Hivatalosan is kiderült, hogy mennyit költött a kormány a Nemzeti Konzultációs ívek eljuttatása a választókhoz.

Orbánék az agymosás nélkül is 3 milliárdot vertek el a Nemzeti Konzultációra

A kormány oldalára feltöltött dokumentum alapján a küldemények összeállítása, a nyomdai borítékok előállítása, és a címzettek részére történő eljuttatása önmagában 2 357 942 960 Ft-ba került és erre jönnek még rá a nyomdai költségek,

amelyek további 367 553 099 Ft-jába kerültek az adófizetőknek.

Ez csak a költségek kisebbik hányadát tette ki. Ugyanis az egyébként teljesen értelmetlen konzultációt nyomasztó reklámkampány kísérte.

A Digitális Magyarország Ügynökség Zrt végezte a "Nemzeti konzultáció a brüsszeli szankciókról" küldemények összeállítását, a nyomdai borítékok előállítását, és a címzettek részére történő eljuttatását. A nyomdai szolgáltatásokat (nyilatkozat, Miniszterelnöki levél, kérdőív) 367 553 099 forintért pedig a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó Kft. intézte.

Plakátok, YouTube, illetve Facebook hirdetések, reklámfilmek kísérték a kampányt. Mint ismert a legutóbbi Nemzeti Konzultációban a kormány a „brüsszeli szankciók” elutasítását várta el. 

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Megérte azért a 14%-ért, amit 97%-nak hazudnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Törölt Nick
Megérte azért a 14%-ért, amit 97%-nak hazudnak.
orsos vendel
Csatornapatkánynak és hormonális törpének nevezték orsost a fideSSesek...
Gyurka80
@Törölt Nick: Azt a 14%-ot hogyan hoztad ki hülyegyerek?!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Neked ez már magas ugye? Hiányoztál a matekórákról papagáj?
Gyurka80
@KisTehen: Amit ez a @Törölt Nick: hozott ki azzal sem stimmel, főleg "97%-nak hazudnak "Ezek úgy hülyék ahogy vannak, a választáskor is ezt hazudták.Aki nem szavazott azok mind rájuk szavaztak volna hahaha!
Gyurka80
@Istenakinincsen: Lásd következő válaszomat idióta!
Törölt Nick
@Gyurka80: 1 389 000 ember vett részt. Na jó, az 17%. Ezt is szánalmas 97%- nak hazudni.
Törölt Nick
@Törölt Nick: Ez azt jelenti, hogy a többi leszarta orbán hülyeségét.
jáger laszló
Holnap választás Jászberényben ezért már ma megkezdődött a beetetés
Folyik a fidex ételosztása...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Gyurka80
@Törölt Nick: Előző válaszom neked is : "Ezek úgy hülyék ahogy vannak, a választáskor is ezt hazudták.Aki nem szavazott azok mind rájuk szavaztak volna hahaha!"
Törölt Nick
@Gyurka80: Akik nem szavaztak, azok baromságnak tartották hülyegyerek. Most nem pártokról szavaztak, hanem azokról a szankciókról, amiket orbán mindegyszálig megyszavazott. Talán előtte kellett volna. Így utólag semmi értelme.
Gyurka80
@Törölt Nick: "Akik nem szavaztak, azok baromságnak tartották" Erre azért NE vegyél mérget! Ők csak nem mondtak véleményt ez a biztos, a többi duma!
Törölt Nick
@Gyurka80: Nem mondtak véleményt. Ez nem azt jelenti, hogy amúgy orbánnal egyetértenek. Én sem küldtem vissza, szerinted egyetértek orbánnal? Lónak a faszát hülyegyerek.
Ditrich
Dr Göbbels után mennek! ,,Nem az a lényeg hogy az igazat mondjuk. Hanem hogy elhiggyék amit mondunk!,, Az pedig köztudott hogy amilyen a mester olyan a tanitvány!
paperboy
Azért fogom kiiktatnai Orbánt, mert hazaárlűulő űű- a hazaárulőlkaz lelővik, igye?
paperboy
A TEK-es gecik meg azt a bűnőtok!zőt védik- a kaurava anay
á!háború. ellóenegek vasgyok geci

ha magyrországon kitor sa polgár minden eszközzelé? és gtesti erőmmel - mabgyafroryszágérg%!
paperboy
Imádom a szőkmondásoamt - valahol-ű.
Gyurka80
@Törölt Nick: Az már nem fér az agyadba, hogy olyan is nem mondott véleményt, aki egyetért!
paperboy
T
rut a béna bandát!ed mansomnként mit id ós monjstélók még...

