Kritikus megjegyzéseket tett Putyinra és az oroszokra bizalmasainak Orbán Viktor.

Kiderült: Orbán Viktor csak akkor meri kritizálni Putyint, ha senki nem hallja

Orbán Viktor elemez. Forrás: Facebook

Orbán Viktor kiválasztott külföldi újságírók számára tartott zártkörű háttér beszélgetést csütörtökön. Az egyik résztvevő, Roland Tichy most újabb részleteket írt meg arról, mi zajlott le ezen a beszélgetésen – írja a 444.

A miniszterelnök az ukrajnai háborúval kapcsolatban azt mondta, nem lehet azt remélni, hogy Putyin előbb vagy utóbb feladja a harcot, mert

elvégre közeledtek az elnökválasztások, és a háborús vesztesek nem nyernek választásokat, még a manipuláltakat sem.

Orbán Viktor arra is kitért, hogy ő is ismeri az orosz nép kegyetlenségét, elvégre Nagy Imrét is ők akasztották fel – írta az ATV.

A 2018-as elnökválasztáson Vlagyimir Putyin a szavazatok közel 77 százalékát szerezte meg, csalások ezreinek révén. A hatóságok egyszerűen nem engedték elindulni azokat, akiknek esélyük lett volna ellene. Az azóta bebörtönzött Alekszej Navalnij például nem indulhatott.

Forrás: 444, ATV

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Azannyát! A naaagy utcai harcos csak titokban beszél a haverjáról, a puttyosról... Ez aztán nagy bátorságra vall...Érdekes,hogy a magyar kormánypártok előtt mindig lebegett egy segg,amit nyalhattak. Orbán előtt egyszerre néha több is, fellépett a bőség zavara. De putyiné mindig előtte van. Ezzel,és az idióta politikájával pedig elérte,hogy a világon mindenhol utálják,mint a sz@rt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
A cenzúra működik. De itt megtalálható a cikk.
Válasz a hazudós miniszterelnöknek – Becsapott kisnyugdíjasunk “eddig, eddig, eddig van”!
varosikurir.hu/valasz-a-hazudos-miniszterelnoknek/
Eladott Ország
Putyinnak a geciről vannak terhelő adatok, ezért zsarolja, egyrészt lefizették, másrészt a KGB is beszervezte a dagit.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/16807716_1236760813075286_7891950762982262161_n.png?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=0N8nbn-abMsAX9twQAz&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBdWOpzGvFeZiicylk7ddMTNCnyTpZlJvMTxDCxrLGcKA&oe=63FE0706
"Orbán Viktor magyar miniszterelnök még ellenzéki politikusként, a kilencvenes évek elején kenőpénzt vett át a „bombagyáros” Dietmar Clodótól. A német márkamillióval teli táskát Clodo szerint Szemjon Mogiljevics maffiafőnök küldte volna választási hozzájárulás gyanánt.". Orbán 1998-tól 2002-ig, majd 2010-től napjainkig miniszterelnök volt. Orbán egész pályafutása elején, sőt, még az 1998-ban kezdődő első miniszterelnöki ciklusában is meglehetősen szabadon bírálta a Kremlt, és más európai kormányokat Moszkva bábjaiként ítélte el. De 2009-ben hirtelen megfordult, és Putyin egyik legfontosabb apologétájává vált.
kanadaihirlap.com/2022/04/23/miert-budapesten-tart-konferenciat-a-cpac-a-jovo-honapban/
teuton
@vacsi: Analfabeta, majd ha megtanulsz olvasni, akkor megtudod! Az egyik amerikai resztvevö megirta... Egy ami portal pedig lehozta, de aztan töröltek online. Ja, te olvasni magyarul sem tudsz, nemhogy amerikaiul...;-)
surdilloFUJT
@csipetke: ..nagyon foshat,hogy putinkája megkinálja Novicsokkal,ha nem nyal rendesen!!!
szegény hazám
Volt az ismertetőben egy érdekes mondat. "Orbán Viktor arra is kitért, hogy ő is ismeri az orosz nép kegyetlenségét, elvégre Nagy Imrét is ők akasztották fel " Kérdés: hát nem Kádár? Elgondolkodtató. Akkor mégis azoknak volt igaza, akik azt állították, hogy a cccp-nek volt a döntése a kivégzés. Nevezetesen: egy hrucsov nevű gengszternek. Csüngőhasú miről hablagyolt akkor az újra temetésen?
ómió
@teuton: Bolsiék fajkreténje! Már megint kihagy a kutyaagyad!? Szüleetett idióta metabolizmusod mindent kilök magából, ami egy csöppöt is normális!? Szar ügy! Amúgy meg, így kutyaaggyal olyan nehéz kitalálnod azt is, hogy Oroszországnak, az agresszornak, ki a vezetője!? Ezzel a "kapacitásoddal" nem csodálom! Aki meg Putyin "lelógóját" szájba venni "miliőileg" esélyes volt - családilag biztos meg is tette - az Böszme efftársatok volt, amikor Putyin a szemkilövetőhegyi zabrált villában vendégeskedett! Ezért brusztolsz ezt másra hazudni? Csak nem fajkreténséged is meghívott volt?! Ha meg virtigli agresszorokat keresel, kutyaagyú bolsi fajgörény, lapozd vissza a Fehér Ház lakóit! Tudod, akiknek a"lelógóit" a tetvesbolsi fajtád nonstop furulyázza! Csak úgy nyüzsög köztük az agresszor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.