Elmondása szerint ehhez az európai uniós pénzek visszatartásának meg kellene szűnnie.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kapanyél
Ahhoz képest, hogy 2018-ra prognosztizálták az eurozónába belépésünket, és kiindulva a jelenlegi inflációs mutatókat, elég merész dolog 7 évre előre mutatóan nyilatkozni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kapanyél
Ahhoz képest, hogy 2018-ra prognosztizálták az eurozónába belépésünket, és kiindulva a jelenlegi inflációs mutatókat, elég merész dolog 7 évre előre mutatóan nyilatkozni.
Macskaszem
Ember, 7 év múlva a jelenlegi tanarak fele nyugdíjba megy, másik fele éhenhal, utánpótlás meg nincs. Persze, ahol arra gyúr a horda, hogy minél kevesebb tanult ember legyen, oda nem kell tanár. Elég, ha a magániskolákba, a geciivadékoknak jut.
Béla333
De előbb majd utolérjük Ausztriát...
simmering73
Ha Brüsszel kifizeti. Megakadt a tű a lemezen, marhagulyás?
Aki Én
ehhez az európai uniós pénzek leplezetlen lenyúlásának meg kellene szűnnie.

Ha így folytatjátok a dilettáns, hazaáruló kormányzást, a kenyér viszont 100.000,- lesz.
csak úgy....
már csak az hiányzik,hogy bevezessék a rákosi féle öt éves terveket, akkor mondhatják mindenkinek, hogy majd 5 év múlva...
Eladott Ország
Kérdés, hogy addig lesz-e még forint, és ez az állammaffia/maffiaállam még hatalmon lesz-e! Csak tájékoztatásul, Ausztriában keresnek "konyhai kisegítő és ételkihordó munkakörbe, ingyenes ellátással és szállással. Ezért pedig nettó 1750 eurós fizetést kínálnak (720 ezer forint). Itt nem elvárás a szakmai tapasztalat, de azért előnyt jelent, ha valaki már végzett hasonló munkát, ráadásul a nyelvtudás sem feltétel." "A VAK IS AZT MONDTA, HOGY MEGLÁTJUK. OSZT MEGLÁTTA?"
Eladott Ország
@Béla333: ma, 09:28 ♦ Utolérjük Ausztriát. ,,Marshall bottól a kódis' botig..."! Marsel lesz az a cigányvajdával együtt!
giphy.com/gifs/of0wcHvZ97xQEBlYlh/fullscreen
csak úgy....
vajon erröl mi lehet a véleménye gulyásnak:
24 órás munkáért bruttó 45 ezer forintot kapnak az otthon ápoló családtagok havonta
444.hu/2023/02/10/24-oras-munkaert-brutto-45-ezer-forintot-kapnak-az-otthon-apolo-csaladtagok-havonta
drrotf
Gulyás úr jól felizgatta a pedagógusokat, már csak öt-hat évet kell kivárniuk ahhoz hogy "méltó " fizetéshez jussanak a pedagógusok.Persze csak akkor ha bizonyos feltételek teljesülnek.Kitartás Tanárnők és Tanár urak!A kormány már látja az alagút végét, csak addig kell kibírnotok hogy felemeljen Benneteket a mi nagy lelkű kormányunk!Nem olyan szegény ez a kormány, hogy ha más ad rá pénzt, hogy ne tudjon nagyot ígérni!Ebben a nagyot mondásban még mindig jó a kormány, csak már olyan ember nagyon kevés van aki hisz is neki!
amortizáltok
arra meg az is szart fog érni AZ IS? ha ti maradtok ugye ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.