Ezt a béna bandát !!!
Istenakinincsen
@Gyurka80: 99% hogy te tök hülye vagy! Csak a fideSS- es birkák küldték vissza ezt a szart és annak az 1,4 millió birkának(ha igaz a szám) a 97%-a értett egyet a faszságokkal (és a 2,7 milliárd feleslegesen elköltött közpénzzel). Nesze semmi, de valaki(k) jót kaszáltak ebből is.
Clavigo
@Gyurka80: Ez konzultáció,,( vagy mijafaszom ..) a hülyéknek is megéri,,hát még neked,,Gyurci. Az,gondolom,,fel sem tűnt neked,,hogy a Putris kondája minden " szankciót " megszavaztak " Prüsszel " - ben... Hülye vagy Gyurci.
Nessy
Drága játék a levél bigott híveknek! Ajándék 2,7 milliárd a haveroknak!
Istenakinincsen
@Gyurka80: A matematika egzakt tudomány! Az már más kérdés, hogy ki milyen adatokból számol vagy készít statisztikát.
verőce21
A magyar emberek elutasítják a brüsszeli szankciókat!
Istenakinincsen
@verőce21: A magyar emberek elutasítják az 0rbáni szankciókat!
verőce21
@Istenakinincsen: Az sak Te vagy és még néhány, akik tüntetően nulla kezdőbetűvel írják újabban Orbán nevét...! (lehetne inkább dr. Miniszterelnök Úr is ennyi erővel...!)
Istenakinincsen
@verőce21: Véletlenek nincsenek...nullánál persze van lejjebb, de így egyszerűbb. O1G jobban tetszik?:)))))
Jozefina
Interneten keresztül kitölthette bárki korlátlanul az íveket!!! Hazugság és orbáni propaganda az egész!! Ráadásul bármit belemagyaráznak és tényleg a birkák bégetnek érte!!!? Sokan azt sem tudják közülük, hogy Brüsszel az ember, vagy város!!! Sötétek, mint az éjszaka!!! De ez Orbán kedvére való!!!
Gyurka80
@Horizont: Jajj azt a gyűlölködő kolozsvárost olvasod? Mi vagy te, román?A libbantak sose tudnának 1,4 milliót összehozni!
Gyurka80
@Jozefina: Magadból indulsz ki a sötétséget illetően.
verőce21
@Istenakinincsen: 00:08) Igen, ha arra gondolsz, Orbán1Géniusz...!
ómió
Az "efftársi térben", bizony, az ilyen kérdésekre a Lenin összes mindig grátisz, "kimerítő választ" ad és "demokratikusan"!
gina
Mire volt ez jó?? cigány román törpe állitása szerint a nép érdekét nézi, rohadt egy mocskos hazaellenes szeméi, a pénz nem is számit nem az övé, az elsö fára vele !!!
Gyurka80
@Horizont: Ez nem román lütyőke? Asociatia Analogika Egyesület, Kolozsvár, Baisoara sétány 9. szám
simmering73
@Gyurka80: 18% a helyes válasz. 1 363 000 birka küldte vissza, a választásra jogosultak száma pedig 7 536 306 fő. A matek nem az erős oldalad neked se, hülyegyerek.
Gyurka80
@gina: "Mire volt ez jó??" Arra, hogy legalább megkérdezik a népet, és brüsszel felé ez nyomós indok! Ha a migrációval nem lett volna ilyen konzultáció, már a kvótáikat ránk erőltették volna, de az akkori konzultáció miatt nem merik.Ha a nyugatiak is megkérdeznék a népet akkor rájönnének rossz úton járnak!
Gyurka80
@simmering73: Csak a hülyék és a libbantak számolnak úgy, hogy aki nem küldi vissza/ nem szavaz az mind rájuk szavazott!
gina
