Újabb száz millió forintot találtak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Az ügynök aktákat miért is nem lehet feloldani???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@verőce21: ezt hallottad, te elmebeteg vén buzi? Hogy lehetsz te vénségedre ennyire aljas, buta kotorék, te agyhalott csicska?
Ezeket véded, te nyomorult balfasz.
www.valaszonline.hu/2023/01/25/szijj-laszlo-duna-aszfalt-botaniq-budai-klub/

,,Szíjj László a legátláthatóbb hatalmi figura: teljesen világos, hogy túlárazott autópályatendereken szedte össze a pénzét. Számításaink szerint tavaly könyvelhette el az 1500-dik milliárdot, melyet bevételként biztosított neki a 2010 óta regnáló kormányzat – és közben ötször akkora eredményt produkált az ő Duna Aszfaltja, mint korábban Simicska Lajos Közgép Zrt.-je."
verőce21
@Aki Én: Szíjj L.-t én legalább 20-25 éve ismerem, személyesen...! Figyelmes, szerény ember...!
Eltúlzod az indulatosságod miatt...!
Gyurka80
@csipetke: Neked 3 milliárd júdáspénz nem számít? Van baj nálad!
Peller Anikó
@Hurka80: neked számított 3000 milliárd? Pedig ez csak morzsa.
csipetke
@Gyurka80: tegnap 21:08 Nekünk sokkal bosszantóbbak azok a százmiliárdok,amit a fidesz sz@rt el az idióta hazug plakát-kampányára, a you tube-on,és más fizetett helyeken megjelenő ilyen-olyan hazug rizsákra. Ezekkel a százmilliárdokkal a magyar embereket rövidítették meg. És hogy MZP külföldről kapott 3 milliárdot? Mi volt ez a fidesz által elsz@rt pénzekhez képest?Azt remélem követted, hogy orbán szintén közpénz tízmilliárdokat tolt szélsőjobboldali külföldi pártnak, Marie le Pennek, amit orbán közbenjárására egy magyar bank adott, konkrétan tíz és fél millió eurót. Ezt vajon ki fogja visszafizetni? Sok-sok gané dolog van,amit a fidesz orbánnal az élen elkövetett. Ezekhez képest az MZP által kapott külföldi pénzek kismiskák
Gyurka80
@csipetke: Megértem, hogy frusztrált vagy, hogy nem a kedvenceid nyerték a választást. de a többség dön és nem ti vagytok az, ez a demokrácia!Az a baj, hogy te nem tudod megkülönböztetni, hogy nem mindegy hogy egy párt a mi pénzünkből esetleg magyar cég támogatásból kap vagy külföldről. Tudatom veled, hogy ez amerikában törvénytelen, remélem nálunk is! A franci támogatás hitel volt, mzp-jé nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.