A DK, vagyis Gyurcsány Ferenc pártja alelnökének "a mai naptól papírja van arról, hogy bűnöző. Garázda cselekményét, melyet 2018 decemberében követett el, ma első fokon a Fővárosi Törvényszék bűncselekménynek minősítette" – emelte ki az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.

MTVA: Varju László bűnöző
Fotó: Facebook/Varju László

Mint írták, a liberális média gyakorlatát alkalmazva "e pillanattól kezdve joggal állíthatjuk, hogy Varju László bűnöző", aki bűncselekményét akkor követte el, amikor több társával egyidejűleg jogtalanul betört az MTVA székházába, ott erőszakkal el akarta foglalni a közmédia hírstúdióját, rátámadt a feladatukat ellátó biztonsági őrökre, majd fenyegette őket, és hazugságokat állítva, sértegetve akarta rávenni őket, hogy ne végezzék el munkájukat.

"A garázda Varju László akkor nyolc napon túl gyógyuló sérülést is okozott a közmédia egyik munkatársának"

- tették hozzá.

"A Fővárosi Törvényszék mai ítéletével igazolta, hogy a Varju László garázdaként a magyar törvényeket megsértve, erőszakkal akarta befolyásolni a közmédia működését, megsértve ezzel képviselői esküjét és más jogszabályokat" – áll a közleményben.

Az MTVA továbbra is elvárja, hogy az inzultált és sértegetett, személyiségi jogaikban megsértett munkatársaitól "a garázda Varju László" kérjen bocsánatot.

Forrás: MTI

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Őrnagy
@KisTehen: Ez a vágyad értelmezhetetlen! Ahol mindenki bűnöző, ott kit ne tűrjenek meg a soraik között?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 09:14
Hazudozós troll kis tehenet fogunk rövidesen látni,karóba húzva.
gina
Ás OV akkor mi??? egy tolvaj gyilkos szemét !!!
jáger laszló
MTVA-ban már láttam varjút,de 5 fogd+ megfogta és kivezette majd szabadon engedte a fogoly madarat
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
No nem ! Varzu nem bűnöző, semmillyen mondatban sem ! Ellenben az, aki leteper egy másik embert (amúyhy a törvény által kiemelten védett képviselőt!), aztán még rá is ül, de még aztán fel is jelenti, hogy mocorgott...no azt bevágnám a hűvösre minden további nélkül !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.