A héten már másodszor akaszt meg egy közös uniós fellépést az Orbán-kormány.

Az Orbán-kormány újabb magyar vétóval tesz keresztbe az ukránoknak
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő érkezik a közmédia óbudai székházához, ahol interjút adott a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában 2023. január 13-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Lengyel sajtóértesülések szerint a magyar kormány ismét megakadályozta az Ukrajnának szánt uniós fegyvervásárlási pénzügyi támogatást, amit az úgynevezett Európai Békefenntartási Eszközből finanszíroznának.

Az RMF rádió értesülései szerint az uniós országok a jövő hétfői külügyminiszteri találkozón próbálnak majd nyomást gyakorolni a Szijjártó Péter külügyminiszter által képviselt magyar kormányra – írja a Portfolio.hu.

Abban az esetben, ha Magyarország továbbra is ellenáll,

akkor az európai diplomaták a tervek szerint a csomag jóváhagyását az ország részvétele nélkül fogják végrehajtani.

Forrás: Portfolio

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Azért majd szavazni visszajöhetnek, mint eddig is. 150 bejelentett fő egy kutyaólba egy hónapig!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Hol van a roszatom( jó atom) közép-európai központja?
Nyírfa
@Sámannus: 00.36

Így van. Nem szégyellem a csodálat fogalmát alkalmazni arra a természeti törvényszerűségre, amellyel mindig minden egyensúlyba kerül. A föld ökológiai rendszere útmutató az emberiség számára, azaz útmutató lenne, ha megfigyelné, és használná annak eredményeit. Persze, valamilyen szinten ez a tudatosság megjelenik, csak még gyéren, kis mértékben ahhoz képest, ahogyan történhetne. Mondom ezt , részben válaszként az emberi faj sokféleségére, részben pedig annak a folyamatnak a körkörös mozgása kapcsán, amely Afrika, az emberiség bölcsőjeként számon tartott kontinens népeit juttatja eddig nem tapasztalt fejlődési pozícióba. Őszintén remélem, hogy élni tudnak vele. A klímaváltozás kicsit helyre pofozza az értékrendünket, már ha képesek vagyunk levonni a megfelelő konzekvenciákat.
ómió
@Pálinkás Pál: Ha azt a román, magyarirtó bolsi cigányt keresed, bolsiék fajtetve, akinek az apja bolsi párttitkár, az anyja meg sztahanovista szövőnő volt, akkor nézz a tükörbe, ott láthatod, ne pedig efftársiasan másra hazudd a bolsi mocskotokat! Ha meg a bolsi latrinában eltöltött túl hosszú szolgálatod már totál felemésztette az amúgy is hiányos agysejtállományodat, kérj magadnak egy donor kutyaagyat: az másrahazudás nélkül is mindig képes az övéi felismerésére, még, ha azok rühesbolsik is!
Németh István
Na most ha Kárpátalja észnél volna, akkor a magyar kormány un. keresztbe tevése határozottan jobban érvényesülne! Ez feltétlenül azt hozná a felszínre, hogy az ukránok kifejezetten hatalmi, nyerészkedési szempontból nyomják el a valójában soha sem volt országuk, sohasem volt részterületének (Kárpátaljának) a polgárait és kényszerítik a kizsákmányolás a terror folyamatai-nak elviselésére! Tessetek gondolkozni, ha a rongy agyatok egyáltaln képes erre! >> mellette mindjárt arra is gondolni, hogy amagyar nép a ti mocskos személyeitek is jobban élhene, ha nem kellene anyagi áldozatokat hozni a mocskos ukrán - mert nem kizárólagosan magyar, vagy orosz - menekülteknek magukat imitáló aljadékok érdekében történik az ellátásuk - Ti aljas moslékok, tudjátok mennyibe kerül egy fő ellátása? > napi 15 ezer forint alsó szinten, és megjelennek 10 ezrével hónapok óta, naponta >> barom állatok, tudjátok, hogy ez moicsoda pénz a határőr személyzet anyagi szükségletét nem is említem >> barom állatok! AZTÁN az ukrán hadsereg eü. felszereléseket, ellátmányt kapnak, stb. mindezt a moslék zelenszíj a puccsista usa hejtartó semmibe veszi és magyarellenes szólamokat skandál és teszi tönkre az ŐSMAGYAR TERÜLE-TEKET! >> az USA és az Eu. vezetése tudtával!!! Mert ők ám a demokratikus harcosok! A büdös kurva anyjukat! Takarodjatok a náthás bús pocsába, ha ezt nem látjátok és inkább ismételgessé-tek hogy >>
Az usa-nató takarodjon a kurva anyjába Európából és az Eu korrupt disznó, háborús bűnös vezetése meg a börtönbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.