Repülőgép-, harcirepülőgép-gyártás is lesz.

Lázár János: "Beszéljünk világosan, Magyarországon is fegyvergyárak fognak épülni"

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Az építési és közlekedési miniszter az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) csatornáján, a Spakliban – mindezt a vg.hu írta meg

Lázár elmondta, hogy az állami beruházások száma közlése szerint az elkövetkező években csökkenni fog az infláció miatt, és sokkal kisebb a mozgástere, mint lett volna öt vagy tíz évvel ezelőtt.

A miniszter szerint az építőipar számára az év végétől lesz egy „fél-háromnegyed év, amely nehéz lesz”, de szerinte 2024 nyarától meg fognak indulni az európai uniós források, és az önkormányzatok is elkezdenek építkezni a választási kampány miatt.

Lázárt a fegyvergyárakról is kérdezték, ennek kapcsán ezt mondta a miniszter: 

"Beszéljünk világosan, Magyarországon is fegyvergyárak fognak épülni. Fegyvergyártás lesz, repülőgép-, harcirepülőgép-gyártás lesz. A lengyelek 10 milliárdért vesznek fegyvereket, tehát egy építőiparos gondolkodhat úgy, hogy ipari csarnokot fogok építeni, csak most fegyvergyáraknak."

A miniszter hozzátette, hogy a magyar történelemről szóló könyvekben majd arról szeretne olvasni, hogy Magyarország Orbán Viktor és a Fidesz kormányzásának eredményeképpen visszanyerte a regionális vezető szerepét a harmincas évekre.

Forrás: rtl.hu, vg.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Terminátor
@KisTehen: Mi a beke pártján vagyunk, ezért nem szálĺitunk senkinek fegyvereket, és nem is gyártunk!
A fegyver használata halált is okozhat!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Terminátor
@KisTehen: Mi a beke pártján vagyunk, ezért nem szálĺitunk senkinek fegyvereket, és nem is gyártunk!
A fegyver használata halált is okozhat!
jáger laszló
Na és nukleáris fegyvereben nem gondolkodunk ugyanis ma az a menő különösen megfelelő rakétaarzenállal kiegészülve!!
Mit szólna ehhez SzBK barátunk!!??
Ne maradjunk már + elavult kézifegyverek szintjén!!
Merjünk nagyot álmodni a XXI. században!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@KisTehen: azt,hogy te is meg a lázár is hülye! te azért mert beveszed janinak, ö pedíg azért mert ismét a levegöbe hazudozik.
Béla333
Építeni lehet fegyvergyárakat, mert az nem olyan zűrös, mint M.o.-on átszállítani fegyvereket?:

