Újabb száz millió forintot találtak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
tessék mondani, mennyit kapott törvénytelenül az ellenzék?

tessék mondani áz meg rendben, hogy a fidesz 4 évente közpénz ezer milliárdokból hazudozik, a közmédiahoz nem fér az ellenzék?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Aki Én: Szíjj L.-t én legalább 20-25 éve ismerem, személyesen...! Figyelmes, szerény ember...!
Eltúlzod az indulatosságod miatt...!
Gyurka80
@csipetke: Neked 3 milliárd júdáspénz nem számít? Van baj nálad!
Peller Anikó
@Hurka80: neked számított 3000 milliárd? Pedig ez csak morzsa.
sgl
Na várjunk!
A fideszmaffia 2010 óta kb kiszámolhatóan 30 ezer milliárdot lopott el törvénytelenül és kb 3-4 ezer milliárd közpénzt költött törvénytelen kampányra, hazudozásokra a médiában magukat fényezve ellenzéket mocskolva.
...kb 3 mrd amit az ellenzék kapott külföldről az nem közpénz, nem volt törvénytelen, nem is tud mondani az fideszmédia semmit csak 5 percenként agybemossa: 3 mrd-ot kaptak dollárban.
----És ezt a kb 10 ezerszeresen nagyobb törvénytelenül felhasznált összeget sem tudjja az ellenzék hatékonyan visszagyűrni, kommunikálni, nyeli a fideszmocskot.
Tényleg ekkora balfaszok ezek?
Nagyobbak!!
csipetke
@Gyurka80: tegnap 21:08 Nekünk sokkal bosszantóbbak azok a százmiliárdok,amit a fidesz [email protected] el az idióta hazug plakát-kampányára, a you tube-on,és más fizetett helyeken megjelenő ilyen-olyan hazug rizsákra. Ezekkel a százmilliárdokkal a magyar embereket rövidítették meg. És hogy MZP külföldről kapott 3 milliárdot? Mi volt ez a fidesz által [email protected] pénzekhez képest?Azt remélem követted, hogy orbán szintén közpénz tízmilliárdokat tolt szélsőjobboldali külföldi pártnak, Marie le Pennek, amit orbán közbenjárására egy magyar bank adott, konkrétan tíz és fél millió eurót. Ezt vajon ki fogja visszafizetni? Sok-sok gané dolog van,amit a fidesz orbánnal az élen elkövetett. Ezekhez képest az MZP által kapott külföldi pénzek kismiskák
Gyurka80
@csipetke: Megértem, hogy frusztrált vagy, hogy nem a kedvenceid nyerték a választást. de a többség dön és nem ti vagytok az, ez a demokrácia!Az a baj, hogy te nem tudod megkülönböztetni, hogy nem mindegy hogy egy párt a mi pénzünkből esetleg magyar cég támogatásból kap vagy külföldről. Tudatom veled, hogy ez amerikában törvénytelen, remélem nálunk is! A franci támogatás hitel volt, mzp-jé nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.