A hírességek körében meglehetősen felkapott La Bussolában olyan sztárok is megfordultak már, mint az AS Roma korábbi világbajnok focistája, Francesco Totti, vagy a Juventusos Antonio Conte.

Blikk: a magyar adófizetők állták Orbánék luxusebédjének számláját is

Fotó: Twitter

A római magyar követség egy nappal korábban foglaltatta le az asztalt Orbán tengerparti ebédjéhez, majd később a számlát is a diplomáciai képviselet rendezte – írja a hvg.hu csütörtöki Blikk nyomán.

Az ebéd nem volt rajta a miniszterelnök hivatalos olaszországi programjainak listáján, a lapnak pedig a miniszterelnökség sajtóosztálya nem volt hajlandó lapzártáig elárulni, hogy mi a protokoll egy magánprogram megszervezése esetén, kell-e például a konyhát, vagy a kiszolgáló személyzetet ellenőrizni a kormányfő látogatása előtt.

„Nem tudtunk a miniszterelnök érkezéséről, egyszer csak besétált hozzánk a feleségével. Természetesen nagyon örültünk neki, megtisztelő, hogy minket választott”

– nyilatkozta a Blikknek Dario Paradisi, a La Bussola vezetője. A halairól és tengeri herkentyűiről híres olasz étteremben rendszeresen megfordulnak hírességek, államfők, diplomaták és sztársportolók is látogatják. Az utóbbi kategóriából visszajáró vendégnek minősül az AS Roma világbajnok focistája Francesco Totti és a Juventus labdarúgója Antonio Conte.

Forrás: hvg.hu

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Az lenne a legkisebb és összes vétke, hogy hol, kivel és mit eszik. Ám a kolostormalac bűneivel kapcsolatban senki nem lehet elnéző.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
A magyar miniszterelnök elment a volt pápa temetésére - miért baj, hogy az ehhez kapcsolódó ebédet - bármit is evett - nem saját zsebből fizette?! Ha így tesz, akkor meg az lenne a baj! Ahogy a nagyanyám mondaná: ezek a firkászok az élő fába is belekötnek...
Emmersson71
@Maccska: Ja, és régen kézzel zabáltak :P Ki mit hoz otthonról!
teuton
@vacsi: Analfabeta! Az egeszben az a BAJ, hogy nem protokolllatogatas es nem protokollebed volt, hanem maganut es maganzabalas a nejevel! Vagy latsz meg mas valakit a kepen? Ha te elmegy valahova latogatoba es utana zabalni a csaladdal, annak a költsegeit ki fizeti??? A nemet hadügyminiszternö elvitte hivatalos utra a gyereket, kifizette a költsegeket ELÖRE, megis le akartak mondatni!
teuton
@vacsi: Olvasod is amit irsz, vagy csak analfabetakent bemasolod? Nem erröl beszeltel? Akkor ez mi???
"A magyar miniszterelnök elment a volt pápa temetésére - miért baj, hogy az ehhez kapcsolódó ebédet - bármit is evett - nem saját zsebből fizette?!!
Szoval vegyük meg1 sorba:
- Katonai geppel ment egy maganutra Romaba a felesegevel KÖZPENZBÖL!
- Ebedelni ment Romaban a felesegevel KÖZPENZBÖL!
bence
@sokanvagyunk: ! Igen ! A nép számára ! A potrohos ebből kimarad !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.