A végrehajtói kar elnöke ellen folyó korrupciós ügy nyomozati hanganyagából – amiből az RTL szivárogtat – kiderült, hogy Völner Pál Schadl György segítségét kérte influenza elleni védőoltáshoz jutásban, mert attól tartott, nem jut neki.

Völner Pál még az influenza elleni oltásért is Schadl Györgyhöz futott, mert nagyon félt, hogy nem jut neki – Jogosult persze nem volt rá, de végül beoltották

Fotó: RTL Híradó

Völner Pál félt, hogy nem jut neki, ezért Schadl György segítségét kérte influenza elleni védőoltáshoz Völner Pál – ez derült ki a végrehajtói kar elnöke ellen folyó korrupciós ügy nyomozati hanganyagából, amely az RTL birtokába jutott. Az államtitkár 2021-ben a csak 3 év alatti gyerekeknek vagy szervátültetetteknek járó négykomponensű oltást akarta, ráadásul tíz adagot. A felvételek szerint néhány napon belül már be is oltották.

A párbeszéd így hangzott:

Völner: Mondtad, hogy van ilyen egészségügyi kapcsolatod.

Schadl: Igen.

Völner: Ilyen 4 komponensű vakcinát, egy tíz adagot lehetne vásárolni ott? Vagy olyan ott nincs? Tudod, ez az influenza.

Schadl: Szerintem nincs, de biztosan tudnak szerezni.

Völner: Jó, jó. Influenzára, mert állítólag nem lehet kapni. Mondtam egy dokinak, hogy megkérdezem, mondta hogy akkor.

Schadl: Megkérdezem és visszacsörgök még délután.

Az rtl.hu azt írja, hogy az nem derül ki, hogy még aznap visszahívta-e Schadl György Völner Pált, ahogyan az sem, hogy az államtitkár fizetett-e az oltóanyagért. Annyi azonban biztos, hogy néhány nappal később beoltották a kért vakcinával.

Völner: Figyelj csak, köszönöm szépen a csomagot! Tegnap már meg is szúrtak, úgyhogy túl vagyok rajta.

Schadl: Na jól, van, jól van.

Az RTL Híradóban felidézik, hogy a négy komponensű oltást nem kaphatta meg akárki. Ez a 3 éven aluli gyermekek részére áll rendelkezésre – közölte Müller Cecília 2020 októberében. Rajtuk kívül a várandósok, az autoimmunbetegek és a szervátültetetteknek írhatta fel az orvos a négykomponensű vakcinát. Ilyet akart azonban Völner Pál is egy évvel később.

Az RTL kereste a Nemzeti Népegészségügyi Központot, hogy megtudják 2021-ben pontosan kinek járt a négykomponensű oltás és hogyan juthatott hozzá az, aki nem volt jogosult rá, de nem válaszoltak.

Forrás: RTL Híradó, 444, 24.hu
Fotó: rtl.hu/hirado

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Tíz adagot "szerzett" jogtalanul/pofátlanul a rászorultak elől. Még mondja valaki, hogy nem gondoskodott a családjáról... Igaz, ezt a vagyoni helyzetük is igazolja, hogy milyen gondoskodó az ügyvéd. (Direkt nem nevezem Úrnak!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Ennyi telefonálás után jobb lenne, ha egy cellában " laknának " ( nekünk is !!)
Yoda69
Hányadék emberek a fideSS NER lovagjai egytől egyig. Kezdve a főkolompos O1G-vel. Tőlé eredendő az összes bűn, amit ezek a tetves parazita szarjancsik elkövettek.
ómió
Valamelyik "illetékes efftársnál" nem volt illetékes?
Emmersson71
@ómió: De, pont egy illetékes elvtársadtól kapta! Nem figyelsz?!
volvós
...hogy lehet az, hogy egy előzetesben lévő RAB annyit telefonál amennyit csak akar ?? De ezt a telefonszámlát a BV fizeti ??? és tudva lévő, hogy ott is szigorúan lehallgatják...még hogy nincs korrupció még ott is !!!
ómió
@Emmersson71: Már te se ismered fel az efftársakat!? A magadéit!? Hát, hova vezet ez!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.