A rendőrök néhány óra alatt elfogták a gyanúsítottat.

Néhány óra alatt rendőrkézre került egy halálos bántalmazás 14 éves gyanúsítottja Csernely településen – közölte a rendőrség a Police.hu oldalon szerdán az MTI híre szerint.

A rendőrök lakossági bejelentés alapján mentek ki kedden egy 83 éves nő lakására, ahol az asszonyt holtan találták. Mivel a nő halálával összefüggésben idegenkezűség gyanúja merült fel, azonnal megindították a büntetőeljárást és megkezdték a helyszíni szemlét – írták.

14 éves fiú bántalmazott egy 83 éves nőt Csernelyen, a nő meghalt

Fotó: Illusztráció/police.hu

"A nagy erőkkel megkezdett, intenzív és aprólékos nyomozás eredményeként a rendőrök még aznap este azonosították és elfogták azt a helybéli 14 éves fiút, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható" – áll a közleményben.

Az elkövető és idős ismerőse között vita alakult ki, majd a gyanúsított bántalmazta a nőt, aki ennek következtében a helyszínen elhunyt. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását – tudatták.

Forrás: mti.hu, police.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
BIZTOS HOGY ILYEN NYIKARI FÉLE VOLT AZ ELKÖVETŐ!!!
Jozefina
Felháborító, hogy ilyen események megtörténhetnek!!!?? Hol van az iskolai oktatás, a békére, a szeretetre, az egymás megbecsülésére, toleranciára való nevelés??!!! "A nyomozás jelenlegi adatai szerint a gyilkos hétfőn, január 16-án jelent meg idős ismerősének lakásán. Összevesztek, a fiú „ennek során bántalmazta is a nőt, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt” – írja a rendőrség."
telex.hu/belfold/2023/01/18/halalos-bantalmazassal-gyanusitanak-egy-14-eves-csernelyi-fiatalt
Libbantölő
Őld a cigányt ahol éred pusztuljon mind a mocskos féreg! Döglött cigány a jó cigány!
Namely
"dikk, há montam, hogy vót pínze, it is van 1000 forintya, megírte megőni"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.