2022 végére a régió összes országában megállt a fogyasztói árak növekedése, Magyarországot kivéve. Míg az EU-ban az átlagos árinfláció decemberben az előző évhez képest 10,4 százalékos volt, addig nálunk az Eurostat adatai szerint már 25 százalékos volt a növekedés. A magyar drágulás nem csak a régióban, hanem az egész Unióban példátlan mértékűnek számít. Mindeközben a magyar háztartások elkölthető jövedelme az uniós átlagnak alig felét éri csak el.

Forrás: atlatszo.hu
Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
@KisTehen: Ukrajnában háború van kretén, nálunk viszont nincs.
amortizáltok
nem gond legalább lehet selejtezni a rendszert vezetőivel kompplettan, és senkinek nem fognak hiányozni. még a nernek sem.
Eladott Ország
Zsiragy szerint tehát jövőre azért lesz alacsony az infláció, mert idén magas volt. A rendszerváltoztatásnak becézett népnemzeti cirkusz előtt már leraktuk a szocializmus alapját, azóta már a felépítésével is jól állnánk. Nemsokára már a kommunizmus következne, mely a társadalmi javak mennyiségének minőségbe való változása után mindenki számára jó életminőség lenne biztosítva, mivel az öntudatukban is fejlett állampolgárok a szükségleteik szerint vehetnek a közösből. A kurva életbe, inkább az elavult kapitalista módszerekkel szenvedünk?! Az áremelkedést nem a szankcióki okozzák. Az infláció Magyarországon 24,5 % Infláció az euró zonában 9,2 %. Ez az orosz barátság ára!
twitter.com/csorike1520/status/1622235796190142464/photo/1
amortizáltok
egy focibuzi miniszterelnöktől max ilyen tökölödést lehet várni, más országokban a parlamentben SZAKEMBEREKET ültetnek itt a párttársak dominálnak 136 szaros bátorral, mert nem mernek csak igent nyomni, hogy az uruk királyuk ELÉGEDETT legyen.a közpénz igy jár körbe körbe de csak hozzájuk. Aki szót mer emelni Kövér basátok leszámitatja egy évre se kaphasson egy fillért sem ,.Megmutatja ki az önkény ura a magyar parlamentnek. Egy vén kommunistának nem nevezhetném csak egy PÁRTTAG, a jó állás reményében igy élt igy is fogja a talpát feldobni.kisz kb ká kbkissz kisz kissz ke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.