A héten már másodszor akaszt meg egy közös uniós fellépést az Orbán-kormány.

Az Orbán-kormány újabb magyar vétóval tesz keresztbe az ukránoknak
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő érkezik a közmédia óbudai székházához, ahol interjút adott a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában 2023. január 13-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Lengyel sajtóértesülések szerint a magyar kormány ismét megakadályozta az Ukrajnának szánt uniós fegyvervásárlási pénzügyi támogatást, amit az úgynevezett Európai Békefenntartási Eszközből finanszíroznának.

Az RMF rádió értesülései szerint az uniós országok a jövő hétfői külügyminiszteri találkozón próbálnak majd nyomást gyakorolni a Szijjártó Péter külügyminiszter által képviselt magyar kormányra – írja a Portfolio.hu.

Abban az esetben, ha Magyarország továbbra is ellenáll,

akkor az európai diplomaták a tervek szerint a csomag jóváhagyását az ország részvétele nélkül fogják végrehajtani.

Forrás: Portfolio

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Azért majd szavazni visszajöhetnek, mint eddig is. 150 bejelentett fő egy kutyaólba egy hónapig!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Pálinkás Pál: Ha azt a román, magyarirtó bolsi cigányt keresed, bolsiék fajtetve, akinek az apja bolsi párttitkár, az anyja meg sztahanovista szövőnő volt, akkor nézz a tükörbe, ott láthatod, ne pedig efftársiasan másra hazudd a bolsi mocskotokat! Ha meg a bolsi latrinában eltöltött túl hosszú szolgálatod már totál felemésztette az amúgy is hiányos agysejtállományodat, kérj magadnak egy donor kutyaagyat: az másrahazudás nélkül is mindig képes az övéi felismerésére, még, ha azok rühesbolsik is!
Qqberci
A Nemzeth Potroha jobban teljesít...
Németh István
Na most ha Kárpátalja észnél volna, akkor a magyar kormány un. keresztbe tevése határozottan jobban érvényesülne! Ez feltétlenül azt hozná a felszínre, hogy az ukránok kifejezetten hatalmi, nyerészkedési szempontból nyomják el a valójában soha sem volt országuk, sohasem volt részterületének (Kárpátaljának) a polgárait és kényszerítik a kizsákmányolás a terror folyamatai-nak elviselésére! Tessetek gondolkozni, ha a rongy agyatok egyáltaln képes erre! >> mellette mindjárt arra is gondolni, hogy amagyar nép a ti mocskos személyeitek is jobban élhene, ha nem kellene anyagi áldozatokat hozni a mocskos ukrán - mert nem kizárólagosan magyar, vagy orosz - menekülteknek magukat imitáló aljadékok érdekében történik az ellátásuk - Ti aljas moslékok, tudjátok mennyibe kerül egy fő ellátása? > napi 15 ezer forint alsó szinten, és megjelennek 10 ezrével hónapok óta, naponta >> barom állatok, tudjátok, hogy ez moicsoda pénz a határőr személyzet anyagi szükségletét nem is említem >> barom állatok! AZTÁN az ukrán hadsereg eü. felszereléseket, ellátmányt kapnak, stb. mindezt a moslék zelenszíj a puccsista usa hejtartó semmibe veszi és magyarellenes szólamokat skandál és teszi tönkre az ŐSMAGYAR TERÜLE-TEKET! >> az USA és az Eu. vezetése tudtával!!! Mert ők ám a demokratikus harcosok! A büdös kurva anyjukat! Takarodjatok a náthás bús pocsába, ha ezt nem látjátok és inkább ismételgessé-tek hogy >>
Az usa-nató takarodjon a kurva anyjába Európából és az Eu korrupt disznó, háborús bűnös vezetése meg a börtönbe!
m73
@KisTehen: nem négy tőgyes,ha nem hatökör:-)
m73
@Shikari: a saját pénzedből küldhetsz barom:-)tik tak tik tak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.