Az ügyészség megállapította, hogy nincs közük a Schadl–Völner-ügyhöz azoknak a felvételeknek, amelyeket a végrehajtói kar elnökénél tartott házkutatáskor találtak 2021 novemberében, ezért megsemmisítették azokat – írja az Rtl.hu. Az indoklás szerint nem kapcsolódtak a vesztegetési ügyhöz a felvételek, amelyeken egy közszereplő folytat szexuális aktust egy nővel.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Már nem csak asszisztál az ügyészség a maffia bűncselekményeihez, hanem a jelek szerint aktívan közreműködik a bizonyítékok eltüntetésében...
Béla333
Már nem csak asszisztál az ügyészség a maffia bűncselekményeihez, hanem a jelek szerint aktívan közreműködik a bizonyítékok eltüntetésében...
DR PRÉDlKÁTOR
Ha volt esze a sádlnak, akkor máshol is elhelyezte ezeket a kompromittáló felvételeket. Ha nincs esze, akkor így járt! :)
dr. prédikátor
A POLT POT FÉLE ÜGYÉSZSÉG BŰNCSELEKMÉNYT KÖVETETTEL MERT BIZONYÍTÉKOKAT SEMMISÍTETT MEG, !!! VAJON KI VOLT AZ A KÖZSZEREPLŐ??? TALÁN MEGINT EGY KIS HANCÚROZÁS KURVÁKKAL???
Giovanni Alba
Tehát ha jól értem, akkor amennyiben egy kitervelt állampuccs dokumentációját találták volna meg, azt is megsemmisítik, mert nincs köze az éppen folyó vizsgálathoz?
És ezt az ügyészségi nyomozók csak ilyen lazán eldönthetik? Akkor minek tartjuk fenn a bíróságokat?
Nem merül fel itt esetleg néminemű hatásköri túllépés?
Polt mikor jelenti be azonnali lemondását?
Alfa
...lehetséges,hogy pontosan a gazságügyi miniszternőről készűltek a fotók
Alfa
meg kell védeni a kibaszott korrupt kamukeresztény fideszeseket...

Ugyan úgy,mint anno 2011 körűl az akácfautszai szőke prosti meggyilkolása ügyében...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.