2022. február. 28. 15:56
"Szijjártó Péter: Magyarországon nem haladhat át halált okozó fegyver Ukrajnába"
hvg.hu/itthon/20220228_szijjarto_peter_orosz_ukran_haboru_fegyver_szallitmany_segely
Terminátor
@KisTehen: „Egy éve tart Oroszország agressziója, jogtalan háborúja Ukrajna ellen, amit határozottan elítélünk, minden fórumon kiállunk Ukrajna szuverenitása és területi épsége mellett. Nem hagyhatjuk, hogy belefásuljunk a helyzetbe, és az Ukrajna, a szörnyű háborús megpróbáltatásokat átélő Ukrajnában élő emberek iránti szolidaritás üres frázissá váljon. Mindent meg kell tennünk a béke érdekében!”
Terminátor
Ezt Fidesznyik mondta az EU-ban.
Kisfijjam!
Fordul a szél!
Meg nem kaptad meg az ukázt.
A mai naptól az Ukránok mellett állunk!
csak úgy....
@KisTehen: te egy " tipőikus" komplett hülye, ebböl az egészböl ismét semmi nem lesz csak a fellengzös duma!
Terminátor
@KisTehen: A tehén segge és tőgye között!
Eladott Ország
Van itt minden, fegyvergyártó középhatalom, 5. high-tech ország, Európa motorja, akku-nagyhatalom, anyám kínja. Eddig egy nyomorult működő weboldalt nem tudott felmutatni a világ legjobb kormánya. Egy műtétre meg várjál két évet. A gyerekedet meg tanítsa a parkolóőr. Szóval jó lesz ez, hajrá! És Ausztriát mikor is érjük utol? Most bevárjuk Burkina Faso-t, és utána együtt indulunk Ausztria után. Úgy könnyebb lesz. Előbb a románokat kéne. Aztán majd szépen sorban jöhetnek a többiek. 2008. Gyurcsány: "El lehet menni! Igen el lehet menni innen! De ha nem lépjük meg az adóváltoztatásokat, akkor szlovák nyugdíjak és szlovák bérek lesznek az országban. Ezt akarják?" - Ezzel riogatott a figura anno. Most meg a románok élnek jobban, mint a magyarok! Ehhez csak 13 év fidióta teljhatalom kellett. Nem értem, hogy ha mi nem szállítunk sehová emberélet kioltására alkalmas dolgokat, mert nem akarunk belesodródni mindenféle fegyveres különleges műveletekbe, akkor mi is ennek az értelme. Vagy az itthoni piacra gyártjuk majd a karabélyokat, "vegyél te is hazait" jelige alá? Remélem a nagymagyarország térkép bele lesz gravírozva. És rovásírással lesz hozzá a használati utasítás.
csak úgy....
@KisTehen: ha azt mondod,hogy ismét középázsiai azt elöbb elhiszem!:)
vissza költöztet benneteket viktor az ösanyátokba...
Eladott Ország
Orbán előjött ezzel a középhatalom agyrémmel, és most ezt elismétli az összes papagája, csak jó lenne ha elárulnának valami konkrétumot arról, hogy ezt hogyan tervezik megvalósítani amikor totál le vagyunk maradva majdnem minden körülöttünk levő országtól, azokról már nem is beszélek amik tőlünk nyugatra vannak. Természetesen, mi így támogatjuk a békét! Csak ne keveredjünk belé a háborúba! Szép, hagymázas víziói vannak az őrgróf úrnak. Úgy látszik, megint rajta van a rapli. Megmondom miben vezető Magyarország - Európa legmagasabb inflációjában, Európa legmagasabb élelmiszer áremelkedésében, a szegénységben, meg az államadósságban. Szóval kurva szarok vagyunk mindenben. Ja és a világbajnok 27 %-os ÁFA-ban. Ez egy lázárom’.Regionális középhatalmi státusz. Már el is értük. Álmodik a szellemi nyomor. Örüljünk, hogy már lemondott a királyságról, csak közép vezető akar lenni. Legalábbis a potroha már elérte, sőt, az már nagyhatalmi.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/323904842_682873303577752_7332596771142558834_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=f0ystoX_4owAX-DJW5o&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCPHmYvDmf-swX6SKra7_ynXZtPVUKVQ5Dvqh8ROYA5gQ&oe=63F3D0C0
Terminátor
@Eladott Ország: Kihagytad az egészségügyet, pedig nagyon fontos lenne.
Bár lélegeztető gépben kiralyok vagyunk!
Eladott Ország
Lázár te és Orbán egy-egy betegállat vagy. Fegyvergyárakra semmi szükség Magyarországon, ha az ukránoknak még átszállítani sem lehet mert annyira békeszeretőek vagytok akkor aztán minek gyártani? Azért én még egy űrkikötőt is beterveznék biztos ami biztos. Jani, szerinted ki fog egy áruló országtól vásárolni? A helyzet az, hogy Lázár pl . nem hülye, pontosan tudja hogy amit beszél, baromság. Ezért nagyobb a bűne, mintha szimpla hülye lenne. Vagyis aljas és cinikus. "A lengyelek 10 milliárdért vesznek fegyvereket" De ruszkibérencektől is?! Feltéve, hogy marad elég hely az akksi gyárak mellett. Akkor az oroszok totális célpontjaivá válunk. Ez szed valamit. Talán, talán épülhet valami összeszerelő üzem a német és/vagy török fegyvergyárnak, de a profit nem itt realizálódik és technológia-transzfer biztos nem lesz. Attól pedig, hogy harci-repülőgép gyártásunk is lesz betegre röhögtem magam, és persze ki fog dolgozni benne, ázsiaiak? Legalább olyan sikeres lesz, mint a buszgyártásunk! Mimagyarok leszünk a közép nagyfos ha(ta)lom. Magyarország, mint akkumulátor-és fegyvergyár nagyhatalom. Tuti, hogy a pártban van valami verseny, hogy ki tud nagyobb faszságokat összehordani a hónapban és a nyertes a végén kap egy koncessziót/EU-s pályázatot.
Az EU-s pénzeket lenyúljuk, a népnek meg ezt adjuk. Kapjátok be egymásét, bár így is tök(életlen)etlenek vagytok!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/144906192_2772095196376888_4445216064580420892_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Eoq1AObn4hMAX-B7EtC&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfB5Lbu6yMN9ErkYFakHr_t7CK0rJFTiXEv7CpCETVz-VQ&oe=6415CDCE
Qqberci
Nemzeti sport lesz a hátranyilazás magyar íjjal - nyíllal és a békegalamblövészet...
Eladott Ország
@Terminátor: ma, 16:05 ♦Ha mindent beírnánk sose érnénk a végére, íme egy a sok közül ...
Korrupcióinfó - Félmilliárd a nem létező gyárra. Bicskére tervezett tápszergyár ügyében, amelyre közel félmilliárd forintos támogatást adott a nemzetgazdasági tárca, és amely sosem készült el. Az Átlátszó drónnal filmezte le a helyszínt, ahol csak földbe ásott lyukakat találtak.
nepszava.hu/1096477_korrupcioinfo-felmilliard-a-nem-letezo-gyarra-video
Korrupcióinfó: 558 millió forint EU-s pénz ment el 59 darab földbe ásott lyukra from atlatszo.hu on Vimeo.
vimeo.com/169968560
kulabombaafityiszre
Nemzethy nyíl és nyílvessző gyár.
Nemzethy hátra nyilazós nyereg.
Nemzethy paríttya gyár.
Nemzethy lehel kürtje hadiüzem.
Lesz itt választék.HAHAHA
ómió
Jaj, csak épülni ne!!! Az nem efftársias!
Törölt Nick
" A NER békegalambjai fegyverekből, háborúból akarnak meggazdagodni. A béke érdekében Ukrajnának még pénzért sem adnak fegyvereket, nehogy emberi életeket oltsanak ki, s ugyancsak a béke érdekében az oroszoknak kedvezményesen adnak majd fegyvereket, esetleg az orosz gázért és olajért cserébe. Ezzel is a békét védjük.
Az alvilág alig jár a NER előtt, ők már ráéreztek a fegyverkereskedelem gazdasági előnyeire. Az illiberális fasiszta maffia-Magyarország viszont annyival jobb helyzetben van, hogy gyártani is tudja a fegyvereket, nemcsak kereskedni velük. Esetleg a különböző nemzetiségű maffiákkal már lehetne előszerződéseket kötni, megrendeléseket felvenni, mert nemcsak terrorállamoknak van szüksége fegyverekre, mint Oroszország és Irán, hanem terrorista csoportoknak is."
nepszava.us/ukrajnaba-nem-engednek-at-emberi-elet-kioltasara-alkalmas-fegyvereket-de-fegyvereket-keszulnek-gyartani-eladasra-a-bekeparti-keresztenyek/
Giovanni Alba
Volt egyszer egy FÉG, lehet, hogy hamvaiból főnixmadárként újraéled s a főnix lesz az új turul?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.