Repülőgép-, harcirepülőgép-gyártás is lesz.

Lázár János: "Beszéljünk világosan, Magyarországon is fegyvergyárak fognak épülni"

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Az építési és közlekedési miniszter az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) csatornáján, a Spakliban – mindezt a vg.hu írta meg

Lázár elmondta, hogy az állami beruházások száma közlése szerint az elkövetkező években csökkenni fog az infláció miatt, és sokkal kisebb a mozgástere, mint lett volna öt vagy tíz évvel ezelőtt.

A miniszter szerint az építőipar számára az év végétől lesz egy „fél-háromnegyed év, amely nehéz lesz”, de szerinte 2024 nyarától meg fognak indulni az európai uniós források, és az önkormányzatok is elkezdenek építkezni a választási kampány miatt.

Lázárt a fegyvergyárakról is kérdezték, ennek kapcsán ezt mondta a miniszter: 

"Beszéljünk világosan, Magyarországon is fegyvergyárak fognak épülni. Fegyvergyártás lesz, repülőgép-, harcirepülőgép-gyártás lesz. A lengyelek 10 milliárdért vesznek fegyvereket, tehát egy építőiparos gondolkodhat úgy, hogy ipari csarnokot fogok építeni, csak most fegyvergyáraknak."

A miniszter hozzátette, hogy a magyar történelemről szóló könyvekben majd arról szeretne olvasni, hogy Magyarország Orbán Viktor és a Fidesz kormányzásának eredményeképpen visszanyerte a regionális vezető szerepét a harmincas évekre.

Forrás: rtl.hu, vg.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Terminátor
@KisTehen: Mi a beke pártján vagyunk, ezért nem szálĺitunk senkinek fegyvereket, és nem is gyártunk!
A fegyver használata halált is okozhat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Terminátor: ma, 16:05 ♦Ha mindent beírnánk sose érnénk a végére, íme egy a sok közül ...
Korrupcióinfó - Félmilliárd a nem létező gyárra. Bicskére tervezett tápszergyár ügyében, amelyre közel félmilliárd forintos támogatást adott a nemzetgazdasági tárca, és amely sosem készült el. Az Átlátszó drónnal filmezte le a helyszínt, ahol csak földbe ásott lyukakat találtak.
nepszava.hu/1096477_korrupcioinfo-felmilliard-a-nem-letezo-gyarra-video
Korrupcióinfó: 558 millió forint EU-s pénz ment el 59 darab földbe ásott lyukra from atlatszo.hu on Vimeo.
vimeo.com/169968560
kulabombaafityiszre
Nemzethy nyíl és nyílvessző gyár.
Nemzethy hátra nyilazós nyereg.
Nemzethy paríttya gyár.
Nemzethy lehel kürtje hadiüzem.
Lesz itt választék.HAHAHA
ómió
Jaj, csak épülni ne!!! Az nem efftársias!
Törölt Nick
" A NER békegalambjai fegyverekből, háborúból akarnak meggazdagodni. A béke érdekében Ukrajnának még pénzért sem adnak fegyvereket, nehogy emberi életeket oltsanak ki, s ugyancsak a béke érdekében az oroszoknak kedvezményesen adnak majd fegyvereket, esetleg az orosz gázért és olajért cserébe. Ezzel is a békét védjük.
Az alvilág alig jár a NER előtt, ők már ráéreztek a fegyverkereskedelem gazdasági előnyeire. Az illiberális fasiszta maffia-Magyarország viszont annyival jobb helyzetben van, hogy gyártani is tudja a fegyvereket, nemcsak kereskedni velük. Esetleg a különböző nemzetiségű maffiákkal már lehetne előszerződéseket kötni, megrendeléseket felvenni, mert nemcsak terrorállamoknak van szüksége fegyverekre, mint Oroszország és Irán, hanem terrorista csoportoknak is."
nepszava.us/ukrajnaba-nem-engednek-at-emberi-elet-kioltasara-alkalmas-fegyvereket-de-fegyvereket-keszulnek-gyartani-eladasra-a-bekeparti-keresztenyek/
Giovanni Alba
Volt egyszer egy FÉG, lehet, hogy hamvaiból főnixmadárként újraéled s a főnix lesz az új turul?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.