Tóth Gabi két hete múlt 35, születésnapja alkalmából pedig komoly döntésre jutott a NER pacsirtája.

Tóth Gabinak elege lett, mindent maga mögött hagy

Tóth Gabi a Dunakanyarba vágyik. Forrás: Szeretlek Magyarország

Az énekesnő Halász Judit egyik lemezét kapta meg bakeliten egy lemezjátszóval együtt, de persze kislánya, Hannaróza hallgatja egyfolytában az albumot – írja a Család című oldalon vezetett blogján. A bejegyzés két nagy bejelentést tartalmaz, a második a gyerekkel kapcsolatos: hamarosan óvodába fog járni. Óvodája pedig egy kis településen lesz a Dunakanyarban, ami az első bejelentés: a család úgy döntött, hogy Tóth Gabi régi vágyát teljesítve elköltöznek Budapestről.

„Még óvatosan merek csak fogalmazni, és konkrétumokat még félek elárulni, de tudjátok, hogy régi vágyam, hogy a Dunakanyarba költözhessünk. Úgy néz ki, hogy eggyel közelebb kerültünk ennek az álomnak a megvalósításához.”

Tóth Gabi az utóbbi években rengeteget beszélt arról, mennyire fontos számára vidéki származása, amiért Budapesten egyébként ki is gúnyolták – írja a 168 óra. Tehát úgy érzi, itt az ideje, hogy újra vidékre költözzön, amint erre már korábban is utalgatott. A következőket írja arról, mi vonzza igazán:

„életem legnagyobb ajándéka lenne egy vidéki otthonban kelni reggel (akár kakaskukorékolásra) és oda hazatérni este. Azon gondolkodtam, hogy mióta Budapesten élek, a belvárosban csak egyszer laktam, mondjuk igaz, hogy akkor több évig, de akkor is egy kis kertkapcsolatos földszinti lakásban, ahol azonnal paradicsomokat ültettem a díszkertbe. Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet.”

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Ide ne told a pofád! Belerondítasz a panorámánkba...
Takarodj vissza Tapolcára!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
Elege lett a meghurcolt matyónak ? MIből lett nekije elege ? Már elég pénze van a Dunakanyarhoz ? És fenn is tudja majd tartani ! Férjemuram majd mindenkit beperel, akinek ez ne tetszik, Amúgy a fenét sem érdekli, csak ezt a még ő van megsértődve attutűdöt rühellem ! Nekünk van okunk a sértődésre !
Nyírfa
Nem az a baj, hogy él benne egy ártatlan, tiszta, gyermeki kép arról, hogy hogyan lenne jó élni, hanem az, hogy nem tud felnőni, s ezt a képet megvalósítani. Ettől lesz annyira modoros, kapkodó, csapongó, labilis, téveszméket kialakító.
Most éppen utazgat, és "osztályfőnöki órákat" tart, tanácsokat és lelki útmutatást ad óvódákban, kisiskolásoknak. Remélem, ha már az óvoda- és iskolavezetők megengedik ennek a hitbuzgó , tévelygő embernek a gyerekek agymosását, a szülőknek lesz annyi eszük, hogy otthon kigyomlálják aTóth Gabi-féle bölcsességeket a gyermekük fejéből.
Persze sokkal egyszerűbb lenne, ha Gabit az ovi, az iskola kapujáig sem engednék.
gina
Jaj de jó,,. örökre eltünhetne ez a matyó ribi
volvós
Ribanc, TAKARODJ és vissza se gyere te rohadék !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.