Hivatalosan is kiderült, hogy mennyit költött a kormány a Nemzeti Konzultációs ívek eljuttatása a választókhoz.

Orbánék az agymosás nélkül is 3 milliárdot vertek el a Nemzeti Konzultációra

A kormány oldalára feltöltött dokumentum alapján a küldemények összeállítása, a nyomdai borítékok előállítása, és a címzettek részére történő eljuttatása önmagában 2 357 942 960 Ft-ba került és erre jönnek még rá a nyomdai költségek,

amelyek további 367 553 099 Ft-jába kerültek az adófizetőknek.

Ez csak a költségek kisebbik hányadát tette ki. Ugyanis az egyébként teljesen értelmetlen konzultációt nyomasztó reklámkampány kísérte.

A Digitális Magyarország Ügynökség Zrt végezte a "Nemzeti konzultáció a brüsszeli szankciókról" küldemények összeállítását, a nyomdai borítékok előállítását, és a címzettek részére történő eljuttatását. A nyomdai szolgáltatásokat (nyilatkozat, Miniszterelnöki levél, kérdőív) 367 553 099 forintért pedig a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó Kft. intézte.

Plakátok, YouTube, illetve Facebook hirdetések, reklámfilmek kísérték a kampányt. Mint ismert a legutóbbi Nemzeti Konzultációban a kormány a „brüsszeli szankciók” elutasítását várta el. 

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Megérte azért a 14%-ért, amit 97%-nak hazudnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt Nick
@Gyurka80: Mivel ellenőrizni nem engedik, hogy mennyi érkezett be, annyit hazudnak amennyit akarnak.
kereső
@Gyurka80: Varga Judit a magyar kormány tagja, amúgy a kormány-nem az ország-(i)gazságügyminisztere posztolt tegnap a fb.-n:
" a nemzeti konzultáció eredménye: a magyarok 97 %-a elutasitja a brüsszeli szankciókat".
Nem mellesleg a kormány szóvivője is igy fogalmazott. Nem érted? Nem érted...
Istenakinincsen
" a nemzeti konzultáció" tisztán látszó eredménye az a 1.363.000 magyar, ahányan visszaküldték. Ezek nem mind fideSS hívők, mert lehet köztük olyan ember is aki törvénytisztelő egyszerű emberként válaszolt olyan kérdésekre, amire csak egy helyes válasz lehetséges. Hülyének nézik az embereket és ők akarva akaratlan bevállalják. Teljesség igénye nélkül kb 1 millió fideSS hívő van az országban! 2022.-ben a lakosságszám 9,3 millió.(KSH). Hogy csinálnak ebből 2/3-os többséget?
Itt valami nagyon nem stimmel!
simmering73
@Gyurka80: Szövegértési problémád van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.