@Gyurka80: Gondolkozz ha van mivel,,, a szankciókat jóváhagyta ez a zsiros cigány,, utána csinálja a cirkuszt és terel , elmebeteg ilyeneknek mint te üzenget akiket meg lehet baromságokkal téveszteni, hazudik ez a kormány ez csak terelés a saját mocskairól ébredj fel, ha nem késö , igy csak sajnálni tudlak, a rohadó nyugat erösen jön ki ebböl ,,, ha OV és tolvaj bandája tették volna a dolgukat becsületesen akkor nem kellene ez a cirkusz, nem a szankciók miatt állunk a szakadék szélén , hanem egy mocskos tolvajok miatt.. ez OV és bandája,, de hiába magyarázom a fidesz hivöi mind agymosott idióták
kereső
@Gyurka80: Csak a hülyék számolnak úgy- és hazudnak, hogy a 18% visszaküldött 97%-a az egyenlő a magyar felnőtt társadalom 97%-val. Vagy ebben az országban él 1.363.000 magyar- a többi 8 millió meg egyéb kategória? Vagy mi mi a lófütty. Nem átallotok a nyilvánvaló hazugságot körömszakadtáig védeni, és "libbancsozni".
amortizáltok
A saját értékeléseiket is meghazudtolják? 3 féle adatot közölnek és erre a lédi gaga kormányunk có-vivője je je bedobja akkor az miért is csak ( 1,500 ezer ? visszaérkezett, ) 9 millióból? hát tudnak számokkal játszani, meg hogy
az emberek 97 % - küldte vissza ? ne már olyan sántakutyás nálatok a matek is? 97 % levélben a tőbbit meg onnlajnosan? Bravó igaz egy hazugságga tőbb kevesebb mit és kit érdekel.? alig 18 % a sem na lám lám
Gyurka80
@gina: " ébredj fel, ha nem késö , igy csak sajnálni tudlak, a rohadó nyugat erösen jön ki ebböl ," Én felébredtem böszmeferi kormányzása alatt, de TE még most sem. A rohadó nyugat erösen jön ki ebböl TE ezt el is hiszed? Sajnállak!
Gyurka80
@kereső: Csak azt lehet megszámolni ami beérkezett, a többi libbant duma!
Nessy
A szóvívő asszony fogalmazott úgy, hogy "a magyarok 97%-a". A mondat értelemszerűen az lett volna: "a válaszolók 97% -a!" Az ő általa elmondottakhoz semmi köze a "libbantaknak", nem ők írták a szöveget!
kereső
@Gyurka80: Akkor az a nagy fene helyzet, hogy a kormány "libbant dumál".Ha értenéd...
Gyurka80
@kereső: a kormány "libbant dumál" NEM azt mondták 1,4 millió beküldte , azok közül 97% igent x-elt! Nem kell mindent kiforgatni az libbant szokás!
Törölt Nick
@Gyurka80: Mivel ellenőrizni nem engedik, hogy mennyi érkezett be, annyit hazudnak amennyit akarnak.
kereső
@Gyurka80: Varga Judit a magyar kormány tagja, amúgy a kormány-nem az ország-(i)gazságügyminisztere posztolt tegnap a fb.-n:
" a nemzeti konzultáció eredménye: a magyarok 97 %-a elutasitja a brüsszeli szankciókat".
Nem mellesleg a kormány szóvivője is igy fogalmazott. Nem érted? Nem érted...
Istenakinincsen
" a nemzeti konzultáció" tisztán látszó eredménye az a 1.363.000 magyar, ahányan visszaküldték. Ezek nem mind fideSS hívők, mert lehet köztük olyan ember is aki törvénytisztelő egyszerű emberként válaszolt olyan kérdésekre, amire csak egy helyes válasz lehetséges. Hülyének nézik az embereket és ők akarva akaratlan bevállalják. Teljesség igénye nélkül kb 1 millió fideSS hívő van az országban! 2022.-ben a lakosságszám 9,3 millió.(KSH). Hogy csinálnak ebből 2/3-os többséget?
Itt valami nagyon nem stimmel!
simmering73
@Gyurka80: Szövegértési problémád van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.