Zacher Gábor, Magyarország legismertebb toxikológusa nemrég arról beszélt, hogy a nagyon kövér Orbán Viktor igazán példát mutathatna azzal, hogy ledobja súlyfeleslegét.

Bayer Zsolt földbe döngölte az Orbán Viktort lekövérező Zacher Gábort: "Példát mutat aljasságból, mocskosságból, tisztességtelenségből"
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Bayer Zsolt, a Fidesz 5. számú párttagkönyvének tulajdonosa, és egyben a miniszterelnök hős védelmezője ezt a felségsértést nem is hagyhatta szó nélkül.

„Ezt is jegyezzük meg jól. Mert példát mutat, mert példaértékű. Példát mutat aljasságból, mocskosságból, tisztességtelenségből – vagyis mindabból, ami ezeknek a lényege odaát. Például el ne felejtsük, de soha: ugyanezek nyilvános idegrohamot kapnak, ha bárkit merészelnél úgy nevezett »bodyshamingelni«"

- írja blogján a fideszes publicista.

Majd példaként hozza a (Trump alatt még nem) "pöcegödörnek" nevezett Egyesült Államokat, ahol minden szép, ami abnormális, ami ocsmány, ami visszataszító, ami természetellenes.

De természetesen a magyar miniszterelnököt nem egyszerűen lehet, de kötelező gúnyolni és megszólni túlsúlya miatt. S tesz mindezt egy orvos. Az RTL-n – az abnormális, a visszataszító, az undorító, az ocsmány fellegvárában. Jön a doktor»úr«, és a miniszterelnök külsejéről értekezik, majd azzal hozakodik elő, hogy a miniszterelnök példát mutathatna (ha lefogyna). Rendben

- fogalmaz Bayer Zsolt.

Majd emlékeztet rá, hogy Zacher Gábor viszont dohányzik, így megállapítja, hogy a toxikológus is csak egy a Született gyilkosok »médiag...i« közül.

"Gyújts rá Zacher, mutass példát! Te ostoba, öntelt seggfej..."

- hőbörög blogbejegyzésében Bayer.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Galway
Igaza van a Bájergúnárnak, Orbán le ne fogyjon! Dögöljön bele a koleszterinbe! mi-ha-ma-rabb!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
orbán viktor "példát mutat aljasságból, mocskosságból, tisztességtelenségből":

„Nincs köztük kövér, az a halálom"

www.youtube.com/watch?v=NI9M8n1Wa_o
Havanagi
Értse már meg mindenki! Nem akar lefogyni .Legalább széltében legyen terjedelmes,ha már hosszában nem lehet az.Nagynak kell látszani,ez elengedhetetlen.Nagy ország nagy miniszterelnöke!Olyan kis fonnyadt lenne ,mint a gyerekkori barátja.
namihami
Gyerekkori/BB/ képe nem volt?!?! Ezen legalább 30 kilóval ""fiatalabb""!
Galway
@Németh István: Az az érzésem, hogy nem szeded rendesen a gyógyszert! Pedig pszichoterápia nincs és nem is lesz, tehát muszáj kemikáliákkal megoldani az indulatkezelést.

Te Pisti! Nem lehet veled könnyű!
evacica
Ki az a Bayer Zsolt?! Egy senkiházi talpnyaló mocskos szájú udvaronc!Zahernak a kis úja többet ér!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.