Orbán Viktor szerda reggel Facebook-oldalán tette közzé a jó hírt a februári nyugdíjjal kapcsolatban.

Idős honfitársaink a napokban a megemelt nyugdíj mellett kézhez kapják a 13. havi nyugdíjat is. Visszaadtuk, amit a baloldali kormányok elvettek!

- írta közösségi oldalán Orbán Viktor.

Az atv.hu a téma kapcsán hozzáteszi, hogy annak ellenére egyébként, hogy a héten a korábbiaknál magasabb összegeket kapnak a nyugdíjasok, a szakértők úgy vélik, változtatni kellene a nyugdíjrendszeren, mert nagyon sok idős ember nyugdíja a 100 ezer forintot sem éri el, miközben idén jóval többet kell költeniük élelmiszerre és háztartási energiára, mint két évvel ezelőtt.

Forrás: atv.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ezt a nyugdíj körüli propaganda mázt minden fidesz politikus kihasználja, holott ez nem egy jótékonysági adomány, hanem a jelenlegi törvény szerint jár!!! Ugan járna több is, de erről nem szívesen beszélnek!!! A nyugdíjasokat talán jobban érdekli, hogy az egészségügy területén egyre rosszabbak a kilátásaik!!! Az állami rendszerve szinte lehetetlen a hosszú várólisták miatt, a privát ellátás pedig megfizethetetlen a részükre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Stop Orbán és Gyurcsány
Ami még idetartozik.2003:Orbán és a Fidesz nem szavazta meg a 13.havi nyugdíjat!
Ugye illiberális NER csahosok.
HAHAHAHA
jáger laszló
Gorbán bejelentette igényét ,hogy szeretne a halódó nyugat fénylő ,vezérlő keleti csillaga lenni!!!
Csak ez valahogy nem jön össze,mert nem találkozik a buta nyugatiak L képzelésével!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Edebácsi
Érkezik. Tudjuk. Ezerszer elmondják, egyszer fizetik. Fidesz-reklámszöveg.
ómió
@icegygenabro: Mint tehénbaszó bolsi fajkretén észre se vetted, (nem volt mire), hogy mi mikor történt!? 2002. után, amikor még az előző (Fidesz) kormány hagyatékát osztogattátok ezerrel, már látszott, hogy az tartósan nem fenntartható, amiért azt követően nem támogatták a 13. havit. Mégis bevezettétek. Majd ezt követően - már a 2006-os kampányra "gyúrva" - a Fidesz 14. havit is ígért - ha nyer(!) - de a magyar, a böszmei hazudozásnak bedőlve, tökön szúrta önmagát és Böszme efftársadékat választotta, amiből aztán 2008-ra már nem, hogy 14. havira nem telt efftársiasságotoknak, hanem még az államcsőd elől is visítva kellett rohannotok az IMF-hez egy adóssághegynyi gigakölcsönért, amit masszív népzsebi ígérete és betartása fejében meg is kaptatok! Ezekután miből lehetett volna 14. havit fizetni, fajgyökér!? Államcsődből?! Hiszen 2009-re már a 13. havit se tudtátok kifizetni, hanem elvettétek! A "kivívott" államcsődszitutok még évekig fenyegetett és ahhoz, hogy legalább a 13. havi visszaállítható legyen, előbb a gazdaságot, ami kitermeli, kellett megerősíteni! És, ha a milliárdokat "kitalicskáznák", ahogy hazudod, (biztos tetübolsi önmagatokból indulsz ki), akkor máig se lehetne 13. havi!
icegygenabro
Figyel te gyp-s! Az IMF kölcsön mennyisége és kamata közelében sincs a mostani kínai meg a faxomtudja milyen gigahiteleknek! A Bajnai faszán adta át a kormányt ,ezt az imádott dagadtgecid is elimerte,nem akarom most belinkelni. Ellenben hogy az ilyen kellően fogyatékosokat mint te is ,meg tudják vezetni ,az általad fent leírtakkal tudták beszopatni hogy elvegyék a manyupot. Remélem neked is volt benne lóvéd ,bár az értelmi képességed alapján nem hiszem hogy lenne munkahelyed. És az az apró tény se zavarjon hogy az államadósság a puhos tevékenysége alatt a duplájára emelkedett de az ilyen kotonszökevények min ti is szavazzátok meg. Kecskék még bírják a szagodat???
Lepényleső
...miközben az összes többi hónap nyugdíjának felét a nyugdíjas már sosem látja,
- köszönhetően bánnak aki most a más pénzét sajátjaként osztogatja,. holott fosztogatta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.