csodálom, hogy nem borul fel, már akkora a bendője.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Hát ha még tudnátok, hogy ki is vendégelte meg, azt meg pláne, hogy a pincérek hajlongva vitték a papit a tütit és minden bármi féle itóka és finomság után egy igazi arany Lajos-érmét adtak át, más- más évjárattal a részére és a felesége részére! Ezt vámmentesen hozhatták be az országba a szuper eszkluzív kormányfői honvédségi vadász repülővel. Ennek különben történelmi okai vannak! Hogy tudjátok és nehogy hülyén halljatok meg> a 24 bdarab érme (ennyi fogás volt) magyar forint értéke >> felajánlásra kerül a maki zajnak költség térítésre a Jászberény-i előszavazás sikerre vitele érdekében ÉS a Hódmezővásárhelyiknek, meg a kivetendő földadó elviselhetőségére! Ez egy demokratikus jogállamban így dukál! Értitek >>
@Dr. Proktor: @Lepényleső: @Yoda69: meg stb.
nejlontacskó
@Németh István: mi bajod van a földadóval te kretén.
Nagyon is, rendben van az!
Yoda69
@Németh István: A kurva anyaddal beszelj igy te otvaros moszkovita hazaarulo fereg.
Németh István
@nejlontacskó: te állat a salátát, de bármit ami onnan származik teis megfogod venni baromfasz drágábban, kóval drágábban! MIT gondolsz te főhülye a kormány miért próbál az adókon folyamatosan faragni! Te állatbarom fasz!
@Yoda69: ez a feltétlen tisztelet kijár az olyan gerinctelen állatoknak amelyek körébe tartozol! Végtére is egy közönséges kártékony állat vagy akit írtani kéne! Bízom benne, hogy van erre szakosodott intézmény vagy szervezet amelyik tesz is!
nejlontacskó
@Németh István: nem értem, hogy mi bajod van?
A fidesz sem tiltakozik ellene!
Akkor, te miért?
vacsi
Most komolyan, azon, hogy megebédeltek, heteki kell rágódni?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.