Gyurcsány Ferenc pontokba szedve reagált Facebook oldalán az elmúlt egy hét helyezkedéseire az ellenzéki oldalon. A DK elnöke szerint az ellenzéki összefogás nem halott.

Gyurcsány közzétette 5 pontját, Ungárnak és Donáthnak is kemény szavakkal üzent: "gyurcsányozni a vereség forgatókönyve"

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke évértékelő beszédet mond pártja tisztújító kongresszusán a Budapest Kongresszusi Központban 2023. február 5-én. MTI/Kovács Attila

Ungár Péter hétvégi évértékelő beszédében aláhúzta, hogy levonták a 2022-es választási kudarc tanulságait: nem lesznek a DK zöld tagozata, az összefogás pedig halott. A szülési szabadságból visszatérő Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője is odaszúrt beszédében a DK-nak. „Aki a magyar kormány idő előtti leváltását ígéri, az hazudik. Reggel, éjjel meg este” – szögezte le, hozzátéve, hogy pártjának le kell szállni a régi ellenzéki vonatról.

Gyurcsány Ferenc pontokba szedve ezekre reagált szerda reggel közösségi oldalán.

Egyszerűen:

1. Az ellenzéki összefogás nem halott. Egyelőre még nem él, de nem is kell, hogy éljen. Majd élni fog, mikor jön az idő.

2. A Fidesszel szemben vagy mindenki közösen a mi oldalunkon, vagy marad a Fidesz.

3. A Demokratikus Koalícióval szemben politizálni, gyurcsányozni a vereség forgatókönyve. Aki ezt tette az elmúlt egy évtizedben, az elbukott.

4. Aki nincs a Fidesszel szemben, az mellette van, és a haza ellen van.

5. Harc van. Aki nem érti a harc szabályait, az ne legyen harcos. Sok más szakma is van. Autófényező?

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Stop Orbán és Gyurcsány
STOP Gyurcsány!
Nélküle talán sikerülne leváltani a másik,hatalommániás KISZ-titkárt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Efftársak! Mindenki a Böszmefalkába! "Ércsük"?
Emmersson71
@Terminátor: Lehet, hogy erős..lehet, hogy magabiztos.
Stop Orbán és Gyurcsány
STOP Gyurcsány!
Nélküle talán sikerülne leváltani a másik,hatalommániás KISZ-titkárt.
FLETÓ
@Stop Orbán és Gyurcsány: Egyetértek!!! Elméletben, igen!
namihami
Általában az a véleményem, hogy a Gyurcsány (sajnos) erősen önjáró! A Klárikával sokkal előbb járhatna az ellenzék. De most jól és annyit mondott, amennyi kellett és hasznos volt!
Az Orbáni terv egyre inkább kezdi elveszteni a hatását és a Gyurcsány-ellehetetlenítési akció kezd kifulladni, még a néha túlzó nyilatkozatai ellenére is. A bomlasztásra lassan már csupán az ilyen, néhányezer fős pártocskák és extra hangos vezetőik maradtak meg.
A minapi Donáth-féle nyilatkozatot is csak a nyilatkozó neve (a papáé) emelte a ""bejelentés"" szintjére. Vagy lehiggad vagy 2026-ban kap néhány ezer-tízezer szavazatot és ennyi: Tulajdonképpen a cél is ez, sok ilyen kis hangellenzékkel megosztani és elforgácsolni. Erre építi be az aknáit, kerül, amibe kerül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.