Szijjártó Péternek jutott a "megtisztelő feladat", hogy tudassa, hogy egy japán vállalat vegyipari üzletága akkumulátoralkatrész-üzemet épít Vácrátóton az állam 2,3 milliárd forintos támogatásával, aminek nyomán hatvan új munkahely jön majd létre. Ez tesók között több, mint 38. 000. 000.- közforint/ álláslehetőséget jelent. A hülyének is megéri, nemhogy nekünk?!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@KisTehen: A tehénfing is van olyan ártalmas, mint egy akkumulátorgyár!...

Egyébként meg akkumulátorgyárat Felcsútra! Már van ott egy remek tó, úgyhogy a víz sem lehet probléma...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@csak úgy...: ... vonítva kihúztál németbe és most onnan osztod az észt ... a nagy magyar lokálpatrióta, aki aggódik a hazájáért ... te kis képmutató pöcs
Őrnagy
Tiltakozzunk az elektromos autógyártásra való átállás ellen, mert minden elektromos autóba akkumulátorok kellenek, és azt valahol le kell gyártani! Ha nem Magyarországon, akkor Európában, ha nem Európában, akkor Európán kívül, de nekünk csak egy Magyarországunk, egy Európánk és csak egy földünk van, tehát sehol ne gyártsanak akkumulátorokat!
Horizont
Azt hiszik orbánék, hogy ezekkel kirángatják a szarból a magyar gazdaságot.
Felmérte egyáltalán valamelyik faszparaszt ott a kormányban, hogy honnan lesz ott MAGYAR munkaerő???

@KisTehen: Lassan vagy nem is lassan te leszel a Propi leghülyébbje. Siralmas ez a sok baromság amit idehánysz. Kicsit húzd már be a kézféket, mert rosszul lehet tőled lenni már!
Macskaszem
Ki az a barom aki azt állítja, hogy nekünk megéri darabonként 38 000 000 Ft-ból létrehozni munkahelyeket külföldről importált bérmunkások számára? Elment az eszetek, fidióták. A hasznot meg kiviszik, mert a Geci inkább ránk vet ki még több adót mint ezekre a külföldi multikra.
KisTehen
@Horizont: HAHAHA ... most nyertél tőlem 2 hangszórót :)
csak úgy....
@KisTehen: észt csak a rászorulóknak osztok és te egy különlegesen rászorult eset!
ne sértödjél,változtass a dolgon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok