Szijjártó Péternek jutott a "megtisztelő feladat", hogy tudassa, hogy egy japán vállalat vegyipari üzletága akkumulátoralkatrész-üzemet épít Vácrátóton az állam 2,3 milliárd forintos támogatásával, aminek nyomán hatvan új munkahely jön majd létre. Ez tesók között több, mint 38. 000. 000.- közforint/ álláslehetőséget jelent. A hülyének is megéri, nemhogy nekünk?!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@KisTehen: A tehénfing is van olyan ártalmas, mint egy akkumulátorgyár!...

Egyébként meg akkumulátorgyárat Felcsútra! Már van ott egy remek tó, úgyhogy a víz sem lehet probléma...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
@KisTehen: Biztos akkor is örülnél ha a kerted végében épülne, és a házad értéke lemenne a negyedére, eladni meg nem tudnád, mert senki nem akar olyan szar helyen lakni, egy zúgó, morajló, veszélyes üzem tövében.
csak úgy....
@KisTehen: szigorú környzetvédelmi föltételekkel , te vörösiszap károsult elmebeteg!
csak úgy....
@KisTehen: azt tedd hozzá,hogy a hozzád hasonló hülye emberek!
csak úgy....
@KisTehen: akkor költözz oda,legalább lesz melód és nem itt kell fölöslegesen agyonbaxnod a napot! boci, te a hidegvízre valót sem keresed meg , mivel foglalkozhat a feleséged, aki föltehetöleg eltart, csak nem öröm...,hogy is mondjam,te strici!
Macskaszem
Ki az a barom aki azt állítja, hogy nekünk megéri darabonként 38 000 000 Ft-ból létrehozni munkahelyeket külföldről importált bérmunkások számára? Elment az eszetek, fidióták. A hasznot meg kiviszik, mert a Geci inkább ránk vet ki még több adót mint ezekre a külföldi multikra.
csak úgy....
@KisTehen: észt csak a rászorulóknak osztok és te egy különlegesen rászorult eset!
ne sértödjél,változtass a dolgon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.