Összehangolt rendőri intézkedés keretében Budapesten fogták el a 44 éves férfit, aki készpénzért prostituáltaknak biztosított bérelt ingatlanokat szexmunkára – számolt be honlapján a rendőrség.

Az elfogásról videót is közzétettek:

A 44 éves pétervásárai lakossal szemben prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozás adatai szerint a férfi 2021 augusztusától saját nevére vett bérbe lakásokat az ország több nagyvárosában abból a célból, hogy azokban prostituáltak végezhessenek szexmunkát. 

Az RTL értesülései szerint a gyanúsított az állami televízió bűnügyi műsora, a Kékfény műsorvezetője. A férfi tehát rendszeresen készített bűncselekményekről szóló riportokat. A csatorna megkereste az MTVA-t, hogy megtudják, ott dolgozik-e még a 44 éves férfi, illetve vizsgálják-e, hogy az általa is beismert bűncselekmény elkövetése befolyásolta-e a riportjait, de egyelőre nem érkezett válasz.

Forrás: rtl.hu, police.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
fideszéknél hullanak a csontvázak a szekrényből...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Pegero: Látom nem kapisgálod, hogy nyakig vannak a kékfényben. Nem lennénk Magyarországon, ha valaki csak úgy kilógna közülük. Szerenél kibújni te is alóla, betudni annyiba, hogy egy volt...
jáger laszló
Csak segített a lányoknak lakáshoz jutni!!???
Mondja ő!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
nezelodo
Bizony sunyi hírközlés! Nem úgy ám, mint a megyei lapokban a címsorban vastagon szedett rágalmak, névvel címmel, és majd öt év múlva elmeszeli a bíróság, nem itt szemérmes illiberális keresztény módra törént a hírközlés.
Aztán semmi baj nem lenne, ha ő lenne az egyetlen törvényszegő a fészekaljában! Pedig lehet, hogy szimpla az ügy, rákényszerült, mert pedagógus fizetést kap a munkahelyén!
balos
Érdekes a "királyi tévé" ami nem házi balhé arról ezerrel nyomják a "tutit",a belsős taknyot meg vissza nyelik,olyan gecisen!
sokanvagyunk
Gondolom - csak hogy szokják - derengő kék fény volt a kupikban.
ómió
Rossz "ágra szakosodott"! Politikai prosti "vonalon", mint Czeglédy efftárs, akár 6 milliárdnyi áfa "eltűnése" után is vidáman szaladgálhatna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.